.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az puk mn obi4am da si q 4istq

Хмммм...аз лично такъв проблем нямам , защото нямам стая , но иначе щом ти намираш ред в твоето безредите предполагам всичко е наред.Обясни го спокойно на майка си , а в краен случай нова брава на вратата и само един ключ-за тебе си ще свършат работа.

imaz ne izgarqm ot jelanie da si 4istq staqta no vse pak az spq tam trqbva da si q 4istq!

И баба ми постоянно ми опява да си оправям леглото ама ме мързи и вече знам! Взел съм мерки...като влезе лягам и се прая че спа и ма остава...

razbira se 4e 6te te nakara da si iz4isti6 staqta i men me karat

[size=10][b]

аз си я чистя когато намеря вече че си е нужно, а не да си е наред и майка ми просто от нямане какво да каже и ми вика "Изчисти си стаята"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Re: maika mi me kara da si 4istq staqta

Цитирай Първоначално написано от 4i4o
    Taq jena nemoje da razbere 4e v haosa cari nai-golemiq red. Kak da i go obqsnq
    abe neznam i az tva i obqsnqvam na moita maika mi ama ti mu govorish na govedoto a to si rupa ili rupa ( smisul 4e i prikazvam ama tq si znae neinoto ) i se se6ta v nai nepodhodq6tiq moment ve4e 6e zaklu4vam staqta tva e dobro re6enie

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Мене ме оставят да правя каквото си искам със стаята ,но все пак е чисто и почти подредено.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

hahahhahah i az takav problem imam vaob6te ne moje da razbere, 4e taka si e perfrektno. kato podredq i ni6to ne moga da namerq a i si gubq vremeto - do 2 4asa pak e razhvarlqno vsi4ko mi e pod raka - ili e varhu biuroto ili po-stolovete i legloto idealno :P ai dosta interesni ne6ta se namirat ponqkoga...
    Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie

Голям фен
    еми и аз мн си разхвърлям..особено като мисля кво да си облека!сички дрехи -отвън!верно , рядко ми се случва д аси подреждам стаята (средно на 1 и полвина , 2 седмици - веднъж) ама повече ме мързииии
    но пък иначе хвана ли се да правя нещо-го правя до край и винаги с първо качество!нито една прашинка да няма по рафтчето и така..

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Хахаххахахха.Ебаси и проблема.Хаххахааа
    И какво ще ти стане ако почистиш стаята си?!Аз пък си чистя стаята най-редовно без мама да ме кара.Просто не мога търпя да ми е някво разхърляно...И ако си подредиш и почистиш стаята сам пак ще си знаеш кое къде ти е.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Кой знае къв си смръдливец и жената(майка ти) се е видела в чудо с теб и сигурно още кълне съседа за теб.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Кой знае къв си смръдливец и жената(майка ти) се е видела в чудо с теб и сигурно още кълне съседа за теб.

: claps : Браво ! Браво ! Браво ! - не, бе кренвиршите
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Guest
    Е и аз се опитвам да обясня на моята, че когато е разхвърляно по лесно се справям. За мене хаоса е по подреден.

като ти казва ще чистиш. още повече че това е твойта стая и ти живееш там. а и като станеш самостоятелен няма да се налага и да обяснаваш че в хауса цари ред щото то ше разбереш че не е така. :P за сега прави каквото то кажат

Guest
    ami kvo q valnuva maika mi 4e staqta mi e razhvarlqna.Vseki den mi bu4i na glavata da 4istq,ama az ni6to ne i kazvam da si podrejda neinata staq,koqto ne e po-malko razhvarlena ot moita.Ama dobre 4e imam sestra,koqto da 4isti vmesto men

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си