- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скрити сатанински послания в предаванията на bTV
На теория съществува, да. Но всъщност няма никакъв ефект.
Гледайте повече Дискавари отново ще ви кажа.
Мo6nо ти хубаво ми даваш "доказателства" ама четеш ли ги поне ??
за така наречените "subliminal message" в музикатаGary Greenwald, a fundamentalist Christian preacher, claims that these messages can be heard subliminally, and can induce listeners towards, in the case of rock music, sex and drug use.[10] However, this is not generally accepted as fact. Some groups have made claims that subliminal messages can be found in various forms of popular entertainment, such as the supposed use of "backward messages" in rock and roll songs. Many of these purported messages are Satanic; for example, if the Led Zeppelin song "Stairway to Heaven" is played backwards, lyrics including "Oh here's to my sweet Satan" can supposedly be made out. Queen's "Another One Bites The Dust" is also supposed to contain a pro-marijuana message: "It's fun to smoke marijuana". These two messages have not been confirmed by the artists, and have not been proven to exist. In contrast, some obvious Satanic messages have been backmasked into rock songs, although parody messages and artistic backmasking are more common.
в телевизията.In 1978, Wichita, Kansas TV station KAKE-TV received special permission from the police to place a subliminal message in a report on the BTK Killer in an effort to get him to turn himself in. The image, which appeared for a split second, showed a pair of glasses (an image thought to hold significance to him) and text that read "Now call the chief." The attempt was unsuccessful, and police reported no increased volume of calls afterward
Надявам се да разбираш английски, че не ми се превежда.
ако не сте гледали или не сте обърнали внимание гледайте 'боби турбото на кастинг' ще видите за какво беше станал голям скандал когато го даваха в 'сблъсък' точно за въпросния 25 кадър...имало снимки на дявола 'скрити' в предаването които те карали да полудяваш и сякакви такива интересни работи..
Виждате ли,господине,не мога да твърдя,че съм толкова вещ в конспирационните,параноид и вярвания,наричани от някои "теории" (по-скоро псевдо- такива). Вероятно сте изчели всички книжки от този тип по "Славейков",което наистина е едно внушително,будещо респект количество печатна хартия. Разбирате ли,"окото на Луцифер" и "масонската конспирация" ми звучат леко необосновани.Първоначално написано от Анонимко
Не виждам смисъл да се въвежда каквато и да е форма на мистицизъм относно контрола,който се упражнява върху населението. Освен това,науката за тотален и масов контрол върху населението съвсем не е криптична. Дори напротив,това познание е сравнително лесно достъпно,както и практикувано на всяко ниво на общуване в обществото,независимо дали е осъзнато или не.
Прав сте,разбира се,относно това,че на младежите в България се упражнява димютивно влияние,което ги лишава от силна мотивация да обърнат внимание на интелектуалните и културни,да не говорим за етически аспекти от личностното си утвърждаване.
Но тук не е нужен 25-и кадър и психотронно оръжие. Маркетинга,например,е едно такова "легално" средство за манипулиране на наична на мислене на индивида и групата. Социалния статус е друго,което влияе - особено на поведението и начина на мислене на най-уязвимата група - тази на младежите. Накрая,трябва да се спомене,че самото ни общество,достигнало до таква висока степен на информационна осигуреност и достъпност,предразполага към възникване на форми на "легално" въздесйтвие.
Подсъзнанието най-лесно се манипулира не чрез звук,светлина и ефекти,а чрез експлоатативно убеждаване относно потребностите на индивида. Плюс ниската обща култура,наистина.
Не виждам смисъл американското правителство да даде няколко милиарда долара за разработка на психотронен излъчвател,след като могат да наемат съответните експерти,които да модулират съзнанието на хората чрез масмедиите както в САЩ,така и в други страни по света. А колкото до военното приложение на такова оръжие - е,не е нужно,след като войниците на съответната страна ще дойдат от редиците на гражданите,които вече са вкусили от американското влияние.
Приятен ден.
В крайна сметка не виждам какво толкова лошо има в сатанизма. Аз имам приятелка, която е сатанистка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ето, че сатанинските знаци са оказали влияние върху приятелката ти.Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Първоначално написано от Мo6nо
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина няма лошо в сатанизма.... Стига да не е едно парадиране... Е тва ме дразни у някои сатанисти, че като си втълпят нещо против религията(най-вече християнството) и тръгват да го разправят на всички, бутат се по християнските форуми да се правят на много информирани... Не всички, разбира се, най-вече младите... Изискват толерантност, а не я дават...Първоначално написано от navits
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз пък съм супер съгласна с т'ва.. ама много хора са супер далеч от нещата!То тва да беше само в телевизията.. ама не!Има го и в музиката, както спомена някой по-напред като се пусне на обратно,.. !
Най-много ме дразни това, че хората носят синволи, които хабер си нямат какво означават!С това искам да кажа, че вече е тенденция и в модата скъпи мои...!
Да ве да праят сичко тва с няква умисълтцтцт
дааааа това може и да е така *така е де*, но в реалния живот-ежедневието никой не обръща внимание на тези малки фактори... някой от вас да се е замислял за сатанински обеждения или каквото и да е нередно в БТВ![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Пхах това с BTV Не е истина просто е направено за компромат.
Как ще ти внушът подсъзнателно например думата ...ква беше там за"лудница" ама нз на какъв език написана. Хубу де има хора които неразбират английски или древни езици(пхах) ...как ще разберат дадената дума ,че да се замислят и следователно тя да има някакво въздействие върху тях? Пхах простотия. Преди некъде 3-4 години бях чувал ,че в кината умишлено през определен интервал от време пак ей така е било втълпявано името на Coca Colla за да могат хората да си копуват продуктакоето също беше някаква смешна пропаганда.
хмм доста тъпичко
Хм, мен пък ми беше интересно...Ам, много ми е интересно, що емблемата на Банка ОББ е направена като 3 свързани шестици...![]()
Purvi vurpos kym vsi4ki , znaete li kakvo e satanizym?
Преди няколко седмици не знаех, на сега съм наясно, да. Някои хора го бъркат с дяволопоклонничество, но няма нищо общо. Всъщност в заглавието на тази тема се има предвид "дяволопоклоннически послания".Първоначално написано от Анонимко
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Neiskam da se registriram.Първоначално написано от Muse_of_Madness
Nqmam jelanie ;==)
A , znaesh li kakvo e dqvola i kakvo izobrazqva toi?
Kaji mi ako obi4ash , az shte popravqm ;==) (da re4em 4e sym zapoznat dosta dobre s knijki , koito gi nqma po-pazarite)
Мюс ъф Меднес - Поправи ме ако греша, но доколкото знам и дяволопоклоничеството, и атеистичният сатанизмът (ако говориш за него де) и Сатанизмът на Ла Вей са все сатанизъм, просто така да го кажа това са различни секти.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ateisti4eskiq satanizym, ne e idolo pokloni4estvo.Първоначално написано от Мo6nо
Satanizma na LaVey ne e ideopokloni4estvo.
I az moga da si napravq sekta , s malko pari i jelanie ;==)
Molq ne burkai idiotskoto idolo-pokloni4esto na depresirani teenageri , prekalili s black metala , s ateisti4eskiq satanizym ;==)
Tozi na laVey ne e za vseki 4ovek , toi ima dosta filosofksa osnova
За християнския ли става въпрос? Еми... за него знам почти хич, знам за един ангел (Сатанаил май се казваше), който се обърнал против Бога. За тва ли става въпрос?Първоначално написано от Анонимко
Тъй, тъй... Сатанистите от тоя тип дето познавам са доста интелигентни и начетени хорица...Първоначално написано от Анонимко
Аз пък съм склонна да вярвам,може би не изцяло,но до някъде.В наши дни доста неща са възможни...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм защитена щото почти не гледам телевизия![]()
Да си правят сметката тия дето гледат всички възможни сериалчета![]()