- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kanki za led...
abe az doooooosta vreme karam kanki na led..predi,kato bqh malka imah kanki na led,no ve4e mi stanaha malki,no az ne si kupih novi,ta sega iskam da si vzema,za6toto mi pisna da 4akam suma ti vreme za kanki i posle kankite da sa gadni,da sa mi neudobni i da ne sa nato4eni..ta iskam da vi pitam znaete li ot kude moga da si kupq kanki?!?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ммм тука във Варна незнам къде може да се кара кънки...
Ама така или иначе не бих рискувал костите си от счупване![]()
ami zavisi ot kade si ot koi grad parvo tova kaji pa ako moje 6te ti pomognem![]()
Ot Sofia e.Първоначално написано от :}
![]()
Az su6to karam kunki na led ama vinagi si vzemam pod naem! Ne vijdam smisul da si kypyvam![]()
as imam kunki, no 4esno da ti kaja nz ot kude sa kupeni, 6toto maika mi gi be6e kupila predi i as nz kolko godini ve4e![]()
![]()
Ехаааааааа блазе тиАз винаги съм си мечтала да имам такива кънки и да си карам на някой парзалка...само че в моя тъп забутан град няма такива екстри...
Честно казано представа си нямам от къде да си вземеш ама много исках да се изкажа по темата![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
hmmm,damZ,da se karat kanki e mnogo qko..abe az nz 6te si namerq ot kude da zi vzema,za6toto e mnogo po udobno,otkolkoto da se reda 2 4asa i posle da polu4a shit kankiok,10x za mneniqta
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love