Niakoi znae li sait za razviti eseta po Filosofia?
Da we brat mi ima da pishe ese apa ..... hehe az ne moga da mu pomogna to i az imam po filosofia .... ama sait neznamПървоначално написано от Aia
За какво ви е сайт за есета по философияТова е най-лесният предмет, който някога съм учила
Само пишех каквото ми хрумне без даже да съм сигурна какъв точно е смисъл и учителката беше очарована
Всъщност никак не е трудно просто трябва малко да се замислите, да застанете за някаква теза и да я защитите -> представете си че спорите с някого и напишете какво бихте му казали по въпроса, как бихте се защитили от неговите нападки, как бихте отговорили на въпросите му и ще се получи
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
: AMG Corporation
::
Parvo toq site ne6te da se otvori pri men pone![]()
Za eseto kakvo da ti kaja eseto e nai lesniqt na4i za izkazvane na li4no mnenie ako go prepi6e6 u4itelqt moje ad razbere 4e ne si go pisala ti po mislite koito imam v edno ese![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Amm to ne na vseki mu se otdava da pishe ese da vi kajaKak za kvo ni e
Mm i na men ne mi se otdava...Mariika si e prava![]()
![]()
![]()
apuksS ina4e toa sait i na mene ne mi go otvara..ina4e znam edno sait4e det moje da pomogne
www.referati.com
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
Tazi tema e ot predi 2 godini,da ne kaja 3!!!Pyk mislish li 4e ne znam za teenschool???Znam za nego o6te predi da behse syzdaden...
темата не e актуална
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html