.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Град
    bulgeria
    mi mrazq da puskam prahosmuka4kata i da miq 4iniie

Град
    Варна
    И аз много мразя да мия чинии-т'ва ми е най-гадно.Щото като има някакви тигани или тенджери мазни и ужас напрао...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    аз пък обичам да чистя

Ami mrazq da miq 4inii i da si pribiram drehite.obi4am da puskam prahosmuka4ka i da obiram praha.sy6to i da miq poda.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз обичам да помагам вкъщи, когато имам време - никога не съм отказвала на майка ми, особено да готвя- това си ми е любимо занимание

какво се оплаквате все едно ви подлагат на кой знае какви мъчения. трябвало да чистите с прахосмукачката ... ми ще чистите, я! и съдовете ще миете и прозорците и прах ще се бърше. поне в това може да се помогне на родителите, които се счупват от работа, за да ни е на нас добре.
    само с готвенето не мога да се оправя. иначе си чистя всичко и не се оплаквам. даже ми е кеф. пускам волумето на мах и изчиствам за отрицателно време.

Az ni6to ne pravia vka6ti.Edinstvenoto mi zadaljenie e da xvarliam bokluka.I go pravia s udovolstvie!!!
    Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi

Guest
    Ми аз си имам сестра майка и баба у нас най обичам да седя на компютъра , да гледам ТВ и да лежа на дивана и да ям салатки с биричка или примерно ледена диня, благодаря за вниманието .

Голям фен
    Аз мноо обичам да чистя с прахосмукачката тфа ми е мания а мноо мразя да мия чинии тфа може да ме побърка..иначе по принцип аз не чистя мама ме замества

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ми да си подреждам стаята единствено тва ми е задъмжението в нас
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз обожавам да готвя. Винаги, когато имам време, аз правя вечерята. Обичам и да мия чинии, да чистя с прахосмукачка и да мия със стирката пода. Голям кеф е, като си пусна Queen - I want to be free Вие сте малки, сигурно не се сещате за клипа на тая песен . Да пускам пералнята също е кеф - тъпчеш мръсни дрехи и след час вадиш чисти
    Най-много мразя да мия прозорци и да гладя Ама прозорците са ми най-голямата мъка.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    [color=indigoда чистя с прахосмукачка .... Голям кеф е, като си пусна Queen - I want to be free [/color]
    ахахахахах даа и аз го прая същия номер
    ай уонт ту брейк фрииии.....ляляляляля
    тудуф с прахосмука4ката из целия апартамент
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Guest
    Аз пък живея в къща и най-мразя да кося двора защото го правя 2 пъти в седмицата и ми отнема по 3 часа и много енергия.Освен това трябва да си чистя и стаята защото иначе няма кой да го свърши това

Da dremq i da nqma kakvo da pravq naprimer kato e lo6o vremeto.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Малее...аз нищо не обичам да правя у нас, всичко мразя, супер досадно ми се струва. Чак се засрамих

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

mnogo ne obi4am da is razxojdam ky4eto ama nqmam dryg izbor dali samata az go iskax taka,4e........

Град
    maina town :D
    олеле тука мога да пиша цял ден най много от сичко мразя когато трябва да мия чинии обикновенно са в и извън мивката ,по простата причина че в мивката вече няма място и другото нещо което мразя е да сгъвам дрехи ужасссссс

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Аз пък обичам да ми я чинии.Ама всъщност нямам кой знае колко задължения-да си оправя леглото,да си почистя стаята и по възможност да не ядосвам никого Иначе обичам и да готвя,ама не винаги ми се отдава

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    а3 от нищо не се оплаквам и мене ме карат да чистя ама мн радко иначе те си чистят ето сега баща ми си счупи ръката и трябва повече да им помагам ама иначе всичко си е пей сърце и няма 5 6 и грижи няа и няма 5 6 проблеми няама
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

мразя да ме карат да мия чиний и да си подреждам гардероба
    Come on and dance

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз мразя да мия чинии-не обичам да си мокря ръцете с някви мазнилаци...гнусно е.Мраззя и да подреждам и да бърша прах.Другото някак си го преживявам \/
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Мен много ме мързи да поливам цветята. Ама не че ме мързи, ама все забравам и да се сетя не ми се става от дивана.... трябва да наливам вода, да ходя по стаите да обикалям и т.н. А интересното е, че много обичам цветя. хаха
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Мразя да зареждам миялната машина и също така мразя да ме пращат да хвърлям боклука

Супер фен
    Значи мразя да мия чиний и не го права,казала съм на наште че и да ме карат няма да го направя и се съгласиха не ме карат да мия чиний,но си чиста стаята И много мраза кат ми казат "айде маме ходи до магазина да купиш еди кво си грррр а аз тъкмо гледам филм или чата с някой интересен

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: dom...4istene...ujas

Цитирай Първоначално написано от ddddddddddddddddddddddddd
    kakvo nai mrazite da pravite v ku6ti?
    Ami mrazq da gledam tupata fizionomia na gajeto na ba6ta mi
    Ina4e si4ko si pravq u doma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове