- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Да,но не толкова често и за дреболии![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хм!.Аз не лъжа нашите за оценки (защото изкарвам добри оценки в училище) нито за нещо друго.Имам една приятелка,на която не и дават много неща и ние напримерно отиваме на плаж,а тя казва на техните,че отива на разходка или нещо подобно,защото -ако им каже ще и се карат и ще я накажат!Милата тя.Мисля,че така се губи доверието родител-дете.....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
em mn rqdko gi luja ama samo za drebni ne6tica![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не ги лъжа! Почти Никога! Преди се скъсвах да лъжа! За оценки, за тва къде отивам, даже какво съм пила (вода и т.н.)![]()
Ама сега са супер разбрани хора (поне мама)
С баща ми не говора мн мн за сериозни работи![]()
доста ги лъжа,ама не ми е гадно 6тото знам 4е и те са го правили.пък и съм мн добра и не ме хва6тат,а ако не даи си боже стане с мазане 6те се измъкна
мииии не оби4ам да го правя, ама се слу4ва 4ат-пат...
slu4va mi se baq prosto s tqh nqma mn na4in za normalen razgovor kazvam im 4e vsi4ko e kakto te iskat i da mi e mir na glavata
Ne gi laja, nqma za kvo prosto..Shtot mnogo trudno se krepi doverieto na edin chovek,a posle poveche ot lesno go srivash....i idi krepi novo na razrusheni osnovi..nestava
♥ ♥ ♥
Ми да лъжа си ги и то доста честоКой не лъже родителите си? Всеки лъже!
Мда,лъжа ги,даже май попрекалявам,но не ги лъжа за оценки или за училище,просто защото не ми се е налагало.Досега не са ме хващали,твърде много ги увъртам,но за всяко нещо си има пръв път![]()
da,luja gi,no naposleduk po-malko. predi gi lujeh non stop,za absolutno vsi4ko. sega gi lja dosta rqdko,kato se zamislq...kakvo mi stava?!![]()
[quote="b3b3poHka"]Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
и аз съм така
ММ...не ги лъжа просто щото не говоря много с тях. За оценки не съм ги лъгал от 7ми клас, щото от тогава не са ме питали за оценки. За приятели и т.н. не ги лъжа, щото не ги интересува и не знаят нищо...единственото, за което ги лъжа е когато излизам някъде с гаджето, щото по принцип не знаят и че имам гадже... хаха
еми да, то понякога се налага
да нямам си задръжки лажа си (дъртият) без проблеми и си зимам пари като излезе![]()
I o6te kak!!!![]()
Не ги лъжа от 13 годишен, казах им , че вече ме е жал за тях да ги лъжа повече, ще си казвам само истината, стига те да не го приемат на вътре ии ... те се съгласиха![]()
Не лъжа,спестявам им истината.
Не за кво да го праа като така или иначе ще разберат!
Когато започнат да се карат мога да послъжа за нещо, за да прекратят караницата..иначе за други неща не лъжа, защото винаги ме хващат![]()
Things will never be the same again
ne...daje ima kazvam ot koi 4as sym izbqgala hvalq se s slabite si ocenki 6toto po princip sym otli4ni4ka.....
Ами да, случва ми се вече доста по-често да лъжа наште... Щото те искат да знаят неща, които въобще не са тяхна работа и аз просто казвам нещо, което да им задоволи любопитството и тва е.
Еми кажете какво да правя като някой неща за тях не са нормални пък за мен са![]()
то си е децка работа,ама ДА!Много ги подслъгвам
![]()
и те винаги ме хващат ииии викат,ядосват се...
![]()
![]()
тяхна си работа
![]()
![]()
![]()