- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
"miauuu" ot edin priqtel)
"leon4e kak si babyaz otiam da smucha kafeta i posle sam na rabota ,cunki po na leona sladkite mucunki"
:P
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Ei tedi iska6 li da vzeme6 edna tvoq pr i az sum s edin pr i da idem na kafe ako iska6 mi pi6i edin sms ako ne mi klipni!
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
i az shte te chakam, vzemi si 3 prezervativa.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
"Kak e nemskiq varvi li ?))"
От един приятел е !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ot Nadq:"Qdoh melba sys qgodi i smetana i si spomnih prosto za celuvkata ni..:"
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
[b][i]Ot Saskia: "Warst d gestern in d Schul? Was f
"Kade si?"
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
kude si bebs , ...ama golqma si ligla dea ne ti li pisna da vurtish si4ki na malkiq si prust !?"
e ne sum tolkova losha![]()
Kakvo 6te kaje6 za ve4erq,vino,film...i sex tazi ve4er....naglasi mi 4ar6afkite)))
V o4ite mi nqma blqsuk,za6toto ne te vijdam!Na ystnite mi nqma ysmivka,za6toto ne te celuvat!No surceto mi ne e prazno,za6toto v nego si ti!
Mace, mi po4ini si malko be... "Kvo stava, kenefko?Yo meen!" Az sa pridvijvam kym banqta da sa kypq, 4e sym na den den posle. Spi4am li taaa?She va izsipia
ot edin mnogo dobyr friend deto e v germania ;(((
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
miiii nekyf typ sms ot nqkoi ot neta deto daje ne go znam koi e
Ot:f
ti li si pitala za mene onova mom4e v 4ata?ako si ti pi6i na 0886.....
nekfi takia...
ae da we...s gluposti 6e se zanimavam![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
"Az malko sym se pobolql no nishto dori i snqg da vali pak shte doida,tamyn 6te se celim sys snejni topki"
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
(P)Samo k'va jertva-har4a poslednite si stinki za da ti kaja 4e *T*E*O*B*I*C*H*A*M* i 4e *I*S*K*A*M* da te vidqaaa:'(Leka i sladki MIL(P)
Вие си преценете от кой е![]()
"Имам математика, не мог да дойда сега, следващия блок кво имате?"
Milo,utre te 4akam vav 18:00 pred vasil lesvki!Ako si saglasen-klikni na gsm-a m! leka no6t![]()
оооо венка кво стаа бе аа а нали зн 4е в понеделник няма да имаме ЕТ и сме само за химия)))) та как си бе бастун
какво става кажи не6то ново да зн съм в 4ата ако иска6 ела за малко
То всъщност са 2, но се броят за един![]()
"Aide be,"pepi",pak zakysnqvash!
S Bibkata otivame na "Dublin".Chakame te!"-ot edna priqtelka
![]()
"are fe pomoli gi..."за една среща с една фриендка..наще не ме пускаха и тей...
![]()
..But why?...
"Lubov moq kakvo pravi6?Moje bi...4ati6 koeto e mn veroqtno ama mojeda pravi6 ne6to drugo a i da ne zabravi6 da prati6 mn pozdravi na priqtelq ti celuvam te"Ot edin priqtel s koito bqh na kafe chas predi da mi prati sms-a
Ot noviq mi prqtel - "Kak 6te te zabravq slun4ice az postoqnno si mislq za teb ti mi grabna me4tite lipsva6 mi ve4e utre 6te se 4uem"
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
"Milo chestit rojden den!! Mnogo 6tastie i kusmet i nai-ve4e liubov! Celuvam te!" От Бибито![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Оздравявай бързо,малко пиле
Бездомна любов
moje li da napisha 2shtoto sa mn zabavni... i 2-ta sa ot best friendkata... i sa poredni takiva :P
"mn sym typa)))))) ama pak shte me obi4a6, nali?"
i
"Abuububububu{}{}{}Agruaaaaaaagraaaaaaahahahmuuuuu uuuwaaaaaaaabruf! brum-brum!"
no comment![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
"I az mnogo si te obi4am,v4era vidqh Paitala i me popita za teb i kaza 4e 6te ti zvane az mu kazah koda.Lipsva6 mi : ( ()"ot moqta best friend