- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкажете мнението си за възрастта подходяща за първия път!
Съжалявам много ако тази тема вече е разисквана тук във форумите но поради спор искам да попитам според момичетата и дори момчетата каква е нормалната възраст за започване на полов живот при момичетата. Значи...знам че ще кажете че това зависи от чувствата, от ситуацията и от ред др причини и фактори. Аз съм съгласен с това и моето лично мнение е че зависи, но сега искам да се абстрахирате от тези фактори. Все пак се оформя някаква възрастова граница. Значи...предпочитам да кажете горе-долу коя е нормалната възраст като се има предвид настоящето положение.
Отново моля мненията ви да са съобразени с действителността.
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
15-17
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
i az mislq,4e 15-16 godini e podhodq6ta vuzrast za zapo4vane na polov jivot pri momi4etata
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
50-60 от къде да знам....тва е супер индивидуално всеки когато реши, че е готов да води полов живот започва ! И ако срещнал подходящия ! Иначе според мене 16-17 е нормално вече![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
aBeP4eTo знам и съм съгласен с теб че е индивидуално. Зависи и от това дали ще срещне подходящия...така е и аз съм на това мнение но просто искам да се позоваваме на възраст...Благодаря ти за мнението!![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
az smqtam 4e e nai podhodq6to mejdu tiq godini 15-17![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
I az mislia kato Leona 15-17!!!![]()
Spored men na 16-17.No vse pak seki sam re6ava koga da si naprai sefteto.Ako sre6tne6 podhodq6tiq 4ovek ...za6to da ne e po-rano ili po-kasno.![]()
Az smqtam,che nai-podhodqshta vazrast ne sashtestvuva.Sashtestvuva podhodqsht moment i razbira se, podhodqsht chovek.Sreshtnesh li choveka,s kogoto bi go napravil,ne bi trqbvalo nishto da te spira.Moje da si na 15,a sashto taka moje i da si na 25.V seksa podhodqshta vazrast ima samo ot gledna tochka na razvitieto.Vsichki sme uchili predpolagam,che nai-podhodqshtata vazrsat e sled sedemnaistata godina,zashtoto togava sme napalno razviti.No tova reshenie go vzimame samo i edinstveno nie,nikoi ne moje da ni kaje koga mojem da zapochnem da vodim polov jivot.Tova e moeto mnenie.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
16-18 Nqmam kakvo drugo da kaja![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
15-16godini....no zavisi ot mnogo neshta
NaI-DobritE I KraSiVi NeShta Na SveTa Ne MogaT Da BaDaT ViDqNi,NiTo DoKoSnaTi...Te Se UseShTaT V SaRcETo!
KoGaTo Se KaSaE Za ChyVsTvA NqMa OBqSnEnIq,A SaMo PoStApKi..
ANEGELE OBICHAM TE!!!
e kvo e tva ve kak moje da nqma otgovor 12 i nadolu sled kato to4no tova e verniq otgovor![]()
Левски шампион але але!
dam suglasna sumПървоначално написано от slun4ice
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Някъде м/у 15 и 17 според мен.Все пак това си е различно за всеки.
Qvni vsi4ki sme4 na edno mnenie - 15-16 godini.![]()
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
vseki sam si re6ava az sum za 17-19години
: AMG Corporation
::
nai -mnogo hora sa otgovorili 15-16 godini poradi prostata pri4ina 4e te sega sa na tolkva
: AMG Corporation
::
15-16godini![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
sled 16
na 6-7, puk moje i na 3-4 ako ne izdurjish do 6-7
11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Mi kum 15-18 spored men e nai-dobre, a na 16 e zlatna sredaIna4e moje i po-kusno, zavisi dali si nameril/a podhodq6tiq 4ovek
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Наистина много Благодаря на всички които изразиха своето мнение!![]()