.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Вий сте добре... Карат ви само да си чистите стаята... Амамен ме карат и да се къпя... И да си мия зъбите...И да се сресвам... И да си бърша... Носа... При това с кърпичка, а не с ръкав...
    Остава само да ме накарат да си изчистя ушите, ей честно, тогава ще има разправия- и аз съм човек, какво съм им направила
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    basi FENA

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    men NE me karat da si 4istq staqta..t.e karat me,ama az ne si q,dokato nqkoi den ne6to ne mi stane i sama ne izqvq jelanie i si q po4istvam..puskam muzika i po4vam da 4istq i stava mnogo qko
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

I za6to tolkova si4ki sa se razchistili . Boje taq staq kvo q pravite - tq samo za 3 neshta stava !! - sklad za nenujni veshti , mqsto za spane i mqsto koeto mojesh da spodelish nqkoq ve4er s hubavo momi4e a no6tem ne se vijda mursotiqta
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi i az imam red v haosa 6totoo dokato sum pod 18 nema da mi se nalaga da jiveq drugade...puk kato porastna ve4e kato se omuja togava trqbva da se 4isti zaduljitelno!!!no sega furlqm im na vsi4ki mainata i gotovo az si znam koe kude e i ne mi puka 4e e razhvurlqno 6toto to u vseki e taka..

хахаха

абе и аз така като е разхвърляно и поне си ровичкам с надеждата,че ще намеря нещо а иначе само се оглеждам безпомощно.
    Ама майка ми като подреди целия апартамент и на мен ми е неудобно само моята стая да е като бойно поле, пък и ми доставя естетическо удоволствие да сложа всичко на мястото му, чувствам се полезна после :P
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Вий сте добре... Карат ви само да си чистите стаята... Амамен ме карат и да се къпя... И да си мия зъбите...И да се сресвам... И да си бърша... Носа... При това с кърпичка, а не с ръкав...
    Остава само да ме накарат да си изчистя ушите, ей честно, тогава ще има разправия- и аз съм човек, какво съм им направила
    Загазила си го душа
    For you my heart was yearning
    and how i loved you so
    it's cause of you
    my dick is burning
    it's dripping on my tongue

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    4i4o ..... ako nqma muhal si4ko e Ok

4i4oto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    4i4o ..... ako nqma muhal si4ko e Ok
    Abe to ima ma baba mi kazwa, 4e bil kato penicilina - polezen.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Re: хахаха

Цитирай Първоначално написано от mira_
    абе и аз така като е разхвърляно и поне си ровичкам с надеждата,че ще намеря нещо а иначе само се оглеждам безпомощно.
    Ама майка ми като подреди целия апартамент и на мен ми е неудобно само моята стая да е като бойно поле, пък и ми доставя естетическо удоволствие да сложа всичко на мястото му, чувствам се полезна после :P
    I az sam taka samo 4e do predi 6 meseca jivqh sas sestra mi v edna staq i tq be6e na obratnoto mnenie ...... Sega sme v otdelni i si4ko e ok :P az obi4am da mi ee 4isti4ko
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    na zemqta!
    ami 4estno da ti kaga prev si vse pak ne tam 6te vlizat gostite ama vse pak tva ne zna4i 4e trqa da zatune6 v mrasotiq do u6ite!i vse pak si e tvoita staq kakto te kefi tai 6te si prai6 ama po dobre da e 4isto!uspeh!

Abe kvo 6e 4isti6 be tq ne moje li da ti q iz4isti 4e 6te te zanimava tebe

az si podrejdam staqta vednaj na dve sedmici i mislq 4e kato e razhvarlqna,izglejda mnogo po-dobre!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    И аз не си чиста стаята и на моята не мога да го обясня!Все чисти бе много зле изглежда аз като почиста и нз кое къде е!!!Обичам на стола ми да има дрехи и завивките ми да са на топка върху леглото толкова ли е лошо!?

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    offf, kazvai i nqkolko puti nai nakraq trqbva da razbere

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami 6te q 4isti6 mnoo qsno, nqma da jivee6 v ko4ina...az mnogo mrazq ako staqta mi ne e 4ista
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Az 4istq samo kat mi e na kef(1-2 sedmi4no).Ama poprincip az postoqnno imam gosti,shtoto mrazq da sedq sama i zatva gledam da ima nqkakav prili4en vid
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Az kazah na maika mi che taka mi haresva na men i che horata sa razlichni. Pokazah i che az haresvam razhvyrliano, no niama da ia karam da si razhvyrlia staiata zaradi men. Razbra vednaga i e dobre.

Аз пък имам дни,в които ми идва музата и изпитвам нужда да си я подредя....и така....макар че и на мен постояно ми викат да я подреждам......на сила хубост не става
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Фен
    Град
    tam kadeto ne trqbva
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    i az imam sy6tiq problem
    kvo gi interesuva 4e staqta mi e haos
    na men taka mi haresva
    a problema e 4e ne samo maika mi ami i brat mi mi bu4i zabeleji
    na4i omryznalo mi e ot tqh
    i dneska pak mi bu4aha oba4e se razvikah
    tq staqta mi ne e mrysna, prosto e razhvyrlqna
    kaji na maika ti tova: reda e za slabite, silnite vladeqt haosa
    az kato go kazah na moita mlykna
    abe da si gledat rabota, i da se skysat da mi cvyr4at pak nqma da q opravq

mdaaa absolutno e taka verno ebasi 4ustvam se 1000 puti po dobre kat mi e lekoooooooo razhvurlqno shoto abe nzn sho ma ne6y kat mi e podredeno mi staa nooo decka staqta i ne me kefi dokolkoto kat nqq nikuf red...sA zabursvam prah 4ista ne6y ma mraza da podrejdam blaaaaa ujas
    Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno

abe 4ove4e ne stiga ve ti e dala cqla staq da polzvash bezvuzmeznoi ami nishto nqma da ti stane ako q podredish malko puk dori i da q po4istish taka mojesh da spe4elish oshte oblagi za sebe si pomisli uspeh

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Off i na men mi e golqma muka..4istq si q ponqkoga,no i tq ne e tolkoz mrusna de 4e da trqbva da sa 4isti seki de...Naprimer poznavam edno momi4e det vednaga sled kat si pribere staqta q izcapva ili nanovo q razhvurlq,maika i se murmori,ama...samo si krqskat kat ludi
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

vse pak ima razlika mezhdu hudozhestven besporqdak i marsotiq.a moqt ba6ta taka si pravil-hvarlql vsi4ko,koeto spored nego ne e bilo na mqstoto si,varhu moeto leglo.ne mu e pukalo 4e tam mozhe bi ima ne6to 4uplivo ili mokro.i kato se sboguvah taka sas dosta cenni ne6ta,zapo4nah da gi slagam kadeto trqbva.a o6te poznavam edno momi4ence,koeto e zabranilo na svoite roditeli da pipat ne6to vav neina staq i tam e uzhas prosto.no tq kazva 4e taka i haresva.dobre,no za6to togava nevazmozhno da q nakarat da stoi tam?prez cqloto vreme tq e vav roditelskata staq,i doma6no pravi tam i vsi4ko.
    стига приказки!

Цитирай Първоначално написано от sladkish4eto_f_sofiq
    abe 4ove4e ne stiga ve ti e dala cqla staq da polzvash bezvuzmezno...............
    Оууу мнооого ме е срам..... жената се е смилила над мене и ми е дала подслон, без дори дами взима наем. Това е то благородството......
    Да ама не! Нема обяд без пари.
    For you my heart was yearning
    and how i loved you so
    it's cause of you
    my dick is burning
    it's dripping on my tongue

Супер фен

:)

i moqta me kara no ne i se vruzvam pulna hipariq e v staqta mi si4ko e nametano na proizvolni strano i taka e extra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си