- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя искате....
Коя искате да бъде изгонена?Защо?
стойка...според мен е най тъпа...
men pak stoika me kefi super mn.
i men stoika me drazni.tupi4ka i ograni4ena e
Любовта е най-висшата степен на омразата
as isakm mel da si hodi, tq hi4 ne me kefi, no ti ne si q slojila v anketata, taka 4e ot tezi aneliq![]()
iskam da se mahne ANELIQ
a kakvo mislite za postupkata na Dimitar?
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Луди ли сте![]()
Стойка е толкова тъпа...Като гледам в тоя форум толкова много хора я бoготворят тая овца тъпа...Майкооо
Какво show прави тая,бе
Има много голяма разлика някой да е непринуден и прост
Дано да се махне,че толкова много ме дразни,че не е истина.Тя даже сама си призна,че е тъпа,най-елементарни неща не знае.
Е Стойка е тъпа като на телето майка му, да се маха пипирудата, отвратително мазна е![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Аз искам Анелия
Да се маха тазо ревла от там. Стига се е презвземала в ролята на командир...
A Mel za6to ne figurira v anketkata?Ina4e po temata - iskam Aneliq da se mahaaaaaaaПървоначално написано от Стойка
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Не не , тука в тоя форум толкова посредствени има - пример Илияна и мира!!![]()
Мира_ - ти си зле !! Това ,че не се заяжда с никой ,защото е добричка, не означава че е мазна !!
Илияна - ми прави шоу,да ... и какво като не е умна?
Не ви разбирам . Как не ви дразни Анелия - тя е тъпа жена !!! Тя е кретен !
zashto Mel q nqma... ???
inache veche glasuvah da se mahat Aneliq i Mel.. Aneliq naistina ne e dobre psihicheski i prekaleno mnogo paradira s decata si. A Mel e leko licemerna i plete nqkakvi tajni intrigi
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
aneliq i jalko 4e samo tuk rezultatite sa takiva
a za6to - obqsnih v edna dr tema
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
men nikoq ne me drazni
Stoika e NAI - GOLQMATA mn ma kefi![]()
![]()
no iskam ANELIQ da si hodi 6toto me e jal da q gledam taka da strada za semeistvoto si![]()
maliii hora kak moje da vikata samo na Aneliq revla,verno pla4e ama q pa taa groznata Zara(egati i manekenkata) tq samo reve i nemoje da govori edvam q razbiram i za bilo ne bilo pla4i a pone Aneliq pla4i s pri4ina...![]()
moviemaker,ако ми кажеш откъде ме познаваш и знаеш,че съм посредствена утре ще те черпя 1 кока колаРазбирам,че те кефят глупави жени,но мен това не ме засяга,имам право да изкажа недоволството си,че има толкова глупави хора и че едно такова предаване като Big Brother е избрало да участва толкова проста жена като Стойка.Искам само да ми кажеш ти откъде разбра,че аз съм посредствена,глупак такъв
![]()
![]()
Анелия да си ходи! Вече ми образува нерви!
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Syglasna sym. Stoika pravi shou pone. Ama Aneliq chaka da e typa jena...mi nz...ne me kefi osobeno...kato znae che ima veroqtnost da se mahne i tolkova trudno go prejivqva, da ne e hodila hich tam, lesno ima.Първоначално написано от moviemaker
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
men puk ne me kefi silvia-alexandra...pada si malko tupi4ka,ne mislite li?
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Hahh .. tfa ne e li malko starichko![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
XAX! DA! Ot Сря Ное 03, 2004 11:37 pm! Ti za6to re6i da ni vurne6 kum tazi strahotna tema po aktualen vupros???![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Темата е много стара,затова ще бъде заключена!