- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
xaxa. ma ne be az taka ili ina4e 6i si izlqza s moite friends. Moje i da se vidim
Da ne zabravi6 da mi vzeme6 dunkenoto qke deto zabravix i da mi go donese6 na daskalo.VAJNO!
бахти простотията. Един приятел си забрави якето след като си тръгна пиян от купона у нас.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
"Uf aide razberete se za teq diskove sas Joro che mnogo mi trqbvat, ae"
...xaxa golqm sms
Don't worry, be happy
Gledash li filma ye piye ahahahha vij go tozi s roklqta aide vecherta f 8 v irc![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
From: 1909
OT: shhh
<Izprati bezplaten SMS ot www.mtel.bg>
she te ***** u **** u ******* eiiii *****!!!!!! :PPP hahaha)))
<WSMS>
cenzurirah 6oto e mnogo brutalno![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
kakvo imahme po fr.-2paragraf..koe uprajnenie?didi
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
"znam kakvo napravi minaloto lqto" -> Ot edin aver za buzika de![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Az si pravq filiikiAko iskash namini sam sym
![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Hi, Ani! Tuku 6to ti pro4etoh saob6teniqta..Gleda6 li Big Brother? Aide leka no6t i mnogo tzeluvki ot men!
Цвети ако се разхождаш по улиците моля те призовавай младите хора към безопасен секс! Цунки![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
ot Emi:Skapa v 10:00 6te ti se obadq stava li,pi6i pls"ot nai-dobrata mi priqtelka
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
Ti ne si NORMALNA))) ot edna priqtelka shoto beh i pratila neshtichku za ino momche ;P~~~
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
zdravei mili4ko.ako si pisala ne sam razbral 6toto kompa mi se izklu4i sam.iskam da ti kaja 4e adski mnogo iskam da te vidq.aide bye i leka no6t.mn mn golqma celuvka ot men {{{{{P}}}}
tfa mi go pisa sega6noto mi gadje ama mn se nadqvax da mi go be6e pratil biv6iq (mn go love weeeeeee)
![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Napravo ne si dybre..Az puk si kupih nojica za filirane![]()
predi malko edna averka mi pisa:tedi kaji na mask kato vleze v 4ata 4e PCto mi e na remont i nqma da mojem da lafim.
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Lubovta ozna4ava da imam nebeto i da jelaia edna zvezda, da imam okeana i da iskam prosto kapka voda, da imam celiq svqt i da iskam samo edin 4ovek - TEB!!
mn me izkefi zatva vi go napisah![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
'da mn qsno 4e iskam,ama mnogo.obi4kam te lipsva6 mi pi6i pls"pak ot nai dobrata mi priqtelka,6te hodq v sofiq i 6te se vidim,of kak se radvam,ne sme se vijdali ot 2 meseca![]()
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
"vlizam v mIRC 4akam te 15min. ne pove4e!" ...
"Az nqma da vlizam zaradi Viktor - ne zn kolko temi sa ostanali, v koito ti prava komplimenti.No ako gi vidi moje da ti napravi scena, a ne iskam da ima6 problemi."
(From Traffic)![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
posledniqt be6e dnes sledobqd
MTel ReportMoje da platite prez BANKOMAT)Imate Nepatena(i) Faktura(i)s Iztichasht Srok Na Plashtane.Predstoi Spirane na Telefona na)01/11/2004g.
ujasno nali pak e vreme da pla6tam![]()
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Ai idvai pred Grand da kodim na kafev 15:00
ot dimitar:bobi kade si iskam da te vidq,vse pak mi lipsva6"