- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- dieta!*!*!*!*!*!*
zdr.az sum na 13 i imam maluk problem s kilogramite.Kajete mi kak da svalq za 2 sedmici nqkolko kilograma, da kajem 5i da si ptegna tqloto.ne mi kazvaide d ane qm kalori4ni ne6ta .... daite mi izpitana dieta ako moje i nqkoe drugo uprajnenie(izpitano), na seki 3 dni 6te pi6a ima li razlika i kak se 4ustvam.are by
mi to pri vseki e razlichno trudno e da ti se kaje izpitana dieta ama vse pak pochvash mnogo ama mnogo dvijeniq gimnastiki bqgane kakvoto mojesh i ogranichenie f hranata mojesh da qdesh na chestichko ama po malko daje pyrvite nqkolko dni gledai da hapvash maksimalno malko polse shte sviknesh
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
6te ti kaja edna "dieta" na koqto sam az v moment ai se 4uvstvam prekrasno no e mn riskovano......cial den pie6 4ai i qbalki..po princip sa na 1-2 4asa ama az kogato se seta.....+po 100 koremni presi na den i sam svejarka .ne samo 4e 4uvstvam dobre mi kato si gledam tqloto i umiram ot kef..az q pravq za da si mahna korem4eto i prosto var6i perfektna rabota.moita priqtelka q pravi 6toto e palni4ka i za oolo sedmica svali 4 kg.
ps -dietata se trae za6toto na men ne mi se qde vaob6te{a predi se tap4eh kato nenormalna} no e mn riskovano za na6ata vazrast 6toto moje da se obezvodni6.....pii pove4e voda i 4ai....
dano sam pomognala malko!
imate goleeemi bkagodarnosti ot menmersi za predlojenieto Taina{} 6te zapo4na ot ponedelnik i ..... kum srqda 6te napi6a kakuv e rezultata taka 4e proverqvai temata
p.p. pisete o6te ako mojete![]()
http://www.emilova.org/bg/movies.htm
Аз за 15 дена свалих 5 килограма, а баща ми за 20 дена свали над 10 кг, а братовчедка ми за една седмица - 10кг. Зависи от човека и от килограмоитеНо основната цел на плодолечението не е сваляне на килограми, а прочистване на организма. Но ти си още много мъничка, не е добре да се подлагаш на дълготрайни диети, тъй като точно вмомента организмът ти расте и се развива и има най-голяма нужда от разнообразна храна. Наблегни повече на спорта - плуване, волейбол, баскетбол. Съчетай това с подходяща гимнастика.
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
mi ne qde6 sladki ne6ta,qde6 v malki koli4estva,ne murzeluva6,a postoqnno hodi6 i pravi6 uprajneniq,koremni presi i t.n i 100% 6te svali6 nqkolko kilograma...kolkoto po malko qde6,tolkova po burzo 6te gi svali6 :P![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бе хора вие нормални ли сте бе.Кви са тия диети с плодове.Плодово-чаината диета е за прочистване на организма от вредните токсини, а не за отслабване.Приложението и не е такова защото ябълките и изобщо всички плодове са си чисти въглехидрати.Ако някои иска да му дам подробна диета да си каже е-маил адреса и ще му пратя подробна (испитана и ефикасна) диета защото времето ми е малко и нямам мн време да пи6а.Ае със здраве.
5kg za dve sedmici si e vredno...
Edin suvet ot men, samo s dieti ni6to ne stava.
Trupala si kilogrami s godini i haide sega za 2 dena da gi svalim.
6te se poti6, no sled vreme 6te dostigne6 rezultata.
Vsi4ko stava postepenno.
Receptata e : malko kalorii i mnogo trenirovki.
Demek izbqgva6 maznini (sladko, purjeno i t.n.) i trenira6 qko.
Trqbvat ti aerobni uprajneniq.
Takiva sa ti4aneto, ska4aneto na vuje (mnogo qko trqbva da sla4a6), pluvaneto
Oba4e ne da otide6 vuv fitnesa i da kara6 kolelo 3min.
Trqbva izvestno vreme za da zapo4ne organizma da gori mazninite (nujno e da dostigne opredelena temperatura i da ima kislorod /zaradi tova sa aerobni - di6a6).
Taka 4e stoi na bike-a 20-30min
Kusmet i ne se vurzvai na tezi prostotii s malkoto qdene.
6te ti se smukne kojata i 6te zaprili4a6 na su6ena riba sled nqkolko godini.
Formulata e edna i samo edna - trenirovki i to4nata hrana.
Ne si skapvai zdraveto s gluposti
htt*/*en.ludos*.***
ami kato stana duma za pluvaneto... az hodq vee mesec i dynkite mi o6irqxa malko! oba4e ima napredyk i az bix te posyvetvala da zapone6 nekaf sport 6ot sled trenirovki si svejarka! pone az de....![]()
А стига бе и каде плуваш ? Ама трябва да знаеш че за плуването като почнеш вече по-сериозно - след около половин година се иска здраво трениране. Пък и доста воля като се има в предвид че температурата на водата в басейна във Варна през зимата не е кои знае колко висока (какви лоши спомени имам амааа - то не беше 13 градусова вода или пък треньора да рине с лопатата сняг докато караме поредната двучасова тренировка)
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
[quote="Taina{}"]6te ti kaja edna "dieta" na koqto sam az v moment ai se 4uvstvam prekrasno no e mn riskovano......cial den pie6 4ai i qbalki..po princip sa na 1-2 4asa ama az kogato se seta.....+po 100 koremni presi na den i sam svejarka .ne samo 4e 4uvstvam dobre mi kato si gledam tqloto i umiram ot kef..az q pravq za da si mahna korem4eto i prosto var6i perfektna rabota.moita priqtelka q pravi 6toto e palni4ka i za oolo sedmica svali 4 kg.
ps -dietata se trae za6toto na men ne mi se qde vaob6te{a predi se tap4eh kato nenormalna} no e mn riskovano za na6ata vazrast 6toto moje da se obezvodni6.....pii pove4e voda i 4ai....
dano sam pomognala malko![
i az iskam da si mahna korem4eto shte go prbvam ;p
Все едно аз съм го писала..Първоначално написано от Taina{}
преди малко писах и във темата за калориите същото![]()
начи аз съм отскоро така де(4 дни )таа преди как се тъпчех ,не е истина..Но знай,че няма да стане от първия ден!аз ч ден преди тва без никва нагласа за диета си ядох само на обяд 1 ориз с гъби ..нещо такова май беше..Обаче помни,че за тая диета трябва да праиш нещо друго..примерно да учиш,да ходиш по разходки,да вършиш няква работа,квото и да е,ама да не мислиш за яденепри мене е учене,и подейства
Като огладнееш-вода.Ама все пак не ти я препоръчвам сега,поне я почни от събота и неделя примерно..като си си във вас..не да ходиш нагоре-надолу,че да земеш да припаднеш някъде..аз имах такъв проблем-1вия ден като бях на козметик и като станах и залитнах така лекичко,добре че беше май френд да ме спаси
Знам,че не е здравословно,не е препоръчително особено за тийнове,но на мен просто не ми се яде
и гледам да се възползвам максимално
![]()
ViJtE MaCkI aZ HoDiH Na PlUVaNe 4 godini i nishto ne stana smisul trenirah usileno hodih po sustezaniq bqh nai burza no si4ko tova pravi muskoli na krakata i razviva gurba..az sum si pulnicka smisul predi bqh 164 i bqh 80 kila..sa sum 175 i sum 50 kg i vsi4koto tova go postignah za 1 godina nqkude..no chesno kazano e mnogo mnogo riskovano preporu4vam vi pri pluvaneto da ne se natovarvate mnogo za da ne stane toq problem a ina4e mojete na veloargomeetur seki den kato po4ete ot 5min i taka uveli4avata edna fr vali 15 kila za 1 mesec po tozi na4in...a do kolkoto qdeneto az nishto ne qdqh mnou riskovano..shtoto postoqno mi beshe losho no taka nqmashe kak..Uspeh)
Миличка, от личен опит ти го казвам - внимавай с диетите. Може би се повтарям, но повече плодове, по малко сладки неща и тестени. Повече упражнения - на тях разчитай най вече, защото никога не можеш да знаеш как ще реагираш на една диета
MILA ZNAM KAKVO TI E!CIAL JIVOT SAM PAZILA DIETI I NAKRAI ZA KAKVO ZA NI6TO!NE E NYJNO DA GO MISLI6!PROSTO NE MISLI ZA NEIA KATO ZA MA4ENIE!NE QJ KASNO VE4ERTA I NAI VAJNOTO E POVE4E DVIJENIE!ARE YSPEH I KAKVOTO E TOVA E!SE PAK JIVEEM SAMO VEDNAJ!![]()