- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещо което май ни убягва,е...
...Че този форум не е чат... Писна ми от теми , в които двама души се обясняват за неща съвсем несвързани със проблема... И просто си чатят, или се зарибяват, или се заяждат, или се обиждат... Хубу ве хора, има си места за тая работа, сайта е достатъчно затрупан с глупости и с безмислени постинги от рода на:
"Знеш колко ти се кефя, мила" или "Нямам мнение", "Ти си тъп", "Курва такава" и много други...
![]()
Да не говорим пък за тея дето се познават лично и само говорят едни з адруги във форума по повод и без повод. Едва ли е останало тайна за някой, че Трафик страда по келибънди или че BABY_SEXY_GIRL ходи с aneD - пише го ако не във всяка, то поне във всяка втора тема... И не са само те (сори ако съм ви засегнала, ама вие сте най- известни, затва дадох пример с вас)![]()
ЗА темите - игри няма да говоря, добри са като идея, но скоро ще заемат цяата първа страница на "Всичко тийн накуп"... А има и други , по- важни теми, които заслужават да бъдат там...
![]()
Далеч съм от мисълта, че ще променя нещо с този мой пост, но поне си излях душата. Тийнпроблем е мое любимо местенце в нета, а от ден на ден започва да става все по- зле и да губи своето предназначение... Че модераторите не правят нищо е само един от мноооооогото проблеми... Лошото е че потребителите нищо не правят за подобряване на положебието...мамкаму![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.