- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskate li da ste ot drugiq pol?
Дааа би било интересно наистина...Щях да се напия,щото не мога да издържам на пиене иначе,а ако съм момче тва ми дава по-големи шансовеЩе намеря някоя мацка да ми духа,за да разбера какво точно им харесва най-много на мъжете...След тва щях да намеря някоя джофра дето не мога да я трая и ще се ебавам с нея...Щях да свиркам по улиците след всяка фуста....Щях да се оригам звучно(ахахаха тва беше бъзик) Ще псувам като каруцарка и ще правя простотии...Щях да отида на стриптийз....Щях да карам бясно кола....Определено няма да ми е скучно
И определено за един ден искам да съм момче...Ще имам много успех сред мацките щото ще знам на кво се кефят
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
кат се замисля ... бих ще бъде няква супер селения и простотия:P
ще закача абсолютно сички мъже и жени покраи мене
после ще набия шамарите на една купчина хора но определено да си мъж е по забавно
![]()
![]()
можеш със секи да се изгавриш както си искаш а жените тва не го могат :P :P :P абе за 1 час ще ми стигне кат време да направя сички видове селении и простотии дет ми доидат на акъла
![]()
Аз искам да бях момиче
ква курва щях да съъъъъм![]()
![]()
![]()
OO i az kato tebПървоначално написано от pinK_Baby
Iskam da razbera kakvo e use6taneto da si MYJ
) Samo za striptiiza ne sym syglasna shot i kato jena pak moje da hodish :P az nali ti razkazah 4e na moreto hodih f str.bar ama be6e jenski striptiza :P haah ama pak be6e zabavno
Keep smilin'
pinK_Baby tva ne stava tolkova lesno i to samo za 1 den. Kaji mi ti kade 6te si nameri6 nqkoq macka da ti duga tolkova lesno, nai-mnogo da nameri6 nqkva mirizliva kurva za 10lv.
Добре бе деба аре формулираите си заглавията по добре...Гледам тема ,,Трева или цигари'',отварям я и естествено веднага гласувам за трева,после гледам на анкетата пише ,,кое е по вредно''.Са тука пише ,,искате ли да сте от другия пол'' и естествено гласувах за не.После гледам че пише ,,за 1 ден''...Толко ли ви мързи да си напишете пълно заглавието...
Иначе за 1 ден може би бих станал момиче,да си постискам циците![]()
А бе да ви кажа...аз съм изперкала супер яко.Все сънувам че съм МЪЖ!!!
Е,щом е за един ден-да,щеше да ми бъде интересно и забавно.Щях да е** наред!![]()
искам много ясно![]()
Да видя как се чувстват мъжете,да си сменим малко ролитеЗащо пък не?би било доста интересно
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
neee iskam da sum si momi4e![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Първоначално написано от OT_MoM4e
Оооо моля ти се...В дискотеката пробваш една не връзва,пробваш втората пак кофти опит и третата вече е твоя....Валяло от момичета дето ги сърби таратата и се чудят с кого да го направят...А и особено,ако имам щастието да съм с привлекателна външност свирката (най-малко) ми е в кърпа вързана...Пък и за един ден какво друго може да търсиш освен курва...Сериозна връзка..."...И те заживяли щастливо докато смъртта ги раздели..." aахахахахахаха BULSHITS!!!![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
о и аз и аз щях да искам да ме наричат...общата :PПървоначално написано от blackboy
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Щом ще е само за ден...защо пък не?![]()
Да, много бих искала да съм момче за един ден... Бих пребила всички гадни селяндури в даскало които ме дразняяят, а сега не смея, щото са по- силни от мен...И ще изнасиля тъпото говедо дето ми се пада доведена сестра ( не че я харесвам , просто искам да и е гадно
)
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
kva e taq tema we
ama az da sum jenka .... hmmmmm (moje i qko da e ama ne haresvam mom4eta tam 6te e problema, puk i da nqmam pi6ka ...)
Dominator !!
яхаххаха
адската мания ще емного искам да съм момче , може и за повече от един ден...щото за един ден няма да мога да направя всичко , което искам...яко ще е
![]()
OOOOO razbira se.Opredeleno 6te bude mnogo qko.Bih nakarala nqkoq macka da mi pravi svirki,za da vidq 6to tolkova mnogo se kefqt mom4etata,bih si premerila pi6kata,posle bih si nabila nqkolko 4***i,bih svalila kolkoto se moje pove4e macki i t.n.![]()
![]()
Ooo da opredeleno shte e super qko ! Shte se napraq na golem urod sha si napraaa kosata na bodli4ki 4erni4ka ststveno sha se praaa na gyzar u daskalo i sha praaa samo smradishta ! SHa izeba nekoq macka i sha se nakefa.A pyk i shte razbera kakvo mislqt mom4etata...kakvo 4uvstvat kogato im praqt svirka i si4ko ostanalo shte byde super qko !Daje ako beshe edin mesen shteshe da e oshte po qko !
Edit: oBa4e kato se zamislq ako si ostane taka zavinagi opredleno nqma da se spravq ! I to ne opredleno a 100% ! Tyi kato syzanenieto shte si mi e momi4eshko i prosto nema da oceleq v myjkata sreda vyprek i4e shte mi e super qko da poslusham kvo si prikazvat mom4etata za nas momi4etata kak se falat postoqnno i kvi gi bryshtolevqt hihihiihi oba4e predpo4itam da sym si momi4e![]()
Тъпа путка си ... не съм сгрешил!Първоначално написано от DeziRe^
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Pyrvo tova e samo predpolojenie ,koeto edva li shte se sbydne ! I vtoro p****l takyv ne mi kazvai kva sym shtoto izobshto neme poznavash !Първоначално написано от Неактивния
Затвърждаваш мнението!Първоначално написано от DeziRe^
Znaesh li prez kyde mi e za tvoito mnenie ?!?!!Първоначално написано от Неактивния
Не, не съм врачка, че да знам!Първоначално написано от DeziRe^