- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Мииии,щеш не щеш,налага се...
По-скоро спестявам истина (:
понякогано мънички лъжи
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Избягвам, но понякога се налага да скрие нещо от истината :P
abe probvala s da ne gi laja i kato vidqh 4e ne stava s istina zapo4nah da laja kato ne me razbiraht kakvo da napravq
Е, когато се налага просто няма как...
Jebem te u usta, jebem te u oko
Aми мама не я лъжа за нищо(освен като ми се обади по телефона и ми вика кога ще си дойдеш и аз й кажа 15мин, а всъщост се прибирам след 1-2 часа)
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ем да понякога..Кво да се прави немога да им кажа,някои неща е хубаво да си ги запазиш за себе си![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
ami i na men kakto i na pove4eto mi se nalaga da gi luja za nqkoi nshta...zashtoto prosto smqtam 4e nqma da gi priemat ako ima kaja istinata...no se stremq v pove4eto slu4ai da im kazvam istinata, puk za moe u4udvane te ponqkoga me razbirat.
slu4va mi se da luja ba6ta mi,za nqkoi ne6ta koito sum praila s gadjeto (ne sex) ina4e si spodelqme ama takoa ne6to ne moa mu kaja,ili za alkohol i cigari![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
Ем да и аз ги лъжа понякога ама не за оценки! Просто не виждам смисъл,а и не ми се карат тооолкоооваааа много за оценки
![]()
еми неизбежно лъжата трябвва понякога
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
И аз така. Случвало се е да ги послъжа, но попринцип не мога да лъжа добре. Издавам се, ако се притесня много.Първоначално написано от Madness
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ами аз ги лъжа за съжеление ама ако кажа истината стаа мноо зле както за тях така и за мен аа доста често се случва и да разберат че ги лъжа ии мамо ко стаааа ........![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не,те са много разбрани хора почти няма неща които да не ми позволяват да правя и не ми се е налагало да ги лъжа,а и твърде много държа на тях и не бих.
<3 ^^
mi da dosta
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Много ясно че ги лъжа. Мчи то кой не лъже родителите си. Естествено не ги лъжа за някви сериозни неща, само леко послъгвам за нещо съвсем незначително, така де...![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Рядко се случва,но понякога просто се налага...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз така..благородна лъжа както се казваПървоначално написано от st1ka
![]()
Сега не ги лъжа,но преди около 2-3 години,друго не правех,освен да ги лъжа![]()
еммм да...когато се налагамм ама преди ги лъжех повечко.. ама сеа вече...
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
лъжа ги разбира се. сега съм на 15, преди ги лъжех пове4е. сега пове4е премъл4авам.![]()
![]()
а има ли толкова голямо зна4ение>? нали и те са лъгали като малки?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Случвало се е но за дреболии най-вече.Като се замисля посредно време не съм ги лъгал![]()