Цитирай Първоначално написано от Djursi

Izobshto ne sym syglasna.Pozamisli se malko i shte vidish che celiq jivot e borba.Q za samostoqtelnost, q za slava. Eto i tezi koito si gi spomenala ,koito si imat vsichko i te se borqt za neshto, ne zavisimo kakvo. Towa che imat wsi`ko do nqkyde im olesnqva jivota, no ot druga strana ne, zashtoto trqbva da se borqt za da go zapazqt. A tova za koeto si zaslujava da se borish e samiq JIVOT! I ako do sega ne si se spyvala v nishto, ako do sega ne si imala prechki... qvno si myniche i ot tuk na tatyk shte ima spynki i sama shte se ubedish che samiq jivot e borba!
недей да си правиш прибързани изводи за мене и моя живот...не ме познаваш...може би не ти и трябва...повярвай преживяла съм прекалено много отколкото се полага на едно обикновено момиче.......за тебе може да е борба целия живот...но за мен просто не е.....да се боря...какво за бога значи това...да постигам целите си ли?...ами ако нямам цели...ако дотолкова ми е дотегнало от тази борба..и спря да се"боря" това няма ли да е пак живот......или заслужават да живеят онези от нас..които се борят....?.......ако беше така...нямаше и те да се бяха родили..но да не стигаме до там....тва беше мое мнение....не е нужно да ми се караш за него...още от първия ти пост разбрах кво мислиш......твоето мнение няма да повлияе на моето...ако искаш още сто пъти го напиши...