.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Napulno podkrepqm aBeP4eTo - moje da ne ste saglasni s neinoto mnenie, no tova ne vi dava pravo da nalagate va6eto na neq ili kamu li na ostanalite Nali vse pak zatova e foruma - vseki da izkazva svoqta gledna to4ka, a ne da se nahvarlqme na nqkogo za6toto ne sme saglasni s negovoto Osaznaite se de hora

aBeP4eTo - hi4 da ne ti puka
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    BABY_SEXY_GIRL Misi ,che me zashtiti ! {}{}{}
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    i kvo izleze sega charovnica ....
    hora koito ne obi4at Bg ne zaslujavat
    da jiveqt ?
    ili sam razbrala pogreshno?
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Abe Murderdoll az trq da sam na 10 metra pod zemqta po neinata logika
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    A i charovnica neznam koi e malkiq shtoto ti si 89 i az sam ti kaka tai ,che ne mi se pravi na ostorumno shtot kakto ti kaza LunaTriCk furchish nqkade i neblagodarnica da sam kakto mi kazvash ne mi puka 5 pari ne davam za mnenieto vse pak Mersi :P Kato porasnesh i vidish BG ot drugata strana v koqto sam az pak she govorim !

e az pa sym 87 tui 4e slu6ai mene !!!!!!!
    ama po princip na propadnali hora ne govorq ! VIJDAL SUM BG OT SQKUDE I ZNAM KAKFO E DA NIKAK NE E LESNO NO VUPREKI TOWA MISLQ DA SE BORQ I DA POSTIGNA NESHTO !
    kolkoto do Murderdol da takiva kato tebe ne zaslujavat da di6at ! PRODAJDNI KOPELDACHETA !

Супер фен
    Awe kvo q obijdash ne moe da si ima mnenie li ? Az sam bila neblagodarnica ,tq prodajno kopeldache q slezte na Zemqta malko !

Супер фен
    Град
    ha-ha sme6nik...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    BG_NATIONALIST кой ти е промил главата на тебе

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    BG_NATIONALIST кой ти е промил главата на тебе
    te i az tfa sq 4udq....trqq si bolen
    za da praish takiva iskazvaniq kato toq...

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от charovnicata
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    E az puk s udovolstvie shte napusna BG i daje nqma da se vurna moje eventualno kato se pensioniram ama i za togava se sumnqvam ne sumneno shte kandidatstvam i izvun BG i dano me priemat ,zashtoto tuka ne se chuvstvam dobre i ne mi haresva jivota ! Nikoi ne moje da me spre nito liubov, nito priqteli dori roditelite mi daje si mislq ,che te shte se radvat ako se mahna ot taq durjava v koqto nqma budeshte za realizaciq znam ,che malko hora mislqt kato mene ama tova e .. :P
    ебати живота..ти ме остаи без думи е моми4е...как може6 да каже6 тия глупости,ам пълни глупости,тва бе6е стра6но тъпо,съжалявам супер много за тебе,ако наситина тва ти е мнението....как ни6то не може да те спре...направо ме остава6 без думи....забелязвам некво тъпо детинско мислене в тва..на4и първо тряя те спре..оби4та към родината към България...но ако тва не те спира..могат да те спрат приятелите ти,а за любов направо няма да говоря....оле 4ета ти пак поста и немога да повярвам 4е има хора които мислят така,само се моля да не са много...такива като теб не заслужават да живеят и да са родени в на6та Бълагрия...нямала си бъде6те в България...докато продължава6 да мисли6 така за страната която те е отгледала и до днес ти дава хляба си,та ако продължава6 да мисли6 така...няма да има6 бъде6те никъде....не оценява6 ни6то...неблагодарница.....на явам се да мисли6 тия глупости само 6тото си малка и не разбира6 мноого не6та,искрено се надявам
    Как пък точно ти се намери да съдиш момичето че иска да напусне БГ след като ти самата не живееш тук..като имаш такава огромна любов приятели и т.н. защо си там а не тук?Най малко пък вие от чужбина имате право да ни съдите като искаме да напуснем страната.....в крайна сметка човек винаги има избор и когато избира той в мислите си е сам!!!!Така че не ни проповядвай морали щото не си по праведна...и да и аз искам да напусна БГ и то не защото не я обичам..напротив аз родината си обичам...но не и държавата...нима тя ми дава хляба и до днес???не не мисля...хляба ми го дават майка ми и баща ми които се трепят по цял ден за някви си мизерни заплатки...сори ама аз не искам такъф живот...искам да живея като човек и ще го постигна за съжаление извън БГ защото просто тука каквото и да се опиташ да направиш те провалят....
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    намерила е причина съди я.... тва няма значение....
    цитирам една българска песен"защо света така е подреден...защо всеки псува че в българия е роден....?" е бихте ли ми обяснили...... защо наистина е така?!

..But why?...

loli82
    Guest
    hora,4ak me dosramia kato 4etox izkazvaniata vi.ediniat sudi ediniat,drugiat sudi tretia.....neka az da vi kaza togava kato iavno sam kaka na vsi4ki vi,6tom za vas vazrasta e ot takova zna4enie makar 4e opitat e po-vazen ot godinite,4e vseki sam izbira dali da napusne ili da ostane v bg.az ziveia izvan stranata ve4e gidini dali po moe zelanie ili ne,tova e drug vapros,no znaete li 4e mnogo pati sam iskala da se varna da rabotia v bg,a vsi4kite mi priateli VAV balgaria me smiatat za luda,za6toto vseki tarsi pat da izleze dori i za malko.i vseki edin ot vas e prav za re6enieto si,no ne si mislete 4e 6te izleznete i 6te natrupate milioni i 6te se varnete v bg da pravite sobstven biznes.goliama zabluda!!!po-veroiatno e da miete sadovete v niakoi restorant po 12 4asa na den ili da 4istete dvuetaznata ka6ta na niakoi za mizerni pari....tova e realnosta.i ne iskam da 4uvam 4e horata koito biagat ot bg izbirat lesnoto,a tezi koito sa v bg se boriat s....ne znam si kakvo.ni6to ne e lesno na tozi sviat!!!makar i trudno v bg vse pak ne triabva da se borite s unizeniata i otno6enieto kam vas samo za6toto ste 4uzdentzi v edna darzava.
    uspex na vsi4ki

Повече от фен
    Град
    Varna
    Подкрепям мнението на loli82!!!
    Ти си ми идеала вече
    Съвсем правилно си им написала. Някои хора мислят че като излязат и ще им е много лесно. Може и така да е - не съм работила другаде. Но според мен трябва да живеем и работим в тази държава, защото тук е родината ни, тук са родени родителите ни и тук сме родени ние. Няма да е лесно - но какво от това? Нали сме БЪЛГАРИ! Ако бягаме при първата пречка, какво ще остане от страната ни??
    Никъде никога няма да е лесно, живота хич не е лесен. Като заминете, ще ви липсват приятелите и близките. Когато се върнете, ще ви липсват приятелите които сте си създали в съответната държава.... Трудно ще се адаптирате към условията в България.. проблеми ще има, и то не малко...
    Парите... да, там ще печелите повече, и какво от това? Парите ли са единственото, за което живеем?... Не и за мен
    Мога още много да пиша, но едва ли някой ще го чете
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Парите... да, там ще печелите повече, и какво от това? Парите ли са единственото, за което живеем?... Не и за мен
    Парите не са това ЗА което живеем...но за съжаление са това С което живеем...не мисля че можеш много добре да живееш ако нямаш пари..

Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Парите не са това ЗА което живеем...но за съжаление са това С което живеем...не мисля че можеш много добре да живееш ако нямаш пари..
    За НЯМАНЕ ли говорим или просто за недостатъчно пари, не колкото искаме?
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    А според теб къде е разликата да нямаш пари и да не ти достигат...все липса нали...както и да е отклонихме се от темата..

Град
    Anfield
    Добре, а къде е лошото поне да се пробваме да излезем. Знайш ли пък, може да ти излезе късмета...Човек, ако не рискува не печели.

Dobrina`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    А според теб къде е разликата да нямаш пари и да не ти достигат...все липса нали...както и да е отклонихме се от темата..
    Разликата е голяма! Едно е да нямаш какво да ядеш, да спиш на студено и да не можеш да излезеш от къщи защото нямаш дрехи. Съвсем друго е да не можеш да си позволиш почивко на Златните, но да имаш с какво да живееш горе-долу прилично.
    На човек никога няма да му достигат парите, просто защото колкото повече имаш, толкова повече искаш! Така че преместете малко опорната точка в живота, може да ви хареса
    Лунатрик, лошо няма. Какво толкова, загинала една България...

i az si obi4am bg,no bih.e,ne bih oti6la v durjava v koqto ne iskam,no za sujalenie maika mi haresva vse durjavi za koito ne iskam i da pomislqm.dobre 4e ne e trugnala da jivee tam.ako trugne q zarqzvam.ina4e bih oti6la v nqkoi strtani,no nz dali da jiveq tam..

Любовта е най-висшата степен на омразата

loli82
    Guest
    za dobrina: dobi,6te ti pi6a savsem skoro.imam ti email-a!!!!!

hi

emi az nikoga ne bih napusnala bg no ako se nalaga kakto sega se naloji mi e gadno no trebva da ase ide za da se iskarat pari no az ne sam izlqzlaot bg za pari prosto roditeli te mi sa tuk i taka se naloji lo6o((((8
    zdr sladuri az sam fenka na r&b

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina`
    Във всички страни има емиграция. На интересни и непукистили ли да се направим ? Не благодаря...предпочитам да си пробвам късмета. В крайна сметка губя ли нещо ? Не. Еми ?

Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina`
    Във всички страни има емиграция. На интересни и непукистили ли да се направим ? Не благодаря...предпочитам да си пробвам късмета. В крайна сметка губя ли нещо ? Не. Еми ?
    Ти не губиш, губи родината ни
    Животът е прекрасен

Град
    Anfield
    Еееее съжелявам, да се справи с корупцията и цялата мръсотия в нея и тогава може и да спечели...

Повече от фен
    Град
    Varna
    Еееее съжелявам, да се справи с корупцията и цялата мръсотия в нея и тогава може и да спечели...
    Като заминем всички, кой ще се справи с нея?
    Животът е прекрасен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си