Цитирай Първоначално написано от istinata
дори да ви звучи самохвално..въобще не живеем зле..живота ми е уреден..отвсякъде..може да имаш хубав дом , да слизаш от мерцедес , но атмосферата в Бълария е толкова подтискаща...и като знам колко е опасно да се движа по улиците даже с 2 лева в джоба ..защото някаф наркоман за 1.50 лв беше убил едно момиче..като знам , че ще мине някаф циганин и ще ми дръпне на бързо синджирите , като знам , че не мога да се движа по улицата след 19.00 часа , щот направо си е ОПАСНООО!кво да права в БГ???С гардове ли да се движа???Личен шофиор ли трябжа да имам???толкова е опасно , мръсно , не се плаща ВЪОБЩЕ ама въобще добре , ееее , какво кара младите да остават тук???доброто образувание???като можеш да си купиш за лев и педесе извинителна бележка??? да кажа на госпожата ?или 6 за срока , или живота??дори образуванието не може да накара някои заради него да остане в БГ...кога ще се оправим..КОГА ЩЕ НАКАРАШ НЯКОИ ЦИГАНИН ДА СИ ХВЪРЛИ ОПАКОВКАТА В КОША, НАЛИ И ТОЙ СЕ ВОДИ БЪЛГАРИН???ХИИХИХИХИХИХ..ДАЙ БОЖЕ ДА СТАНЕ ДЕ!!!
Ако останеш тук, има някакъв минимален шанс да научиш, че "шофьор" не се пише със "и", думата "образование" идва от "образовам", а не "образувам", това "педесе" явно е някакво съкращение от немски или английски PDS, или пък може би нова партия ПДС? Не знам, но определено не ми прозвуча на БЪЛГАРСКИ!