- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Е често чак не ама лъжа ги иначе как мислите се измъквам да ходя по купони и дискотеки когато (понякога)ми забранят малки лъжички там съм много добра!
Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хора
: AMG Corporation
::
Eme...slu4va se sa...Kvo da se pravi.Ama az mnogo rqdko gi laja.Po-skoro im spestqvam edna 4ast ot ne6tata.
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
Mi da i as taka ili ako luja e za nqkfi prostoti..Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Ми когато се наложи - няма как.... ама не им ли се викаха "невинни лъжи" на тоя тип... Аз като гледам то и нашите си послъгват често...че и мене ...добре че ги фащам и после
Не ме лъжи бе мамо !
Какво да се прави ... никой вече не е честен според мен
samo kato se naloji a i te me ose6ta6 no su mul4at![]()
![]()
мммммне не лъжа. просто не казвам истината такава каквато е, а си я доокрасявам по мой си вкус. Изненадващото е, че работи
![]()
Ponqkoga se nalaga...ako bqha po razrani hora nqma6e da ima nujda
ДА, в последно време го правя доста често.
Аз винаги изпълнявам очакванията,защото никои не очаква нищо от мен............МНОГО Е ХУБАВО ДА СИ БЕЗОТГОВОРЕН......![]()
4e koi ne gi luje?! az gi luja no ne za seriozni ne6ta ili za ocenki.SAmo ako mi kaze da napraa ne6to no az nemislq 4e e nuzno prosto im kazwam <da dobre> za da me ostawqt namira no ne go praa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
az pyk ne gi lyja ... ima neshta koito ne im kazvam...no te sa si moi i ne im vlizat v rabotata
inache kvoto trqbva si im go kazvam ... nqma za kakvo da gi lyja ...osobeno tqh
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
myrcheto ne se zasqgai mn ama premyl4awaneto na ne6to si e vid luza .Naprimer maika ti te pita ne6to prosto q podminawa6 i ne i otgowarq6 -twa si e premyl4awane .!ne li e edno i sy6to dali sha kazesh na neloi luza ili prosto ni6to?twa si e li4no moe mnenie..ne go priemai li4no
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
O,izostava6!z li4no luja na6ite ve4e nqkolko godini...Te ve4e sviknaha...Kogato im kaja:"dobro utro" trqbva da se oburnat,za da vidqt dali sluntzeto ne e zalqzlo...Първоначално написано от wetti
![]()
Ne gi lyja ako ima neshto koeto neiskam da znaqt si zamylchavam ili slagam druga tema na razgovor
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
ne ne gi luja, prosto nqma za kakvo, te vinagi me razbirat![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
4e az na na6ite ne moga da im kaja istinata!Ako slu4aino napravq tazi gre6ka,posle dulboko sujelqvam...Taka4e,da,luja gi,i nqaam namerenie da spiram!![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
am da luja gi
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
az su6to gi luja no za drebni ne6ta ne za ne6to mnogo seriozno normalno e da lujem roditelite si
ami i az gi laja kogato mi se naloji samoproblema e 4e vse po-4esto mi se nalaga:
![]()
blqblq...
Макар че родителите ми послъгват доста и това ме изнервя до известна степен, никога не ги лъжа...просто споделям и не ми пука...все пак са...родители![]()
ima i takiva sluchai,no sled tova se chuvstvam gadno i si priznavam za lujata![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!