- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete !!!!!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Hi na vsi4ki.molq vi da mi pomognete pls.na 23 avgust bqh na turneto v pld.bqhme 4 momi4eta no se zapoznahme v 2 mom4eta.ednoto mom4e zapo4na da me hva6ta postoqnno za rakata,da me pita ne6ta koito znae no vse pak da zavarje razgovor s mene.na turneto tancuvahme zaedno ku4ek i toi mi PLQSKA kakto kazvat moite priqtelki.vsi4ki koito ni vidqha kazaha 4e sme vlirtuvali no....be6e me sram da mu iskam nomera na gsma no i toi be6e po sramejliv.iskam da vi popitam dali mislite 4e toi naistina me haresva?za6toto moite priqtelki postoqnno mi go natqkvat a az ne moga da povqrvam.az btw mn si go haresvam :P
Е,сигурно не си му безразлична щом е стоял при теб.Ако има начин му намери телефона и го покани да се видите.Давай ти,защото ако той е много срамежлив и ти се притесняващ също нищо просто няма да излезе нищо,все нясой трябва да направи първата крачка.

men ne mi puka koi te haresva..zavijdam ti,che si bila na turneto...
PS:abe chestno li da ti kaja?Ne e bezrazli4en
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Смени си ника на "little_sweet_idiot".

e tva jenskata zavist e golqmo ne6ttoПървоначално написано от luda`flirtajika
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

emi da...osobeno ako stava duma za kiucheci...Първоначално написано от Obitax
pa i s tezi ot turneto...napravo cool...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

ami ciganskite ritmi ne sami v kravta sry .

i na men ciganskite ne saПървоначално написано от Obitax

dobre de pop-folka nima kefi

ti kato me vidish kak vurtq kiu4eci..shte se vlubish v pop folkaПървоначално написано от Obitax

ами мисля,че не е безразличен,но все пак ако искаш да сте нещо повече бъди по-смела и го питай за номера му,после закачливи смс-4ета и вс е ясно
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ne znam na kolko si ama mom4eto moje da e iskalo samo edna ve4er ili ne,vse traq,probvai pak 6te vidi6 kakvo 6t eizleze...

Принципно не е трудно да се сетишПървоначално написано от Lorraine
Хубав съвет,Lorraine
Виж са...попринцип има любов от пръв поглед...да...обаче прти положение че се не се познавате...това е един прост случаен флирт и ще има доста такива като този....спокойно ако е искал нещо по сериозно е щял след като е толко срамежлив да накара приятеля му да ти иска номера....А и ти незнаеш...може да си има приятелка ама ако си хубавичка що да не те върже и теб,....но момже и да е свестно момче....нищо не се знае...както казвам всичко е въпрос на шанс..

И ааааааз тамъъъън да се наведа да го зееееема и той се шмугнаа в храаститеее.
2т. системно
Ne si mu bezrazlichna no shtom toi e mnogo sramejliv deistvai ti i mu nameri nomera!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

БДУ... ти имаш ли 11?
ебати... може да ти се е кефил, ама нещо повече аз от къде да знам, да не съм била там да ви светя случайно...
...Bear Me The Light
...

хаха съвсем съм съгласнаПървоначално написано от Amayo

иначе момичеееееееее алоооо ко чакаш бе?!

e sus sigornost ne si mu bezrazli4na...sama si preceni kvo da pravi6..... \
/ nikopi ne moje da ty pomogne , ako ne si pomogne6 sama...