- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Много рядко лъжа,но като цяло налагало се е.![]()
Е сега кой не ги е лъгал дори за дреболйи![]()
Ми да ... лъжа ги понякога![]()
emiii da si kaja chesto i as poslugvam ama kato ima zashto da luja ama poprinicp ne sum gi lugala mnogo![]()
laja gi i to mnogo mnogo chesto ot malka sam opitna v lajite i ot malka gi laja imalo e sluchei v koito sa razbirali che gi laja no sa se praveli che mi vqrvat i do den dneshen prodaljavam da gi laja shtoto ne stava rabota bez laja!
Не се радвам ама....лъжа като мангасарка!учителите,прият елите-всички и за всичко!Не се гордея,знам ,че е лошо , обачеса кво да правя....в едно нещо съм добра,поне да го оползотворявам!
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
...
lygala sym gi nqkolko pyti, no kato che li kato bqh po malka.no vinagi se razbira nakraq.a sega ne che gi lyja prosto nqkoi neshta premylchavam, za da ne gi trevoja ili za da izbegna skandali za dreboliino inache kato cqlo mi e kofti da gi lyja a i obiknovenno maika mi me useshta na momenta, qvno mi lichi po ochite
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Понякога има и такива моменти,но винаги е за некви дребни неща
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
НИКОГа за нищо.Няма смисъл.Те са мои родители, не бих го направила, хито пък ми се е налагало да го правя , а дори и да се наложи твърдо -НЕ-няма да ги излъжа!!!!
Мда, и понякога съжелявам, но...![]()
I just wanna live =]
Винаги и за вси4ко съм ги лъгала просто щото са супер консервативни и никога не разбират каквото и да било. И така и трябва да продължавам. Така и за двете страни е по-добре
![]()
Робинята на Quench
Ми не ги лъжа, предпочитам да знаят всичко, защото ми е някфо кофти като знам че не съм им казала нещоНо за щастие те са много свестни име разбират така че няма проблем в това да им кажа нещо
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Попринцип не лъжа.ПО някой път се случва ест.Но все пак предпочитам да не го правя,защото ако се разбере става лошо...пък и се разочароват от мен.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Амиии Да ... ,но понякога.. защото има моменти когато знам че няма да ме разберат....
da,4esto gi luja.no ne e s lo6a cel,po-skoro za da ne stavat skandali za gluposti.
Ne,ne mi se nalaga,dobrichki sa i me razbirat,a i az ne im suzdavam problemi.E,vqrno e che mrunkat ponqkoga,no tova e normalno![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Лъжа само когато това няма да е нещо от значение ,а просто нямам да създава проблеми.
Лъжа ест.![]()
![]()
kakto se kazva : LUJA I MAJA !!! i stavam vse po dobra v lajite! takiva gi izmislqm 4e...![]()
![]()
nai-vajnoto e 4e mi se vrazvat
![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
ami da v interes na istinata luja gi za 6tqlo
i ne6tqlo nz za6to taka ama prosto ot vutre li
mi idva da luja mai4eto nz i za malovajni
ne6ta az pak luja abe tupa rabota si e tva moito
lugane!!!Ako ima6e rabota za lujci az 6tqx da sum 6efa ei
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
По принцип не... НО в някои случаи просто се налага... Няма начин. Майка ми много разпитва понякога. Баща ми рядко го качвам на черешата, защото е "ухо" и понякога нещата са unsuccessfull.
Its all about house music... Nothing else
да премълчиш оценка или отсътвие не е лъжа...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Редовно![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
vuh neska kak izlugah maika... 4ak me e sram ot men si![]()
![]()
![]()
За нещо значимо никога не съм ги лъгала.Преди ги лъжех за дребни неща ,но сега съм свела лъжите до минимум.