- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за секса и музиката
Abe q kajete koq e nai podhodq6tata muzika za slu6ane dokato se pravi sex i koq vie predpo4itate po vreme na eb*ne.
7 точка от правилата
moderated by Coki
А бе, много яко звучи секс на музика...така като си го представиш, ама де да знам, мен музика много се разсейва. По добре си спретнете едно яко сексче, а за музиката....нея можеш да си я случаш по всяко време.
i can be your girl.
i can rock your world.
is this love that last forever?
never let you go
`cause i love you so.
baby, you`re my soul.
искам да го направя с теб на фона на тази музика.....Първоначално написано от Flooder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
mi bi trqbvalo da e neshtu koeto i na dvamata vi haresva shtoto predstavi si kakuv sex shte e ako muzika vi drazni ....![]()
mi az se kefia po vreme na sex da zvuchi iako metal,mojebi metallica....ili puk dimmu borgir.no malko hora sa suglasni s toia mi navik....leka romantichna muzika e nai dobre,shtoto ne se seshtam koi ne haresva takava
Е зависи от темпото на *еБ*аН*е
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ave hora aide de daite nqkoq grupa ili ne6to takova.Nastoqvam tolkova 6ot sym 4uval 4e na jenite im e mnogo po got dokato pravqt sex da zvu4i romanti4na muzika ama se pak moe da kajete i nqkoq grupa 6ot tva e mnoo ob6to.
Mi kvo da ti kaja...men 1viqt mi pat be6e na fona na nqkoi rock baladi...i naistina mn doprinese kam atmosferata.Naprimer Guns'N'roses-don't cry(mn nejna i raztapq6ta pesen),aerosmith,europe-carry,bon jovi,scorpionsi 4estno kazano pesnite sa si dosta dobri nqkoi ot tqh ne bqh slu6ala nikoga no nqma kak da gi zabravq ve4e....naistina mn dobar spomen mi donesoha.kogato 4uq nqkoq ot tezi pesni i si umiram ot kef
MoJe Bi MuZiKaTa nA [LP] ZnaM Li![]()
Ne SuM gO pRaViLa nA muZika![]()
awe prosto si puskate nqkoe qko radio kato :'Romantica' ili 'Nova',tam puskat takiva pesnicki ,koito te predrazpolagatama nali znae6,4e tva do edin moment... i sled tva ne ti puka za muzikata vuob6te:P
mnogo qko![]()
Xa-xa-xaПървоначално написано от Flooder
Basi i lafa
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Spored men tva ne e nai-vajnoto ne6to dokato pravq sex,no atmosferata naistina e vajna vse pak! Mi mislq 4e muzikata trqbva da se xaresva i na dvamata i da e ne6to tixo i nai-dobre bavna ,baladkite sa za predpo4itane
Зависи за какъв секс си настроен. Ако предпочиташ бързото "чукане" ти трябва нещо надъхващо. Ако си привърженик на бавния и спокоен секс:
Enigma - Principles of Lust
Madonna - Justify my love
Madonna - Frozen
Bon Jovi - Always
Това са някои от моите любими парчета за секс.
Вие ще си изготвите собствен плейлист, според музикалните и сексуалните си предпочитания.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Амет- Гъци гъци![]()
Ми де да знам, нещо по-така. На мен бавните не ми допадат особено. При всеки е различно.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Skin & Maxim - Carmen Queasy !!!! ei tova za mene e mn podhodqshta pesen za sex!
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Kenny Rogers - Lady
Mnooogo dobra
GUNS'S ILIKENNY DJI ILI PAK TONI BRAXTON MEN LICHNO TOVA MI HARESVAMANEEEEE NE SA OPRAIH S PISANETO NA GRUPITE AMA NISHTO