.
Отговор в тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 394
    Голям фен
    Град
    sofia
    samo blagorodni luji
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Град
    луната:)
    Опитвам се да не ги лъжа много или ако го правя да е за дреболии. За оценки никога не лъжа,защото мисля,че е доста глупаво.Отношенията с нашите като цяло са ни добри и затова гледам да съм точна с тях. Разбрала съм за себе си,че когато аз се държа добре,не създавам проблеми и т.н. и родителите ми се държат по подобаващ начин и не ми правят скандали и сцени

ами преди ги лъжех ама от 4-5 години не просто ми тежи на съвестта като ги лъжа и ми е гадно и предпочитам да не крия нищо

oo mn qko!gorkite horica ponqkoga mi stava jal za tqh... ama ko da se prai kato ne mi ugajdat!
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Супер фен
    Vednyj gi izlygah i mi stana gadno i si priznah i ot togava ne sam gi lygala.Inache za drebni neshta,koito sa bez znachenie syl lygala ... aka moje da sa nareche lyja daje.
    Обичам те <3 !!!

Понякога.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Terrah
    Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хора А това да лъжеш за оценки винаги ми се е струвало ужасно глупаво.

Guest
    da i az laja na6te no si izpatix ot tova i to mnogo sega ne mi vqrvat za ni6to savetvam gi ne gi lajete ne e lesno no se postaraite za da ne si izpatite poslu6aite me

edin put sgafih...no ina4e s lajite mislq 4e dobre se spravqm

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ..да постоянно лъжа наще ..няма кво да си кривя дошата ..не съм от най примерните и честните ... но понякога лъжа неволно ..примерно каде отиваш -"ми в махалата" ..а всъщност много далече от махалата ... кво пи - "1 бира" ( а беше много водка и не си спомням още кви неща ) ..но по някога предпочитам да им спестя някой подоробности за тяхно добро .. достатачно уморени се връщат от работа за да ги занимавам и аз ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами да .... налага се понякога, но за мн дребни работи

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Оооо лъжа и мажа кат цигане.

Ми почти не се налага да ги лъжа,просто няма за какво...,но ако се наложи най-често е свързано с чувства..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Terrah
    Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хора А това да лъжеш за оценки винаги ми се е струвало ужасно глупаво.
    =D>

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Да бащата много често го лъжа,а майка ми никога!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Koi ne gi luje..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    laja gi za mn i za razli4ni ne6ta
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Luja gi...mn gi luja.. ve4e za tolkova ne6ta sum gi lugala 4e 4ak zabravqm kvo sum kazvala i se izdavam po nqkoi pat Ili puk mi se e slu4valo edna i su6ta luja da q probutam 2 pati Po nqkoi pat sum tolkova ubeditelna 4e 4ak sama zapo4vam da si vqrvam \/ \/ \/

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За дребни неща-да. Ама аз му викам благородна лъжа По.често не ги лъжа, а просто премълчавам, което пак си е 1 вид лъжа :P
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ooo i pita6 mn 4esto lyja maika mi naprao be golqma lyjkinq sym ko da napraq

Град
    Kill the kifla co.
    НЕ!
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

3432

ми ест ... то без тва неможе .........

lujex nai -redovno ba6ta si i si zimax ot skritite mu pari ama toy si go zaslujava dano go blusne vlak ne da umre 6toto ne mu e dostatu4no a da otstane invalid dano mrazq go i ako ne se maxne ot nas priqtelq na mama 6te go izkara s ritnci

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Еми налага се няма как....
    Но само за дребни неща

БебЕтатаа мииии

Супер фен Аватара на rakiQ
    рядко и то з анекфи дреболий примерно"мамооо имам двойка амааааа госпожата каза че няма д аги внася"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си