.
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 394
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да,но не толкова често и за дреболии
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Хм!.Аз не лъжа нашите за оценки (защото изкарвам добри оценки в училище) нито за нещо друго.Имам една приятелка,на която не и дават много неща и ние напримерно отиваме на плаж,а тя казва на техните,че отива на разходка или нещо подобно,защото -ако им каже ще и се карат и ще я накажат!Милата тя.Мисля,че така се губи доверието родител-дете.....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    em mn rqdko gi luja ama samo za drebni ne6tica
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Не ги лъжа! Почти Никога! Преди се скъсвах да лъжа! За оценки, за тва къде отивам, даже какво съм пила (вода и т.н.)
    Ама сега са супер разбрани хора (поне мама)
    С баща ми не говора мн мн за сериозни работи

Guest
    доста ги лъжа,ама не ми е гадно 6тото знам 4е и те са го правили.пък и съм мн добра и не ме хва6тат,а ако не даи си боже стане с мазане 6те се измъкна

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL
    За дребни неща-да. Ама аз му викам благородна лъжа По.често не ги лъжа, а просто премълчавам, което пак си е 1 вид лъжа :P

мииии не оби4ам да го правя, ама се слу4ва 4ат-пат...

Guest
    slu4va mi se baq prosto s tqh nqma mn na4in za normalen razgovor kazvam im 4e vsi4ko e kakto te iskat i da mi e mir na glavata

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ne gi laja, nqma za kvo prosto..Shtot mnogo trudno se krepi doverieto na edin chovek,a posle poveche ot lesno go srivash....i idi krepi novo na razrusheni osnovi..nestava
    ♥ ♥ ♥

Guest
    Ми да лъжа си ги и то доста често Кой не лъже родителите си? Всеки лъже!

Мда,лъжа ги,даже май попрекалявам,но не ги лъжа за оценки или за училище,просто защото не ми се е налагало.Досега не са ме хващали,твърде много ги увъртам,но за всяко нещо си има пръв път

Голям фен
    Град
    sf
    da,luja gi,no naposleduk po-malko. predi gi lujeh non stop,za absolutno vsi4ko. sega gi lja dosta rqdko,kato se zamislq...kakvo mi stava?!

[quote="b3b3poHka"]
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Rqdko, samo ako mi se naloji za da ne mi se karat
    и аз съм така

ММ...не ги лъжа просто щото не говоря много с тях. За оценки не съм ги лъгал от 7ми клас, щото от тогава не са ме питали за оценки. За приятели и т.н. не ги лъжа, щото не ги интересува и не знаят нищо...единственото, за което ги лъжа е когато излизам някъде с гаджето, щото по принцип не знаят и че имам гадже... хаха
    На който му се убива време...

еми да, то понякога се налага

да нямам си задръжки лажа си (дъртият) без проблеми и си зимам пари като излезе

I o6te kak!!!

Град
    Вкъщи
    Не ги лъжа от 13 годишен, казах им , че вече ме е жал за тях да ги лъжа повече, ще си казвам само истината, стига те да не го приемат на вътре ии ... те се съгласиха

Не лъжа,спестявам им истината.

Не за кво да го праа като така или иначе ще разберат!

Град
    Психиатрична болница..
    Когато започнат да се карат мога да послъжа за нещо, за да прекратят караницата..иначе за други неща не лъжа, защото винаги ме хващат

Things will never be the same again

ne...daje ima kazvam ot koi 4as sym izbqgala hvalq se s slabite si ocenki 6toto po princip sym otli4ni4ka.....

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ами да, случва ми се вече доста по-често да лъжа наште... Щото те искат да знаят неща, които въобще не са тяхна работа и аз просто казвам нещо, което да им задоволи любопитството и тва е.

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Не лъжа,спестявам им истината.
    +1 =D>

sladkish_14
    Guest
    Еми кажете какво да правя като някой неща за тях не са нормални пък за мен са то си е децка работа,ама ДА!Много ги подслъгвам и те винаги ме хващат ииии викат,ядосват се... тяхна си работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си