- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi me kara da si 4istq staqta
Вий сте добре... Карат ви само да си чистите стаята... Амамен ме карат и да се къпя... И да си мия зъбите...И да се сресвам... И да си бърша... Носа... При това с кърпичка, а не с ръкав...
![]()
Остава само да ме накарат да си изчистя ушите, ей честно, тогава ще има разправия-и аз съм човек, какво съм им направила
![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
basi FENA![]()
men NE me karat da si 4istq staqta..t.e karat me,ama az ne si q,dokato nqkoi den ne6to ne mi stane i sama ne izqvq jelanie i si q po4istvam..puskam muzika i po4vam da 4istq i stava mnogo qko![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I za6to tolkova si4ki sa se razchistili . Boje taq staq kvo q pravite - tq samo za 3 neshta stava !! - sklad za nenujni veshti , mqsto za spane i mqsto koeto mojesh da spodelish nqkoq ve4er s hubavo momi4e a no6tem ne se vijda mursotiqta![]()
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
абе и аз така като е разхвърляно и поне си ровичкам с надеждата,че ще намеря нещоа иначе само се оглеждам безпомощно.
Ама майка ми като подреди целия апартамент и на мен ми е неудобно само моята стая да е като бойно поле, пък и ми доставя естетическо удоволствие да сложа всичко на мястото му, чувствам се полезна после :P
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Загазила си го душаПървоначално написано от rosskata
![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Abe to ima ma baba mi kazwa, 4e bil kato penicilina - polezen.Първоначално написано от Momchence
I az sam taka samo 4e do predi 6 meseca jivqh sas sestra mi v edna staq i tq be6e na obratnoto mnenie ...... Sega sme v otdelni i si4ko e ok :P az obi4am da mi ee 4isti4koПървоначално написано от mira_
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ami 4estno da ti kaga prev si vse pak ne tam 6te vlizat gostite ama vse pak tva ne zna4i 4e trqa da zatune6 v mrasotiq do u6ite!i vse pak si e tvoita staq kakto te kefi tai 6te si prai6 ama po dobre da e 4isto!uspeh!![]()
![]()
![]()
![]()
Abe kvo 6e 4isti6 be tq ne moje li da ti q iz4isti 4e 6te te zanimava tebe![]()
az si podrejdam staqta vednaj na dve sedmici i mislq 4e kato e razhvarlqna,izglejda mnogo po-dobre!!!
И аз не си чиста стаята и на моята не мога да го обясня!Все чисти бе много зле изглежда аз като почиста и нз кое къде е!!!Обичам на стола ми да има дрехи и завивките ми да са на топка върху леглото толкова ли е лошо!?
ami 6te q 4isti6 mnoo qsno, nqma da jivee6 v ko4ina...az mnogo mrazq ako staqta mi ne e 4ista
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Az 4istq samo kat mi e na kef(1-2 sedmi4no).Ama poprincip az postoqnno imam gosti,shtoto mrazq da sedq sama i zatva gledam da ima nqkakav prili4en vid
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Az kazah na maika mi che taka mi haresva na men i che horata sa razlichni. Pokazah i che az haresvam razhvyrliano, no niama da ia karam da si razhvyrlia staiata zaradi men. Razbra vednaga i e dobre.
Аз пък имам дни,в които ми идва музата и изпитвам нужда да си я подредя....и така....макар че и на мен постояно ми викат да я подреждам......на сила хубост не става![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Първоначално написано от fire_of_satan
mdaaa absolutno e taka verno ebasi 4ustvam se 1000 puti po dobre kat mi e lekoooooooo razhvurlqno shoto abe nzn sho ma ne6y kat mi e podredeno mi staa nooo decka staqta i ne me kefi dokolkoto kat nqq nikuf red...sA zabursvam prah 4ista ne6y ma mraza da podrejdam blaaaaa ujas
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
abe 4ove4e ne stiga ve ti e dala cqla staq da polzvash bezvuzmeznoi ami nishto nqma da ti stane ako q podredish malko puk dori i da q po4istish taka mojesh da spe4elish oshte oblagi za sebe si pomisli uspeh
Off i na men mi e golqma muka..4istq si q ponqkoga,no i tq ne e tolkoz mrusna de 4e da trqbva da sa 4isti seki de...Naprimer poznavam edno momi4e det vednaga sled kat si pribere staqta q izcapva ili nanovo q razhvurlq,maika i se murmori,ama...samo si krqskat kat ludi![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
vse pak ima razlika mezhdu hudozhestven besporqdak i marsotiq.a moqt ba6ta taka si pravil-hvarlql vsi4ko,koeto spored nego ne e bilo na mqstoto si,varhu moeto leglo.ne mu e pukalo 4e tam mozhe bi ima ne6to 4uplivo ili mokro.i kato se sboguvah taka sas dosta cenni ne6ta,zapo4nah da gi slagam kadeto trqbva.a o6te poznavam edno momi4ence,koeto e zabranilo na svoite roditeli da pipat ne6to vav neina staq i tam e uzhas prosto.no tq kazva 4e taka i haresva.dobre,no za6to togava nevazmozhno da q nakarat da stoi tam?prez cqloto vreme tq e vav roditelskata staq,i doma6no pravi tam i vsi4ko.![]()
стига приказки!
Оууу мнооого ме е срам..... жената се е смилила над мене и ми е дала подслон, без дори дами взима наем. Това е то благородството......Първоначално написано от sladkish4eto_f_sofiq
Да ама не! Нема обяд без пари.
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
i moqta me kara no ne i se vruzvampulna hipariq e v staqta mi si4ko e nametano na proizvolni strano i taka e extra
![]()