- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичетата и ... хип-хоп културата ...
Кфо ни има бе?Наред сме си сички пи*ки!![]()
ти си специална![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Мен много ме кефят такъв тип момичета![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ако искаш аз ще чукамПървоначално написано от КиТаРа
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Аз съм виждал! Не беше чак с смъкнат до коленете панталон но беше широк с една фуражка.. И отдолу 3-4 номер коса и един мноого дълъг кичур отпредПървоначално написано от Jamalska
![]()
(виждах я преди почти година и ако е косясала сигурно ще се разрева :>)
И кой е казал че за да изглежда едно момиче женствено трябва да е с дълга коса и да е полу-гола?
Иначе по темата как да не се кефим на такиа момичета.. Ей ти Джамалска дъ би гъръл :П Ей ти Йоко..
Мноо ясно че и момичетата тряя да праят нещо.. Нема само да се чудят кво да облекат и с кой да се срещнат. Пък само ние да се бъхтиме да ставаме добри в нещо :>
Първоначално написано от Jamalska
хахахах ти ли бе ?!![]()
![]()
драскачка и Ем Си.. ем си ем не си.. я се скрий бе дришло тъпа
Сигурно се правиш на неква от подземния свят за да лапаш потните пишки на смъкльовците нали? хахах PATHETIC !
![]()
Старая се да ги избягвам ако се случи да присъстват в близост. При невъзможност да ги избегна почвам да ги гледам вторачено докато не се избегнат сами.Много са ми неприятни.
2т. системно
Умирам за такива!Първоначално написано от JahMike
Слабооост!![]()
![]()
![]()
Хахахахаха тая тема е от преди 20 века кой я съживи..че тя вече е умряла и в наше с ДжаМайк умовете![]()
и съм се убедила,че у наше слео женски емсита няма....че даже и мъжките са от дъжд на ветър