- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BigBrother-Помогнете да я махнем!
да са маха анелия не стига, че постоянно вика ами и говори за гърба на другите.А тя сама се се оплкава от тва![]()
ГЛАСУВАЙТЕ АНЕЛИЯ ДА СИ ХОДИ![]()
![]()
![]()
te sami reshiha da q nominirat za izgonvane, taka che sami sa se obrekli na gladПървоначално написано от DraGonHeaRt
![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
I az sym syglasna s tebe...e, ne chak v takava golqma stepen za Aneliq ama vse pak...ae MEL da se maha!!! Mnou me tvari tva jivotno nz...protivna mi e takavaПървоначално написано от moviemaker
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз против Анелия нямам нищо против до момента, но Силвия - Александра ме дразни.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
winnie_girl
Така си е
"Ако спечеля, печеля само аз, ако загубя, губи целия народ!"
(девиз на депутат)
Xax, ot kade na kade 6te mi kazva6 za kogo da glasuvam, vse pak i az sam 4ovek - i az si imam sobstveno mnenie! Vqrno e 4e pove4eto hora sa bezli4ni, no az ne sam! A puk otdelno iskam to4no Stoika da se maha, a Silviq mi e lubimkata i darja da ostaneI kato za kapak ne mislq da har4a 1.20 na vqtara samo za da sam edna malka 4ast ot procentite na nqkogo...nqma smisal prosto
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Stoika da e nqma !
da,be da-naiden li 6e gi nakara da glasuvat protiv nqkoi-ei sa ti povqrvah.ako 6e glasuvam da mahnat nqkoi to tova 6e e stoika.NIE SI RE^AVAME ZA KOI DA GLASUVAME!!!!!
Любовта е най-висшата степен на омразата