- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за секса и музиката
Azisi Desislava Jaduvam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Puskam basskasite do krai bassa do krai si puskam edna Opera na Verdi mai taka se kazva i izdivqvam napravo hahaha
sting-desert rose
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
"My Generation"- na Limp Bizkit
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
аз пък го харесвам на разтапящи балади и на тъмно, макар че малко се губи ритъма..![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
zakvo ti e ritym be![]()
sex pod myzikalen saprovod.gotino zvuchi :P
na bavna myzichka e po romantichno nqkak si
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Super e da pravish ljubov i sex na fona na muzika...Vinagi kogato moga puskam muzika.......
No puskaj stojnostna muzika...
A eto i predlojenija....
Sade-Opredeleno e Super...dori i po barzite pesni....
Lighthouse Family-Samo che parvijat im album-....jestoko uspokojavashto...
Celin Dion-Ballads-Klasika
Santana - Classic Ballads-Kalasika
Sting-Ballads
Probvaj s parvite dve predlojenija....Pak sled tova..sam shte otkriesh koe e naj -podhodjashto..
abe spored mene samo Slipknot mogat da predadat neobhodimata strast na akta))
Балади, балади и пак балади![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
hmmmz zull.org(sry za reklamata ma ne e platena :P )
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins
Never did I wanna be here again
And I don't remember why I came.....
Музиката на [Lq]....., особено пък Numb, или breaking The Habit, знам ли още не съм опитвал...
The life is made of dreams !
нещо на ATB...
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
на тъмно...............![]()
b]Наистина сякаш на My Boo може да се получи добреПървоначално написано от koki
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Lenny Kravitz - believe in me
Darren Hayes - insatiable
Savage Garden - I knew I love you..
i taka.. neshto nejno sqkash
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Chillout/Cafe Del Mar - tfa po princip e muzika za sex
Keep smilin'
koRn!vsi4ko !!!!!!!!!!
idealno e!!!!!!1
Samo Barry White![]()
Добър ден,
Значи, зависи за какъв секс говориш, защото секса варира от едното чу*** до правенето на романтична и страстна любов![]()
За всичко, което се намира от 'по средата' до края на второто ти препоръчвам горещо компилацията "Sax for Sex"... значи - това са около 10-на диска.. .един да си намериш, няма да съжаляваш. Преди време ги бях качвал някъде, но сега не знам къде са. Имам само един на диск. Трябва да потърся и ще ти дам линк.
Става въпрос за мек, топъл и романтичен джаз - предимно със солиращ саксофон /както издава и заглавието/..
Казвам ти, ще се разтопите двамата на тази музика. Няма по-подходяща за мен..
Ако все пак не намериш този 'елексир за душата', препоръчвам ти радио Романтика /87.6 MHz/ или ДжазФм /104.0 MHz/. По второто, след като свърши рубриката "Old Time Jazz Masters",която започва в 10 вечерта /и е само за ценители, защото пускат уникални стари записи/ , пускат доста парчета, подходящи за правене на любов /до сутринта/.
Желая ти да се насладиш максимално на двете толкова приятни действия - слушане на качествена музика и правене на любов.
Приятен ден ви желая.
Аз Лично :
Lenny Kravitz - Believe in me
Justin Timberlake - What Goes Around.../...Comes Around Interlude
Или някаква яка от филма Step Up 2![]()
![]()
Или общо взето да ни харесват и на двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми зависи.
нещо на Exploited ili блек метъл или индъстриал.
Според мен нещо ритмично за да може да има и експерименти и наи различно темпо .. пози.. Аз лично харесвам хаус.. но искам да пробвам да съм върху някое момченце..на много бърз кючек...![]()
![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Аз лично предпочитам разни балади, нежни песни 'за душата' илииии имам една компилацийка "Sax for Sex"..., но т.к. Той беше попитал с едно по-особено изражение на лицето "К'ва е тая музика?"... и романтичния момент от тая гледна точка тотално замря... обикн се пуска някой чалга канал, колкото да бумти нещо там.
Направо ми се повдига вече от тая музика.Но по-добре от пълната тишина, 'щото ме изнервя. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.