- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата , какви харесват
Какъви момчета поввече харесвате , добри , мили , лоши ,горозни , хубави, богати , не много богати , нормални , ненормални , луди,
от всичко по малко, е кажете какви харесвате ??
Hmmm...az hareswam sladki,4arowni mom4eta..predimno tymnokosi ama ot wsi4ko si ima izklu4eniq...smyknati...Moje da zwu4i typo ama za men towa e wajno,zabawni,winagi gotowi za nqkoq prostotiq...Dobri4ki..za 'finansowoto systoqnie' ne me ebe...![]()
Не си падам по хубави момчета защото имат много обожателки.Стига и да са симпатични и сладки.Мразя грубианите нито прекалено милите нещо посредата.Да имат чувство за хумор.Не ме интересува дали са богати или не важното е да ме обичат!
az xaresvam visoki za predpo4itene s 4erna kosa 4erni ili kaf o4i prava da e kosatamalko razlka v godinite simpati4en vesen da e iskaren obi4liv razgovorliv silen smel za da me za6titi v dadena sityaciq..abe kato cqlo mom4eto s koeto sam sega
![]()
![]()
![]()
![]()
Външния вид не е от голямо значение!Духовната красота за мен е много по-важна!!!Харесвам човека до себе си да е добър,с чуство за хумор,сериозен,да ми дава сигурност и да мога да разчитам на него!Парите не са от никакво значение!!!
чаровни, луди, различни, с чувство за хумор![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
mi as sladki i veseli![]()
![]()
Сладки,красиви,мили с чувство за
хумор(ама такова че и другите да го разбират),
разговорливи(а не да седят и да те гледат тъпо)!
Предпочитам тъмнокоси(някак си са по чаровни)....
хехе кво друго хубаво качество да измисля...
абе важното да го харесвам,характера да е по-мой
вкус(аз си знам)...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ахахаха..кефи се на смъкнати момчета..Първоначално написано от Jamalska
буахахахахаххахахахахахах
гледам че се имаш и за рапЕрка..смех смех ..
по-дрехите ли съдиш човека ма кофо ??
ахахахах
не, не..заблудена 16 годишна пача..то няма смисъл направо да те коментирам..ограничено мислене имаш..
Аз харесвам момчета горе-долу на моята възраст, синоки, около 1.75-185, с пропорционално тегло, с мускули...А като характер предпочитам по-уверените момчета, които ще ме защитават от лошите, усмихнати момчета, шегобийци, слънчеви, забавни и умни.
(Май ми трябва телевизор, а?)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз мисля, че BaT_GirL е пража и напълно подкрепям мнението й!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Niamam tochno opredelen ideal!!Principno obicham momcheto takova kakvoto e !!!Obicham estestveni momcheta!!!))
dobri , mili , hubavki , sredno bogati , i malko smahnati;p ili moje i normalni;]
Пффф...това беше бруталноо!![]()
![]()
Ами малко или много външния вид е от значение. Обичам добри момчета, да не са много нахакани, да държи на мене. И едно от най-важните неща е да умее да ми бъде освен гадже, а и приятел. :P
Badi naxakan za da ne si precakan.
mi az se kefia na takiva kato men,metalcheta ili gothici obshto vzeto za men e vajno da sa v cherno i da imat pentagrram ili oburnat krust na vratleto....vsichko ostanalo ne igrae goliama rolia:P
A ako edno mom4e e s tumna kosa, pustri 04i , visoko 177 ,milo , s 4uvstvo za humor , umno no pulno(73 kg ) bihte li go haresali ( za 14 - 15 godishno mom4e govora )
Пфу... Аз пък нямам големи претенции. Даже не е задължително да е хубав. Нито възрастта, нито предпочитанията му към музиката могат да ми повлияят. Само съм забелязала, че си падам по странни типове. Все някви особени. Ама може и да си въобразявам. Иначе най-важен за мен е характера и държанието му. Ако ме кефи като човек, въобще от нищо не ми пука.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Аз пък харесвам малко откаченичкиДа има чувство за хумор и да ме уважава и да ме защитава(все пак е момче)И кво друго
Ааа да и да е малко лошичък и дан не е рус
![]()
hmm az haresvam :добри , мили , хубави, богати , не много богати ненормални , лудиПървоначално написано от Анонимко
e da ne se prekalqva ot koeto i da e ka4estvo
![]()
ami predimno mili sladki s 4ustvo za hubor ne haresvam prekaleniete krasavki za6toto te si imat mnogo obojatelki i vinagi 6te imame problemi.a otnosno dajanieto mrazq mom4eto s koeto sam da e grub i da mu zapovqdva klakvo da pravq kak da go pravq i za6to go pravq. :P :P
Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira
Hybavi-ne e zadaljitelno da sa bogati,stiga samo da imat hybava viziq i da se pe4eni po harakterTakiva haresvam
![]()
![]()
mi za van6niq vid s dobro teloslojhenie tip vin diesela ko vi govori ne6to s po grubi 4erti a do haraktera prikazliv zabaven seriozen kogato se naloji da me razbira da ne e licemer i da nne me laje i da e rali4en na nivo
Много се кефя на разни латиноси или много мургави с големи паци. Желателно е да са лоши момчета, да го раздават тузари с мерцедеси кабриолети и ленени ризи и сламени шапки, да имат златни часовници и тежки ланци - примерно.![]()
ox,az imam mn iziskvaniqama nai-vajnoto e da e zabaven i mil,no i vun6nosta ima zna4enie-moje da ne nai-golemiq krasavec,no opredeleno trqbva da se poddurja,a ne da e nqkoi murlio
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...