- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хайде кажете
Искам да върна една екскурзийка до вонеща вода просто беше невероятно...с целия ми отбор по футбол..кви дивотии ставаха в басейна не е истина просто![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Аммм аз искам една супер къща на брега на морето.. един слдък мъж ... едно бмв z4 и един мотор Хонда.. над 500 кубика... това ми е мечтата![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Аммм аз искам една супер къща на брега на морето.. един слдък мъж ... едно бмв z4 и един мотор Хонда.. над 500 кубика... това ми е мечтатаииии един магазин за супер готини дрехи и обувки и аксесоари в моята къща
![]()
![]()
![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
iskam da moga da se opravq s taq mirc![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Iskam ..iskam vsichki da sa shtastlivi vsichki!Iskam da nqma bolesti smyrt voini glad..![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Аууу какво съм писала преди няколко месеца...Първоначално написано от Dobrina
![]()
Сега искам да си взема изпита довечераС другите неща някак си ще се справя
Животът е прекрасен
Iskam chustvata na momcheto do men da sa naistina silni i da mi go pokazva redovno...
az ne iskam da vru6tam vremeto nazad, za6toto vsi4ko se e slu4ilo po nai-dobriq na4in za men, no bih iskala po-istinski priqteli, a ne takiva,koito pravqt ne6ta, koito me draznqt i mi zavijdat i zlobeqtiskam ...ohh mnogo ne6ta iskam
,ama nqma da gi pi6a 4e sa mnogo sukrovenni jelaniq, a nqkoi koito me poznnava moje da gi pro4ete i nai-veroqtno 6te gi pro4ete(pozdravi Geri
)
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
искам да покажа на някои хора , че държа на тях![]()
Искам да съм щастлива,по моите си разбирания.![]()