Кво благородно чувство бе!???Как ще стопли то човека зъзнещ в неква дупка наречена апартамент?Как ще стопли то ученика в студената класн стая!?МИ ДА!И аз искам чужбина.И аз немога повече да търпя!Не си мисли,че съм материалистка.Хиляди пъти съм казвала,че парите нямат значение!За мен има значение децата ми да не плачат от глад,да не се срамуват за това,че носят дрехи втора употреба!
Омръзна ми да ми смърди на каруци,да ме гледат на кръв само защото съм изкара добра оценка,да ме мразят само заради новя панталон или шнола дори!!!Омръзна ми да ми подсвирват циганите по пътя за училище!Омръзна ми тъпата здравна каса да си измисля 100тици абсурдни програми и "задължения" на лекаря само ,за да имат кой да глобят!Писна ми да въвеждам някакви тъпи програми,пациентски листи и т.н щото майка ми горката не е виждала PC от както се е родила,ама ги карат,за да ни глобят накрая 1000лв и да ни изхвърлят на улицата.Омръзна ми циганите да пребиват хората и да останат ненаказани.Още ми е жал за онзи професор! Лошо ми става като видя вестникаря да тъне в мизерия.Той замина за Италия между другото!Да проси.Щото там и да проси повече пари ще изкара от тук!!!!!!!!Моля ви не ми говорете за патриотизъм,когато четиричленно семейство живее в кола защото пак са решили да съкратят някой.Вижте какво е мизерия!Почувствайте я и тогава ми говорете,че сме били овци!!!!!!!!!!!!!!
Ми направи така,че да се оправи страната!Като избягаш нищо няма да се оправи.Нито ще си щастлива далеч от родината си, нито ще прокопсаш много!За да успееш по целия свят трябва да почнеш от 0.Да не си мислиш ,че като идеш в чужбина веднага ще заживееш в една уютна къща,ще имаш милиони и ще живееш перфектно?Това ,което ще направиш за да ти е по-добър живота в чужбина можеш да го направиш и тук!Но теб и другите като теб ви мързи и ви е страх,предпочитате по-лекото съпротивление.
Прав ви път.Честно казано на никой не му трябват страхливи мързели тук.
Предлагам да идеш в швеция да те опне некой негър да плачеш за България после.тогава каруците ще ти се струваткато нещо прекрасно.