- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скрити сатанински послания в предаванията на bTV
E не,не не...Хаха,реших да разгледам последните страници и се натъкнах на тая тема...Е как да не я възроди човек =)
Тъй ли?Апък аз доколкото знам са си писмени знаци...както и А,Б,В, и така нататък.Тва за заклинанията за пръв път го чувам.По-скоро не заклинания,а предупреждение към крадците и иманярите относно гнева на фараона бла-бла...te sa zaklinaniq koito predpazvat faraona/jricata ili koito e pogreban v piramidata,ot zli duhove,dokato stigne v otvudnoto
Иначе...Незнам,ама на мен ми стана адски весело.Аз сблъсък гледам когато ми е интересна темата,ама още не съм почнала да се кланям на Луцифер и да напявам To my satan... А относно 25 кадър...е тва поне аз не познавам човек,който да не е чувал за него.Аз пък четох наскоро за Илюминати.Тва доколкото си спомням,беше някаква сатанинска организацийка.Имало представители във всички континенти и си комуникират.И замисляли как да превземат света,да наложат вярата в злото и тнт![]()
Сатанинска му раута![]()
Старо
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Старо, но яко. Това не го бях чел.Първоначално написано от ErinEverly
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ауууууууу край!!!Промили са ни мозъците!!!!![]()
А мен лично най-много ме изкефи това :
Стряскащи сатанински декори, имитиращи уж египетски мотиви, всъщност прикрита сатано-масонска символика.![]()
![]()
![]()
В бТв не знам дали са сатанисти,ама тоя сайт хич не ми вдъхва доверие..........
Еми някой който поне е малко запознат с масонството ще ви каже, че всички тия неща са верни. Пирамидата и вграденото ОКО в нея е символ на бога на светлината според масоните (сиреч Луцифер), контра-пункт на Господ и истинският всевишен според масоните. Египтяните почитат същия бог - РА (от египетски - светлина, а на латински Луцифер). 25-ия кадър по принцип е прокаран с комерсиална цел, НО е научно доказано, че той влияе на подсъзнанието. Всички знаем, че собственикът на БТВ Рупърт Мърдок е масон, а неговите съдружници - евреи. Евреи и масони, както и евреи-масони винаги вървят ръка за ръка, защото илюминатите се заражда от еврейския талмудизъм, в доста изкривен вариант, които по-късно се промъкват в Масонското братство, което до тогава е просто сдружение на зидаро-мазачи и тем подобни. Сега това е аристократично-окултно затворено общество, с тесни връзки с други братства като Skull And Bones.
Няма такова нещо като "25 кадър", стига сте лъгали децата да сънуват кошмари вечер![]()
Ето един жив пример на човек с трайно увредена психика от 25 кадър!Първоначално написано от LunaTriCk
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
И аз знам, че съществува 25- и кадър, но не знам дали наистина го използват толкова масово по телевизията![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Ziezi
Мога само да ви съветвам да гледате повече Discovery Chanel
Поредната тъпотия...
=D> =D>Първоначално написано от blizalka
Кадрите, които минават за секудна са 48 в киното и 50 за телевизията. Какъв 25 кадър бе деца?!?!?!?!?!?! не 24 , а 50 кадъра минават в секунда. Родителите ми са слаботокови инжинери и ги разбират тия работи. Това е им е специалността в крайна сметка.
Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
Абе вие сте изключително глупави хора!Съжалявам,това е положението!Спорите за неща,които и едно дете у детската ги знае!
ПП:Както е казано в статията,не е задължително 25-тия кадър да е точно 25-ти!
абе нз но тия неща а и мн др съм ги виждал по тв но не сум им обръщал голямо внимание мислех че са грешки
О, всемогъще и всезнаещ Бог на Мъдростта, отвори ни очите към истината [-o<Първоначално написано от Ziezi
Истината е,че трябва да си разпилееш жалкото подобие на мозък в някоя бетонена стена!
вижте от кога е датата![]()
Да беше поне оргинален...ама тоПървоначално написано от Ziezi
![]()
Окт 31, 2004 бреееееееей XePouH` ти си бил мноу умен бе![]()
след малоумните ви коментари към човек ,който просто ви попита, дали не ви е интересно,май става ясно повече че наистина влиянието върху психиката на хората има ефект.
разбира се че е всевиждащото око на луцифер.
едва ли някой от тук изобщо знае какво е масон.
и все пак всичките решихте да си покажете простотията.
вземайки предвид умнственото развитие и интересите на средностатистическия български младеж,мога да заявя само, че психотронните оръжия тук действат безотказно![]()
Ти явно държиш противоотровата. Спаси ни !!!! [-o<![]()
Съществува - http://en.wikipedia.org/wiki/25th_frameПървоначално написано от LunaTriCk
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Защо? Не си го виждал ли?Няма такова нещо като "25 кадър", стига сте лъгали децата да сънуват кошмари вечер
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]