- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
amI da slu4va mi se da gi laja.. ama nai 4esto e ba6ta mi.. pri maika mi.. s neq mn ne6ta si kazvame.. ama vse pak ....
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
кое му е ясното?Първоначално написано от ___Kaka Eli___
![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
e pa luja gi![]()
za drebni ne6ta .. s koi izlizam .. kude otivam .. i taka![]()
no za ocenki ne gi luja.. e ponqkoga gledam nqkoq ocenka da ne q nanesa v belejnika i taka te ne razbirat...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми...да...нормало е всеки пубер лъже техните...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
kogato se naloji!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ako trqbva da sravnim minalata godina s tazi,se edno sam napalno 4estna s tqh!minalata god. gi lajeh za si4ko!ama za absoliutno si4ko!no se vidq 4e te vinagi razbiraha si4ko i me nakazvaha,dokato "ne se opraq" i az nai-nakraq po4nah da im kazvam nogo pove4e ne6ta i te zeha,4e go priemaha mnogo po-dobre![]()
ama pak gi poslagvam![]()
Mnogo radko no se e s4y4valo..Kato stane nape4eno..
И на мен ми се налага да ги лъжа,но те винаги рано или късно разбират мамка му стара,много е гадно така.
![]()
Понякога се налага![]()
ami da, mnogo qsno,daje i da ne mi se iska, nqmam golqm izborzashtoto te ili nqma da me islishat vnimatelno ili shte me navikat. awe wse ima za kakvo da se luje. maika vikagi useshta brat mi kato luje, toi e prozrachen kato stuklo, ama az sam po-hitra
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Не, аз не мога да лъжа, дори и да искам
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Luja gi mi...kut durt siganin, daje sq te sami se izlugaha da idat na pochivka i ostaviha apartamenta v moi ruce,.....posledniq put kato se iznesaha na sutrinta sled strashen kupon apartamenta beshe lesh
![]()
![]()
![]()
ежедневно ги лъжа.. дори и когато знам, че нищо не биха ми казали ако им кажа истината.. просто съм свикнала да им спестявам много неща![]()
![]()
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
Моите никога не ги лъжа,само понякога им казвам половината истина.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
са ще заминавам за 2 дни, и викам мамо 25 лева е нощувката (тя е 15). отговорете си сами нататъка. беше ми дала 60 кинта за учебници 20 от които изпих и изядох![]()
ne t.e. mnogo rqdko moje bi i to za ne6to glupavo![]()
Някъде около 10на пъти за посл. 10 год- просто не се е налагало.
Greets
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
...когато трябва !![]()
да лъжа ги! ама не за оценки или някфи въпроси от даскалото, а за често задаваните въпроси "каде бяхте"?" и "какво правихте" а в повечето случаи ако им кажа каде съм била.. айде няма да кажа кфо ше стане ама няма да е приятно...![]()
normalno e da laje6 roditelite si dali 6te e nqkoi nevinna laja nqma zna4enie ...prosto ponqkoga se slu4va taka 4e nqma6 drug izbor osven da izlaje6![]()
Лъжа майка сиНе много често, но просто съм сигурна,че ако й кажа истината тя няма да ме разбер,макар че винаги ме кара да й казвам истината и да не се притеснявам
![]()
ДА!Често ми се случва да послъгвам баща ми
![]()
iaz zapo4nah mn da gi luja predi ne ama tyka 1 godina zapo4nah...
e sa pak izlagah 4esam na lekar ... a v sy6tnost 6te hodq s dajeto da si kupim ne6ti4ko ...te go poznavat ama ...az sam iztinala i mn ne mi davat za da ne se razboleq
a ina4e luja i maika si i ba6ta si ...![]()
естествено,кои не ги лъже?!
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.