- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкажете мнението си за възрастта подходяща за първия път!
sled 16 e nai-dobre...vse pak za da pravi6 sex trqbva da si pone malko otgovoren... da znae6 kakvo pravi6 i za6to go pravi6... da si naqsno s posledstviqta, da izbere6 pravilniq 4ovek i t.n... v protiven slu4ai e mnogo veroiatno vmesto udovolstvie da si navle4e6 nepriqtnosti... no v kraina smetka vseki sam si re6ava...
15-17![]()
puuu shto ne ste slojili ot 10-12 tova e nai podhodqshtata vuzrast oshte dokato nema muh po hulma!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
kogato si gotov.ine4e kam 16,17![]()
spored mene taq tema nema nikakav smisal
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Dobre tezi otgovori ot sorta kogati si gotov inache na edi koq si vyzrast.Malkot kato stignesh li q gotov ne gotov daiva shtot e normalno da go pravish.Pyrvo naistina kogato chove izpita jelanie da go pravi moje da zapochne.Ama ima edna malka osobennost po specilano za momicheta che tozi sex ne nosi samo radost.Deto se vika neiskam da plasha nikoi ama nqkoe greshka v po ranna vyzrast nikak ne e polezna na nikoi.Za tova spored men nai podhodqshtata vyzrast e tazi v koqto mojesh da osyznaesh kakvi riskove nosi sex-a i ako stane nqkoq belq da znaesh kak da q opravish. Da mojesh da poemesh otgovornost za postypkata si.A ne kato stane neshto da sednesh da plachesh to se vika i da chakashe nqkoi da ti podade ryka.I kakto kazah tva e poveche za momichetata.Ama i momchetata da pomislqt ako stane neshto da ne izbqgat vypreki che za tqh e lesno tova davai pyk kot stane nali posle az nikvi griji nema da bera. Em tova e obmislete sichko pyrvo plusove minosi i chak togava zapochente sexualni si jivot.
kum 15-16 godini...
Любовта е най-висшата степен на омразата
14-17
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Аве според мене няма "подходяща" или "неподходяща" възраст за първия път...Кой когато си прецени че е готов...
Кви са тея bullshits?!?!?
![]()
Mi spored men puk,nqma ni6o lo6o da e na 13-14.A puk ako 6te i da e s nqkuv pedofil!![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
ami sled 17 no ... as da si kaja 4e e dokazano 4e na 16-17 godini mozaka ne 4ovek se promenq do 17 godini 4ovek misli s ima nqma i polovinata mozak s koito misli edin vuzrasten 4ovek na 25 da kajeme taka 4e sled 17 e nai dobre poneje togava mozaka se promenq kum po dobro i togava vuznikvat po golqmi 4ustva i stepen na privurzvane koeto ve4e se vodi golqma bolet na ime lubov.... ta za tva sled 17 ako mene pitate no nqkoi go pravqt i na 14 sekvi gi ima ....
![]()
15-16 godini![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ami vijte sega spored men nai podhodq6tata vazrast ee 15-16 no vse pak tova si e do sobstvenna individualnost nislq 4e po mani4kite trqbva da pro4etat vajnata tema i da se zamislqt za nqkoi ne6ta![]()
![]()
![]()
16-17..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
и според менПървоначално написано от Resident_Evil_f
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
най си е добре младите познавайки се от ранна детска възраст да дочакат до 80-90 години и на някоя разходка из парка усещайки прилив на желание да се помляскат на някоя пейката, а после като се забързат за същинската част, да вземат да спрат за малко че да си починат....и да починат![]()
малко отклонение.. есенцията на нещата мисля и според Кант е не в изпълнението на желанието, а в самото желание то е и израз на живота в нас.![]()
да е над 14
за жалост една приятелка изчака до 18, което доведе до трайни увреждания в психиката й, благодарение на един пълен ташак (който я отвори) - тя е влюбена в него, а той я прави на луда и тя дори не забелязва! дори не ходят, по дяволите....
каакто и да е
нищо лично, наистина! явно само при нея е така..![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ами, ако според мен точната възраст е 53 примерно, к'во правим?
Пак недоизмислена анкета ....
според мен сте мноо разгонени![]()
![]()
Когато е готов човек , тугафаа !
+1Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
az,ako imam deca i ako iam momche na 7 godinki shte go zaveda na kurva,za da razbere ot malyk kakvi sa jenite...![]()