- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi me kara da si 4istq staqta
az puk mn obi4am da si q 4istq![]()
Хмммм...аз лично такъв проблем нямам , защото нямам стая , но иначе щом ти намираш ред в твоето безредите предполагам всичко е наред.Обясни го спокойно на майка си , а в краен случай нова брава на вратата и само един ключ-за тебе си ще свършат работа.
imaz ne izgarqm ot jelanie da si 4istq staqta no vse pak az spq tam trqbva da si q 4istq!
И баба ми постоянно ми опява да си оправям леглото ама ме мързи и вече знам! Взел съм мерки...като влезе лягам и се прая че спа и ма остава...![]()
аз си я чистя когато намеря вече че си е нужно, а не да си е наред и майка ми просто от нямане какво да каже и ми вика "Изчисти си стаята"![]()
abe neznam i az tva i obqsnqvam na moita maika mi ama ti mu govorish na govedoto a to si rupa ili rupa ( smisul 4e i prikazvam ama tq si znae neinoto ) i se se6ta v nai nepodhodq6tiq moment ve4e 6e zaklu4vam staqta tva e dobro re6enieПървоначално написано от 4i4o
Мене ме оставят да правя каквото си искам със стаята ,но все пак е чисто и почти подредено.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
hahahhahah i az takav problem imamvaob6te ne moje da razbere, 4e taka si e perfrektno. kato podredq i ni6to ne moga da namerq
a i si gubq vremeto - do 2 4asa pak e razhvarlqno
vsi4ko mi e pod raka - ili e varhu biuroto ili po-stolovete i legloto
idealno :P ai dosta interesni ne6ta se namirat ponqkoga...
![]()
Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie
еми и аз мн си разхвърлям..особено като мисля кво да си облека!сички дрехи -отвън!верно , рядко ми се случва д аси подреждам стаята (средно на 1 и полвина , 2 седмици - веднъж) ама повече ме мързииии![]()
но пък иначе хвана ли се да правя нещо-го правя до край и винаги с първо качество!нито една прашинка да няма по рафтчето и така..![]()
Хахаххахахха.Ебаси и проблема.Хаххахааа![]()
![]()
![]()
И какво ще ти стане ако почистиш стаята си?!Аз пък си чистя стаята най-редовно без мама да ме кара.Просто не мога търпя да ми е някво разхърляно...И ако си подредиш и почистиш стаята сам пак ще си знаеш кое къде ти е.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Кой знае къв си смръдливец и жената(майка ти) се е видела в чудо с теб и сигурно още кълне съседа за теб.![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Първоначално написано от Sportexz
: claps : Браво ! Браво ! Браво ! - не, бе кренвиршите![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Е и аз се опитвам да обясня на моята, че когато е разхвърляно по лесно се справям. За мене хаоса е по подреден.![]()
като ти казва ще чистиш. още повече че това е твойта стая и ти живееш там. а и като станеш самостоятелен няма да се налага и да обяснаваш че в хауса цари ред щото то ше разбереш че не е така. :P за сега прави каквото то кажат
ami kvo q valnuva maika mi 4e staqta mi e razhvarlqna.Vseki den mi bu4i na glavata da 4istq,ama az ni6to ne i kazvam da si podrejda neinata staq,koqto ne e po-malko razhvarlena ot moita.Ama dobre 4e imam sestra,koqto da 4isti vmesto men