- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
samo blagorodni luji![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Опитвам се да не ги лъжа много или ако го правя да е за дреболии.За оценки никога не лъжа,защото мисля,че е доста глупаво.Отношенията с нашите като цяло са ни добри и затова гледам да съм точна с тях.
Разбрала съм за себе си,че когато аз се държа добре,не създавам проблеми и т.н. и родителите ми се държат по подобаващ начин и не ми правят скандали и сцени
![]()
ами преди ги лъжех ама от 4-5 години не просто ми тежи на съвестта като ги лъжа и ми е гадно и предпочитам да не крия нищо![]()
oo mn qko!gorkite horica ponqkoga mi stava jal za tqh...ama ko da se prai kato ne mi ugajdat!
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Понякога.
da i az laja na6te no si izpatix ot tova i to mnogo sega ne mi vqrvat za ni6to savetvam gi ne gi lajete ne e lesno no se postaraite za da ne si izpatite poslu6aite me
edin put sgafih...no ina4e s lajite mislq 4e dobre se spravqm
ами ..да постоянно лъжа наще ..няма кво да си кривя дошата ..не съм от най примерните и честните ... но понякога лъжа неволно ..примерно каде отиваш -"ми в махалата" ..а всъщност много далече от махалата ... кво пи - "1 бира" ( а беше много водка и не си спомням още кви неща ) ..но по някога предпочитам да им спестя някой подоробности за тяхно добро .. достатачно уморени се връщат от работа за да ги занимавам и аз ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами да .... налага се понякога, но за мн дребни работи
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Оооо лъжа и мажа кат цигане.![]()
![]()
![]()
Ми почти не се налага да ги лъжа,просто няма за какво...,но ако се наложи най-често е свързано с чувства..![]()
![]()
=D>Първоначално написано от Terrah
Да бащата много често го лъжа,а майка ми никога!!!
Koi ne gi luje..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Luja gi...mn gi luja.. ve4e za tolkova ne6ta sum gi lugala 4e 4ak zabravqm kvo sum kazvala i se izdavam po nqkoi patIli puk mi se e slu4valo edna i su6ta luja da q probutam 2 pati
Po nqkoi pat sum tolkova ubeditelna 4e 4ak sama zapo4vam da si vqrvam
\
/ \
/ \
/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
За дребни неща-да. Ама аз му викам благородна лъжаПо.често не ги лъжа, а просто премълчавам, което пак си е 1 вид лъжа :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ooo i pita6 mn 4esto lyja maika mi naprao be golqma lyjkinq sym ko da napraq![]()
НЕ!![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ми ест ... то без тва неможе .........![]()
lujex nai -redovno ba6ta si i si zimax ot skritite mu pari ama toy si go zaslujava dano go blusne vlak ne da umre 6toto ne mu e dostatu4no![]()
a da otstane invalid dano
![]()
![]()
mrazq go
i ako ne se maxne ot nas priqtelq na mama 6te go izkara s ritnci
![]()
![]()
Еми налага се няма как....![]()
Но само за дребни неща![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
рядко и то з анекфи дреболий примерно"мамооо имам двойка амааааа госпожата каза че няма д аги внася"