.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li stanali ot drugiq pol za 1 den?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da,shte bude zabavno

36 67,92%
  • ne,nikoga

12 22,64%
  • ne znam

5 9,43%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен

Iskate li da ste ot drugiq pol?

Ako mojehte bihte li si smenili pola za edin den?I kakvo bihte pravili?Az li4no mislq 4e za 1 den bih stanala mom4e...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Дааа би било интересно наистина...Щях да се напия,щото не мога да издържам на пиене иначе,а ако съм момче тва ми дава по-големи шансове Ще намеря някоя мацка да ми духа,за да разбера какво точно им харесва най-много на мъжете...След тва щях да намеря някоя джофра дето не мога да я трая и ще се ебавам с нея...Щях да свиркам по улиците след всяка фуста....Щях да се оригам звучно(ахахаха тва беше бъзик) Ще псувам като каруцарка и ще правя простотии...Щях да отида на стриптийз....Щях да карам бясно кола....Определено няма да ми е скучно И определено за един ден искам да съм момче...Ще имам много успех сред мацките щото ще знам на кво се кефят

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен

:)

кат се замисля ... бих ще бъде няква супер селения и простотия :P ще закача абсолютно сички мъже и жени покраи мене после ще набия шамарите на една купчина хора но определено да си мъж е по забавно можеш със секи да се изгавриш както си искаш а жените тва не го могат :P :P :P абе за 1 час ще ми стигне кат време да направя сички видове селении и простотии дет ми доидат на акъла

Фен
    Град
    ch.city
    Аз искам да бях момиче
    ква курва щях да съъъъъм

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Дааа би било интересно наистина...Щях да се напия,щото не мога да издържам на пиене иначе,а ако съм момче тва ми дава по-големи шансове Ще намеря някоя мацка да ми духа,за да разбера какво точно им харесва най-много на мъжете...След тва щях да намеря някоя джофра дето не мога да я трая и ще се ебавам с нея...Щях да свиркам по улиците след всяка фуста....Щях да се оригам звучно(ахахаха тва беше бъзик) Ще псувам като каруцарка и ще правя простотии...Щях да отида на стриптийз....Щях да карам бясно кола....Определено няма да ми е скучно И определено за един ден искам да съм момче...Ще имам много успех сред мацките щото ще знам на кво се кефят
    OO i az kato teb Iskam da razbera kakvo e use6taneto da si MYJ ) Samo za striptiiza ne sym syglasna shot i kato jena pak moje da hodish :P az nali ti razkazah 4e na moreto hodih f str.bar ama be6e jenski striptiza :P haah ama pak be6e zabavno
    Keep smilin'

OT_MoM4e
    Guest
    pinK_Baby tva ne stava tolkova lesno i to samo za 1 den. Kaji mi ti kade 6te si nameri6 nqkoq macka da ti duga tolkova lesno, nai-mnogo da nameri6 nqkva mirizliva kurva za 10lv.

Добре бе деба аре формулираите си заглавията по добре...Гледам тема ,,Трева или цигари'',отварям я и естествено веднага гласувам за трева,после гледам на анкетата пише ,,кое е по вредно''.Са тука пише ,,искате ли да сте от другия пол'' и естествено гласувах за не.После гледам че пише ,,за 1 ден''...Толко ли ви мързи да си напишете пълно заглавието...

Иначе за 1 ден може би бих станал момиче,да си постискам циците

She-Devil
    Guest
    А бе да ви кажа...аз съм изперкала супер яко.Все сънувам че съм МЪЖ!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Е,щом е за един ден-да,щеше да ми бъде интересно и забавно.Щях да е** наред!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    искам много ясно
    Да видя как се чувстват мъжете,да си сменим малко ролите Защо пък не?би било доста интересно
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    neee iskam da sum si momi4e
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от OT_MoM4e
    pinK_Baby tva ne stava tolkova lesno i to samo za 1 den. Kaji mi ti kade 6te si nameri6 nqkoq macka da ti duga tolkova lesno, nai-mnogo da nameri6 nqkva mirizliva k***a za 10lv.

Оооо моля ти се...В дискотеката пробваш една не връзва,пробваш втората пак кофти опит и третата вече е твоя....Валяло от момичета дето ги сърби таратата и се чудят с кого да го направят...А и особено,ако имам щастието да съм с привлекателна външност свирката (най-малко) ми е в кърпа вързана...Пък и за един ден какво друго може да търсиш освен курва...Сериозна връзка..."...И те заживяли щастливо докато смъртта ги раздели..." aахахахахахаха BULSHITS!!!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от blackboy
    Аз искам да бях момиче
    ква курва щях да съъъъъм
    о и аз и аз щях да искам да ме наричат...общата :P

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Guest
    Щом ще е само за ден...защо пък не?

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    ми... щях да почна да се ч***м като бясна весталка и да карам момчетата ме лижат за да разбера какво усещат момичетата и защо на някои толкова много им харесва. :P

Click!

Град
    my hell
    Да, много бих искала да съм момче за един ден... Бих пребила всички гадни селяндури в даскало които ме дразняяят, а сега не смея, щото са по- силни от мен... И ще изнасиля тъпото говедо дето ми се пада доведена сестра ( не че я харесвам , просто искам да и е гадно )
    And i give it all away
    just to have somewhere to go to
    give it all away
    to have someone to come home to...
    This is my december

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    kva e taq tema we

ama az da sum jenka .... hmmmmm (moje i qko da e ama ne haresvam mom4eta tam 6te e problema, puk i da nqmam pi6ka ... )
    Dominator !!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    яхаххаха
    адската мания ще е много искам да съм момче , може и за повече от един ден...щото за един ден няма да мога да направя всичко , което искам...яко ще е

OOOOO razbira se.Opredeleno 6te bude mnogo qko.Bih nakarala nqkoq macka da mi pravi svirki,za da vidq 6to tolkova mnogo se kefqt mom4etata,bih si premerila pi6kata,posle bih si nabila nqkolko 4***i,bih svalila kolkoto se moje pove4e macki i t.n.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ooo da opredeleno shte e super qko ! Shte se napraq na golem urod sha si napraaa kosata na bodli4ki 4erni4ka ststveno sha se praaa na gyzar u daskalo i sha praaa samo smradishta ! SHa izeba nekoq macka i sha se nakefa.A pyk i shte razbera kakvo mislqt mom4etata...kakvo 4uvstvat kogato im praqt svirka i si4ko ostanalo shte byde super qko ! Daje ako beshe edin mesen shteshe da e oshte po qko !
    Edit: oBa4e kato se zamislq ako si ostane taka zavinagi opredleno nqma da se spravq ! I to ne opredleno a 100% ! Tyi kato syzanenieto shte si mi e momi4eshko i prosto nema da oceleq v myjkata sreda vyprek i4e shte mi e super qko da poslusham kvo si prikazvat mom4etata za nas momi4etata kak se falat postoqnno i kvi gi bryshtolevqt hihihiihi oba4e predpo4itam da sym si momi4e

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    praaa na gyzar u daskalo i sha praaa samo smradishta !
    Тъпа путка си ... не съм сгрешил!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Pyrvo tova e samo predpolojenie ,koeto edva li shte se sbydne ! I vtoro p****l takyv ne mi kazvai kva sym shtoto izobshto neme poznavash !

Pyrvo tova e samo predpolojenie ,koeto edva li shte se sbydne ! I vtoro p****l takyv ne mi kazvai kva sym shtoto izobshto neme poznavash !
    Затвърждаваш мнението!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Затвърждаваш мнението!
    Znaesh li prez kyde mi e za tvoito mnenie ?!?!!

Затвърждаваш мнението!
    Znaesh li prez kyde mi e za tvoito mnenie ?!?!!
    Не, не съм врачка, че да знам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си