- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Винаги ...просто обичам да ги будалкам
we give it all.
Понякога просто се налага ..... ама напоследък почнах все по-често да ги лъжа
Ох ... на всеки се случва да излъже родителите си за нещо ... Не знам другите за какво ,но аз най-вече за разни дреболиики \/
![]()
![]()
Не рядко, като изключим лъжата, която казвам по навик: "нямам нови оценки в бележника"
Memento moriendum esse!
slu4valo se e
Е, ако някой каже,че не лъже нещо не му е чиста съвестта!
Лъжа разбира се! :P Но за дребни неща!
Когато лъжете - лъжете както трябва!![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
да и аз си послъгвам ...но чесно казано не си спомням каква ми беше последната лъжа .... знаят оценките ми , знаят осъствията ...знаят къде ходя ... оф колкото повече пораствам и все по-малко лъжа ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Немога и да искам..някак ме гризе отвътре,че те трябва да знаят за всичко и е така..
London Tipton
Рядко се случва,не ме гризе съвестта,просто,когато ме питат-рядко се случва да излъжа.![]()
Не, не ги лъжа![]()
yes baby, но рано или късно![]()
Ми опитвам се да не ги лъжа, защото ако разберат и ме хванат в лъжаа... после става мнооооооооого лошоГоре - долу предпочитам да премълча, вместо да ги излъжа... Но преди около 2 години ги лъжех за най - малкото нещо
Сори мамо, тате...
![]()
Ами послъгвам ги, ама за малки неща. Като например колко пари съм изхарчила, какво съм яла в училище, дали са ме изпитвали, къде съм ходила след училище, какво съм правила, с кой съм била... такива неща.![]()
Определено НЕ.
Не виждам смисъл да го правя.
♠ The Nuts! ♥
преди да ги лъжа ми беше,като хобиза оценки,фалшиви бележници,излизания...разни от тоя сорт.Но сега вече няма за какво и съм напълно искрена с тях!
![]()
Не, дори и да знам, че без лъжата не ще стане на моето. Лъжа ги рядко и то за дреболий. Защото от наблюдения върху мой познати виждам как заради лъжата се променят самите те, а после и отношенията им с родителите... абе сичко се руши... ;щ
Лъжа ги,но за дребни неща.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
xaxaxaxaxa...to ostava i da ne gi luja...ta te se durjat kat pe6ternqci!!!!ako im kaja cqlata istina za men...maliiiiii.....6a sa ozova v nqkoq kanafka......tctctctct...yjas![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Когато се е налагало съм ги лъгала![]()
еми понякога се налага ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не ги лъжа! Ся някои неща им ги спестявам ама това не е лъженеПонякога използвам така наречените благородни лъже...Абе добро дите съм
![]()