.
Отговор в тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 394
    aMi da kakvo da napravq...taka se slu4vat ne6tata....

Не го лъжа ,но дори да съм се опитвала той ме познава толкова добре че веднага разбира.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    да лъжа ги...4ести4ко,но за дребни неща,за да спрат да досаждат с тъпите си въпроси

Ами налага се.Най-често се случва, когато много искам нещо, пък те не ми позволяват да го направя или да си го купя или там какъвто е случея.Просто казвам нещо за да се съгласят и аз да постигна своето.А понякога просто спестявам истината, както беше казано в някои коментари до сега. \/

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    em da ponqkoga ...nalaga se za drepni raboti ...no pove4e predpo4itam da premal4avam

Голям фен Аватара на 50cent
    ni6to ne im kazvam ami na vsi4koto otgore gi luja

Не ги лъжа

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Радвам се на родители либерали позволяват ми почти всичко нямам вечерен час и никой неми дава наклон .... и май не ми трябва да ги лъжа
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от Terrah
    Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хора А това да лъжеш за оценки винаги ми се е струвало ужасно глупаво.

Не обичам да лъжа,особено пък близки за мен хора.Спестявам им много неща,докато не ме попитат.За щастие не са от хората обичащи т.нар. полицейски разпити Така че проблема с лъжите не съществува в момента (за щастие).
    Когато съм била по-малка съм си послъгвала ,но с времето и това се промени.Сега си имаме доверие като на възрастни хора :P
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Re: Beyonce^^

Цитирай Първоначално написано от Beyonce^^
    Ave kolkoto i da ne mi se iska..ponqkoga naistina se nalaga osobenno s moq sluchei kogato mi nqmat nikakvo doverie...samo da im kaja che sam bila s nqkoq priqtelka i te vednaga kvo praihte kade hodite i t.n....ama ako si mislqt che nqkoi gi chyva...
    I az si mislq 4e na6ite mi nqmat doverie. I pri men vinagi me razpitvat kade sam bila smoita priqtelka kvo sme praili kvo tolkova si govorim 2 4asa. Ama naposledak i az po4nah da gi laja. Posledniq pat kogato gi izlagah be6e 4e otivam do magazina a vsa6tnost se sre6tnah s edno mom4e.

Град
    Bulgaria
    Понякога ми се налага , но не се случва често за щастие .
    Out of control

EmI Ponqkoga kogato sam vinovna ili za da ne mi vikat / osobenno bashta mi - toi samy chaka ydobniq moment i zapochva da mi vika / AmA tFA e RqdKy..naI cHeStY zA GadJeTaTA mI
    Мечтите са безкрайни..

Ами аз доста чест послъгвам моите родители,но за много дребни неща.Най-често,за да ми дадат повече пари или за оценки...

Mi v pove4eto slu4ai prosto si premul4avam istinata..ama gi i luja ponqkoga..nalaga se A za ocenki ne luja..samo ponqkoga ako imam nqkoq po lo6a prosto ne im kazvam a si q popravqm i te ne razbirat..

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Еми кажете какво да правя като някой неща за тях не са нормални пък за мен са то си е децка работа,ама ДА!Много ги подслъгвам и те винаги ме хващат ииии викат,ядосват се... тяхна си работа
    ^

Град
    iN y0ur nighTmaRes..
    не ги лъжа!
    Baby Baby,
    When we first met, I'd never felt something so strong..
    You were like my lover and my best friend..
    All wrapped in one with a ribbon on it ^
    ~{*I miSs y0u, bAby*}~

няям оферта да ги лъжа

Град
    Асеновград, България
    Рядко
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    In the corner of my mind ...
    Попринцип не..Само когато наистина се налага да ги излъжа..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Terrah
    Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хора А това да лъжеш за оценки винаги ми се е струвало ужасно глупаво.

няма начин да не ги лъжа..

избягвам да го правя но...разбира се, слу4ва се

Terrah а ти като запо4неш да изкарваш масово тройки и двойки като мен да видим какво ли ще измислиш....в крайна сметка така добре си оправих оценките тая година, 4е те така и не разбраха за няколко тройки голямо постижение, нали???

дам особено ако се наложи да избегна караница с тях...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    В началото ги лъжех много и за всичко.
    Сега лъжа, но не толкова често, защото спря да ми пука какво мислят. Например на въпроса "Какви са тези цигари в чантата ти?!" отговарям "Моите" и ги издърпвам от ръцете на побеснялата ми майка.

абе, шантави хора...
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си