- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Вече почти не ги лъжа преди много ги лъгах. Взел съм си поука от тези работи. Наще винаги разбират като лъжа за нещо по-сериозно ...
Ама иначе съм голям специалист по лъжите и много ги измислям :P![]()
гледам да е редко ... и те за тва ми имат вяракак да кажа ... тва е най нарушаваното божие правило ... са вече гледам да не го нарушавам
![]()
Ми аз понякога ...много лъжа, ама като съм далеч от тях как да ги тревожа нали, ако знаеха всяка вечер какво правя щяха да се побъркат...опитвам се да казвам всичко на майка ми, но все пак не мога...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
...случва се...всеки ден![]()
Ееее!Как така ще ги лъжа бе?те мен ме хранят пък аз да ги лъжа....аз да не съм син кучи, че да ги лъжа!Плюс това съм висок 1,44 и ме е страх да лъжа щото ако зема да напрая някоя лъжа съвсем ще се смаля!!![]()
![]()
![]()
поради необясними за мен причини забелязвам че се случва все по-често но никога не бих си позволил да ги излъжа дотолкова че после ако разберат да се изселвам с парцалите от у нас
mi 4esno kazano dosta poslygvam,a v slu4aite v koito ne lyja prosto si premyl4avam nqkoi raboti![]()
![]()
f@nt@zi@
kazvam se bojidar atanasov i luja ne samo roditelite si no i priqtelite si. Mnoo sum dibel i tva mi e kompleks( ne obi4am da ob6tuvam mnogo zaradi tozi svoi kompleks i zatva luja priqtelite si 4e ne moga da se vijdam s tqh. Osven tva tupite mi izdunki suzdavat vpe4atlenieto 4e sum DEBIL! zatva i nqmam mnogo priqteli. No obi4am da luja vsi4ki i za vsi4ko. 4ao.
да ги лъжа не, но да премълчавам някои работа - охооо разбира сеедни хора казват че това е лъжа, други не, а аз смятам че ако не са те попитали и ти не си казал не се води лъжа
![]()
Никога..всъщност понякога прикривам истината..смисъл не казвам , което е пак лъжа..да премълчиш истината..така че понякога ги 'лъжа'
Luja, premul4avam... Adski mn ne5ta ne znaqt za men. Priqtelite mi me poznavat mn po- dobre... Ako znaeha vsi4ko za edinstvenata si du6teri4ka, ve4e 6tqh da sum v dom "Mayka i dete" i da se molq da si namerq priemno semeystvo...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
da, mnogo 4esto naposled1k...
Аз по скоро не лъжа а премълчавам някои неща, за които знам, че ще ги притеснят а всъщност няма нищо страшно. Преди 1-2 години повече лъжех.![]()
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Ami slu4va se da gi luja ama za ne6to drebno i nezna4itelno. A za ocenki nikoga ne sum lugala za6toto e tupo i zablujdava6 edinstveno sebe si a puk i na men nikoga ne sa mi se karal za ocenki![]()
ne iskam da gi laja,no ponqkoga se nalaga makar i da e samo za drebni ne6ta no mi e kofti![]()
badgirl
Аз не ги лъжа просто прикивам истината че:
1.пуша
2.пия
3.Имам приятел 4 години по голям от мене с дълга коса и пиърсинг(това е най лошият им кошмар ама...ко да направя)
4.Бягам от даскало
5.Земам пари без да ми разрешат
ии...т.н. и т.н.![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Ponqkoga gi luja![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
hhaahahhahah neeeeeaz ne gi laja, az prosto ne im kazvam vsi4ko/ni6to ili ukrasqvam malko/mn
![]()
![]()
![]()
Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie
Е, това че просто "премълчавам" някои неща не е лъжа нали... :>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Аз не ги виждам много често така че и да искам не мога да ги лъжа
Mi... mnogo rqdko se slu4va.. oba4e vse nqkoga kogato ima6 nujda se slu4va,ama ne sa nqkvi gadosti,i ne krada ot tqh..abe pove4e luja priqtelite otkolkoto roditelite,koeto e dosta jalko(
Не обичам да ги лъжа,но понякога се случва,когато съм сигурна че няма да ме разберат.Иначе не лъжа кой знае колко-по скоро премълчавам и леко преиначавам фактите!![]()
Само през цялото време им говоря лъжи, не искам да знаят нищо друго освен колко ги мразя![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
ми от време на време(ама май почна да се случва доста често)![]()
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
Лъжем ги та та та та та та маааааааааани бегай![]()
МНого ясно, че не ги лъжа, просто нищо не им казвам свързано с личния ми живот, така че не ги лъжа![]()
![]()
![]()
и Интер