.

Виж резултатите на анкетата: Аз мисля че подходяща възраст за започване на полов живот при момичетата е:

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 13-14години

12 10,26%
  • 15-16години

68 58,12%
  • 17-19години

37 31,62%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Изкажете мнението си за възрастта подходяща за първия път!

Съжалявам много ако тази тема вече е разисквана тук във форумите но поради спор искам да попитам според момичетата и дори момчетата каква е нормалната възраст за започване на полов живот при момичетата. Значи...знам че ще кажете че това зависи от чувствата, от ситуацията и от ред др причини и фактори. Аз съм съгласен с това и моето лично мнение е че зависи, но сега искам да се абстрахирате от тези фактори. Все пак се оформя някаква възрастова граница. Значи...предпочитам да кажете горе-долу коя е нормалната възраст като се има предвид настоящето положение.

Отново моля мненията ви да са съобразени с действителността.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Супер фен
    Град
    някъде...
    15-17
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Фен
    Град
    in your dreams
    i az mislq,4e 15-16 godini e podhodq6ta vuzrast za zapo4vane na polov jivot pri momi4etata
    1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
    2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!

Супер фен
    50-60 от къде да знам....тва е супер индивидуално всеки когато реши, че е готов да води полов живот започва ! И ако срещнал подходящия ! Иначе според мене 16-17 е нормално вече
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

aBeP4eTo знам и съм съгласен с теб че е индивидуално. Зависи и от това дали ще срещне подходящия...така е и аз съм на това мнение но просто искам да се позоваваме на възраст...Благодаря ти за мнението!
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

az smqtam 4e e nai podhodq6to mejdu tiq godini 15-17

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Guest
    I az mislia kato Leona 15-17!!!

Нормално според мен е между 13 и 18. Иначе най-добре е на 15 или на 16 и все пак всеки сам си решава и всичко си зависи от човека и обстоятелствата.

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Spored men na 16-17.No vse pak seki sam re6ava koga da si naprai sefteto.Ako sre6tne6 podhodq6tiq 4ovek ...za6to da ne e po-rano ili po-kasno.

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Az smqtam,che nai-podhodqshta vazrast ne sashtestvuva.Sashtestvuva podhodqsht moment i razbira se, podhodqsht chovek.Sreshtnesh li choveka,s kogoto bi go napravil,ne bi trqbvalo nishto da te spira.Moje da si na 15,a sashto taka moje i da si na 25.V seksa podhodqshta vazrast ima samo ot gledna tochka na razvitieto.Vsichki sme uchili predpolagam,che nai-podhodqshtata vazrsat e sled sedemnaistata godina,zashtoto togava sme napalno razviti.No tova reshenie go vzimame samo i edinstveno nie,nikoi ne moje da ni kaje koga mojem da zapochnem da vodim polov jivot.Tova e moeto mnenie.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен
    Град
    SF
    16-18 Nqmam kakvo drugo da kaja
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Sled 16

Beyonce^^

15-16godini....no zavisi ot mnogo neshta
    NaI-DobritE I KraSiVi NeShta Na SveTa Ne MogaT Da BaDaT ViDqNi,NiTo DoKoSnaTi...Te Se UseShTaT V SaRcETo!
    KoGaTo Se KaSaE Za ChyVsTvA NqMa OBqSnEnIq,A SaMo PoStApKi..
    ANEGELE OBICHAM TE!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Beyonce^^

e kvo e tva ve kak moje da nqma otgovor 12 i nadolu sled kato to4no tova e verniq otgovor
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Sled 16
    dam suglasna sum
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Някъде м/у 15 и 17 според мен.Все пак това си е различно за всеки.

Фен
    Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Qvni vsi4ki sme4 na edno mnenie - 15-16 godini.
    ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    vseki sam si re6ava az sum za 17-19години
    : AMG Corporation ::

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    nai -mnogo hora sa otgovorili 15-16 godini poradi prostata pri4ina 4e te sega sa na tolkva
    : AMG Corporation ::

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    15-16godini
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Всеки сам си преценява сам за себе си.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    na 6-7, puk moje i na 3-4 ako ne izdurjish do 6-7

11 точка от правилника!
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Mi kum 15-18 spored men e nai-dobre, a na 16 e zlatna sreda Ina4e moje i po-kusno, zavisi dali si nameril/a podhodq6tiq 4ovek
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Наистина много Благодаря на всички които изразиха своето мнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си