- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
"emo utre shte idva kum kv-to gledai i ti da si tam ta da se vidim" ot fr
![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
Влез в IRC...моля те
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
V Internet sam
ot brat mi..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ae 6ti skusam mudite we kopeleee s koi pak mi izneverqva6 we, samo mi ela i 6ti tuuuuut ... na tatuka stava po hardcore ne vi i trqbva da znaete za kvo staa duma
aBeP4eTo rulZzz
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА, ЕЙ! ЕСЕМЕСИТЕ СА ЗА ПЕДАЛИ!
haha za ko ima tolkova nasrani baluci mi lognis e i si kaji ko misli6 we mujki to tuii seki moje gost i da narejda !!! ti kut nqma6 koi da ti pra6ta ko da praim !Първоначално написано от Анонимко
aBeP4eTo rulZzz
"obicham teb i samo teb ,syrceto mi bavno izgarq - ne moga bez teb.spomeni,poroi,sylzi nqma da me promenqt razberi!" - ot obojatel![]()
Последния ми е "пропуснати повиквания : 08987777** 15/05 14:36 1 бр. Изпрати ВАЛУТИ ОН на 222 и се абонирай за обменните курсове" Незнам кой е тоя ама постоянно ми праща некви такива тъпни.![]()
Иначе последния смислен е: Nqkade tonite?Което идея си нямам какво означава, предполагам "някъде ще ходите ли"
ама не съм то видял и явно съм изпуснал некаде купон.
Еми той е от една приятелка:
"Zdravey Sashence, kakvo pravish? Mnogo se radvam, 4e mi pi6e6 i nqmam turpenie da se vidim na 3-ti v sfUtre e bala i ne e istina, 4e zavur6ih
Pi6i koga 6te hodim na akciq ili na palatki, 4e ve4e ne me svurta tu
Celuvki!"
"mara kuklo,kvo pravish kyde se gubish?Da ne si syrdita?" ot edin nahalen oligofren
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
moqt posled sms glase6e slednoto:
Ati koga 6te si idvate 4e az si zaminavam dnes za sf
ot nai-dobrata mi priqtelka
" sega imam mnogo rabota, no 6et se postaraq da vlqza v irc{P}"
ot moeto mom4ence
No MaN, No CrY!!!
\m/
"Mali v momenta pu6im treva s popa i nz kade sam!Ako ima ne6to novo i vajno pi6i,az 6te ti pi6a utre 4e sea sam mn zle..."ot edin mn dobar priqtel
"ела при мене,ще те чакам"-една приятелка
Men me e sram da ti kaja,ne sa za tvoqta glavica.UspeH na ma4a,6te vikam za tvoq otbor,haide do skoro mili4ka-----tova e ot edin moi priqtel:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
"милоо звънни ми вкъщи съм си!"-от една приятелка
``iskam da ti kaja ne6to vajno!zna4i.. i taka!A,a...!O..da!da kaja 4e iskam da kaja,vsa6tnost kakvo iskam da kaja?mamka my!da kaja prosto OBI4AM TE!{p}`
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
"ti kak si??? kak ste s Gogo?lipsva6 mi, celuvam te)))))" ot edna moq priqtelka v Sofia
SISIIIII ZLATNA SI!!!OBICHAM TE!OBOJAVAM TE!{}{}{})))))))))))))))))))))))))))))))
Това беше от най-добрата ми приятелка,прати ми го,защото и помогнах за нещо много спешно
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
aide be de se zatri4akam te da si doide6 i da se obadi6
ot edna priqtelka
![]()
" Na kompa sam ama igraq ;d az ti kaah 4e e taq ot love4 ti ne mi vqrvash pf.. dr pat ma slu6ai! i az ta obi4am :-* " От най-добрата ми приятелка.. ставаше въпрос,че едно момиче ни прави номера и иска да ни раздели от различни скайпове.. тъпня
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!