- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- dom...4istene...ujas
И аз много мразя да мия чинии-т'ва ми е най-гадно.Щото като има някакви тигани или тенджери мазни и ужас напрао...
аз пък обичам да чистя![]()
Ami mrazq da miq 4inii i da si pribiram drehite.obi4am da puskam prahosmuka4ka i da obiram praha.sy6to i da miq poda.
Аз обичам да помагам вкъщи, когато имам време - никога не съм отказвала на майка ми, особено да готвя- това си ми е любимо занимание![]()
какво се оплаквате все едно ви подлагат на кой знае какви мъчения.![]()
трябвало да чистите с прахосмукачката ... ми ще чистите, я! и съдовете ще миете и прозорците и прах ще се бърше. поне в това може да се помогне на родителите, които се счупват от работа, за да ни е на нас добре.
само с готвенето не мога да се оправя. иначе си чистя всичко и не се оплаквам. даже ми е кеф. пускам волумето на мах и изчиствам за отрицателно време.
Az ni6to ne pravia vka6ti.Edinstvenoto mi zadaljenie e da xvarliam bokluka.I go pravia s udovolstvie!!!
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi
Ми аз си имам сестра майка и баба у наснай обичам да седя на компютъра , да гледам ТВ и да лежа на дивана и да ям салатки с биричка или примерно ледена диня, благодаря за вниманието
![]()
![]()
.
Аз мноо обичам да чистя с прахосмукачката тфа ми е манияа мноо мразя да мия чинии тфа може да ме побърка..иначе по принцип аз не чистя мама ме замества
![]()
Ми да си подреждам стаята единствено тва ми е задъмжението в нас
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз обожавам да готвя. Винаги, когато имам време, аз правя вечерята. Обичам и да мия чинии, да чистя с прахосмукачка и да мия със стирката пода. Голям кеф е, като си пусна Queen - I want to be free![]()
![]()
Вие сте малки, сигурно не се сещате за клипа на тая песен
. Да пускам пералнята също е кеф - тъпчеш мръсни дрехи и след час вадиш чисти
![]()
Най-много мразя да мия прозорци и да гладяАма прозорците са ми най-голямата мъка.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ахахахахах даа и аз го прая същия номерПървоначално написано от Bimper-ska
ай уонт ту брейк фрииии.....ляляляляля
тудуф с прахосмука4ката из целия апартамент![]()
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
Аз пък живея в къща и най-мразя да кося двора защото го правя 2 пъти в седмицата и ми отнема по 3 часа и много енергия.Освен това трябва да си чистя и стаята защото иначе няма кой да го свърши това
Da dremq i da nqma kakvo da pravq naprimer kato e lo6o vremeto.
mnogo ne obi4am da is razxojdam ky4eto ama nqmam dryg izbor dali samata az go iskax taka,4e........
олеле тука мога да пиша цял ден най много от сичко мразя когато трябва да мия чинии обикновенно са в и извън мивката ,по простата причина че в мивката вече няма място и другото нещо което мразя е да сгъвам дрехи ужасссссс
Аз пък обичам да ми я чинии.Ама всъщност нямам кой знае колко задължения-да си оправя леглото,да си почистя стаята и по възможност да не ядосвам никогоИначе обичам и да готвя,ама не винаги ми се отдава
![]()
а3 от нищо не се оплаквам и мене ме карат да чистя ама мн радко иначе те си чистят ето сега баща ми си счупи ръката и трябва повече да им помагам ама иначе всичко си е пей сърце и няма 5 6 и грижи няа и няма 5 6 проблеми няама
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
мразя да ме карат да мия чиний и да си подреждам гардероба
Come on and dance
![]()
Аз мразя да мия чинии-не обичам да си мокря ръцете с някви мазнилаци...гнусно е.Мраззя и да подреждам и да бърша прах.Другото някак си го преживявам![]()
\
/
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Мразя да зареждам миялната машина и също така мразя да ме пращат да хвърлям боклука![]()
Значи мразя да мия чиний и не го права,казала съм на наште че и да ме карат няма да го направя и се съгласиха не ме карат да мия чиний,но си чиста стаятаИ много мраза кат ми казат "айде маме ходи до магазина да купиш еди кво си грррр а аз тъкмо гледам филм или чата с някой интересен
![]()
Ami mrazq da gledam tupata fizionomia na gajeto na ba6ta miПървоначално написано от ddddddddddddddddddddddddd
![]()
![]()
![]()
Ina4e si4ko si pravq u doma![]()