.
Отговор в тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 394
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    estestveno 4e gi luja , ne poznavam teen koito da ne go pravi

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Az lichno nikoi ne luja i mislq che lajata e nai gadnoto neshto ..
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Мдам, лъжа и мажа на поразия, и за дребни, и за по- едри неща... Понякога си мисля, че съм патологична лъжкиня... Наште са много разбрани и рядко наистина се налага, но въпреки тва го правя...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Luja gi razbira se,no te me prinujdavat.A slu4va se i da luja samo ediniq, kogato drugiq e na moq strana i mi razreshava dadeno neshto naprimer.Abe ima intriga :P a za ocenki ne luja,prosto premul4avam dokato ne se popravq

Аз пък не ги лъжа. Ама не им споделям нищо, мисля, че те не могат да ме разберат. особено майка ми. Все иска да й казвам всичко, но тя неможе да ме разбере.Знам!
    Badi naxakan za da ne si precakan.

аз пък предпочитам да си казвам всичко, даже имам навика да им давам отчет на наште по часове какво съм правила...Напоследък само като се виждам с едно момче ги лъжа, иначе ще се досетят какво правиме.....
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Emii...slu4va se sa Ponqkoga prosto nqma kak.A za ocenkite-mi ne gi laja,spestqvm im nqkoi.No az gore dolu si dokarvam ocenkite....Taka4e se slu4va mnogo rqdko.
    Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval

ne laja na6te!ne e tova nai pododq6tiq na4in da se razberem....
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Guest
    да имало е период.. но вече не ги лъжа просто премълчавам мноооого малка част от нещата...

Фен
    Град
    У дома:)
    Na men prosto mi se nalaga. Ama ne za ocenki i tnt shtoto tqh nqma kvo da gi kriq, ami za gluposti- s koi beshe na kafe, na koe kafe bqhte, ...
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

ami 6tom se nalaga poslagvai sega nqma lo6o az li4no sam mqtala na6te no s drebni ne6ta e razbirase te razbiraha po kasno no nqma lo6o tva e da si tiin
    ne pocenqvai sebe si.....

kogato se naloji gi laja...
    ama gadnoto e 4e mn pyti sa me xva6tali 4e gi laja i...ve4e mi nqmat doverie
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

svetla86
    Guest

luja gi

aaaaaaaa ne fe! kak da ne gi luja..az ako im kazvam vsi4ko..dosq da sa me izselili

Град
    na zemqta!
    da i az gi laga ve4e po 4esto i sled tova kato obmoslq ne6tata nqkak mi stava gadno ama kvo da se prai ne moge vse istinata da kazva6 a ouk da si zamul4i6 e po4ti sa6toto!

dam kogato se naloji i az poslagvam

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Rqdko, samo ako mi se naloji za da ne mi se karat
    i az taka

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    emi predi da...sega prosto ne mislq 4e ima za kakvo..moje bi 1-2 puti na godina..vse pak vsi4ko se razbira rano ili kusno...

ami postoqnno go pravq.i za ocenki i za izlizaniq -za mnogo raboti .no puk ina4e jivotut mi 6te e opredeleno sku4en
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    доверието е основата на всички хубави отношения. не си мислете, че като лъжете родителите не разбират, те просто го прикриват или ако го покажат стават скандали. аз определено нямам желание да се прибирам в къщи и да знам, че ме чака поредния скандал или разправия за моя лъжа.
    и не е така. с родителите ми имам страхотни отношения и не ми се налага да лъжа. познават всичките ми приятели, знаят къде ходя, какво ме интересува и т.н просто не ми се налага да лъжа. и това много ме радва
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Kogato lyje6 v pove4e te hva6tat i posle im zagubva6 doverieto koeto e lo6o Pak bez lyji ne moje....az li4no spestqvam nqkoi fakti i prosto ne prava lo6i ne6ta za koito da gi lyja :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ami predi gi lyjesh ama veshe nosq gore dolu sam otgovornosta za sebese pyk i te smqtat che sym dostatychno golqm da se opravq sam i sega nz na posledak za kakvo sym gi lygal

Град
    По купоните
    emi ne mn samo za nqkoi ocenki lichno maika mi ne moga da q izluja shtoto me xvashta pred vreme q bqx izlugala ne se seshtam za kakvo i i zagybix doveri i mi trqbvashe dosta vreme da si go vurna,a basha mi ooo nego si go luja dosta chesto ama ne sum sqdala na super seriozen razgovor s nego
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Ami az mnogo lujeh roditelite si no naposleduk po4vat da me razbirat i ve4e po4ti ne se nalaga

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Mi lyja gi za6toto sam moag da si precenq koe e lo6o i ko ne, koe trqbva i koe ne trqbva da pravq ne e nujno maika mi da znae vsi4ko :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

e,to lajite za ocenki sa blagorodni laji ne,6eguvam se,no i az poslagvam na6te ot vreme na vreme,no posle se 4uvstvam kofti 6toto te mi imat doverie,a az gi laja!mislq 4e vseki 4ovek na na6ite godini laje po molko roditelite si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си