- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Priqtelstvoto se prevrashta v liubov!
Zdrv priqteli!Iskam da vi popitam imali li ste slu4ai v koito priqtelstvoto mejdu mom4e i momi4e prerastva v silna liubovna vrazka?!?
ПоДпИс:
ObiChKam Vi hoRa!!!{}
Az ne!Tochno obratnoto ot lubov v mnogo dobro priatelstvo!!!![]()
Аз да! Това е най трудно защото ако се влюбиш в човек който не познаваш лесно го забравяш Човек които познаваш бегло също лесно се забравя но ако се влюбиш в приятел като мен уйасно трудно е.Още се чувствам гузна че сме скарани но май е по добре може би е по лесно да кажа Край!
to mai pri men vinagi taka stava. Tamun se spriqtelq s nqkoe momi4e i vzema da se vlubia , ama faida mai nqma nikakva
po4ti 6te6e da se slu4i,ama nqma6e interes ot moq strana![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ти 4ува6 ли се какво пита6?Първоначално написано от Galka91
естествено,4е да! Хората се 4удят дали въобще може да има само приятелство м/у мом4е и моми4е, а ти се 4уди6 дали може да прерасне в любов. Даже това е по-опасно,защото може6 да се привърже6 стра6но много към даден 4овек и той да си мисли,4е иска6 само приятелство,а така и двамата ще ви е гадно,щото ще загубите мн ценни за вас отно6ения. Този,който оби4а не може да е само приятел с любимия си 4овек,затова при такива обстоятелства най-вероятно ще се развали хубавото приятелство, което понякога е мн по-добре от временна връзка. А ако е споделено няма нищо по-хубаво от приятелство прерастнало в любов,защото така наистина познава6 4овека и може6 да има6 мн по-малко съмнения
Това е, успех и в двете на4инания
![]()
Ne..za sega o6te ot samoto na4alo si e lubovNo za da bude lubov trqbva da ima i daza priqtelstvo
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
и при мен е такаПървоначално написано от Aia
Az pyk sym na mnenie, che priqtelstvo mejdu momiche i momche ne moje da ima! Tova e nevyzmojno za syjelenieVinagi ima li dobro priqtelstvo se porajdat nqkakvi po-silni chuvstva ot edna ot stranite...
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ami gale kak da ti otgovorq na "slojniq" vypros?
ami mn qsno 4e da.Sq ne se seshtam az da sam imala takava vryzka?!ti pomnish li za takava?ama sam vijdala i naistina e bilo silna lubovna vryzka i dvamata mn se obi4aha i prodyljavat oshte!!!!!
![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Ами на мен ми се случвало...едининя го познавах от 3-4 годишна и до към 11-12 годишна възраст бяхме много добри приятели, но после той забрави, че съществувам, така да го кажем....А аз като последна глупачка хлътнах по него.Сега съжалявам за това.
По-късно го забравих...Причината беше другия случай....Запознахме се т'ва лято и отначало бяхме само приятели, но после нещата взеха друга насока и преди два дни станаха 4 месеца откак ходим!Така се стига до извода, че любовта с приятел е винаги различна и всичко зависи от човека.
MNOGO sum suglasna s teb!!!!!!!!Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Poslednoto mi gadje beshe edin ot nai-dobrite mi priqteli!Vajnoto e samo kato skusate da si ostanete takiva!Ina4e priqtelstvoto da prerastne v lubov e neshto suvsem normalno,pone spored men!
I na men mi se e sluchvala, daje segashnata mi vryzka zapochna ot edno stabilno priqtelstvo!Pyk i az sym kazala, che priqtelstvo m/u momche i momiche e pochti nevyzmojno...Oshte si dyrja na dumite!![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Ми на мен ми се случи ама само аз знам за какво става въпрос!Скоро много скоро ще си кажа всичко въпреки че ме е супер много страх от последствията!
Lozenec Hills Is Where I Live
da mnogo 4esto se slu4va taka vs16tnost po4ti vinagi![]()
Jivei za dnes za6toto v4era nqma da se vyrne a utre moje da ne doide!!!
i na men mi se slu4i. s sega6noto mi gadje. bqhme mnooooooogo dobri priateli i nakraq..........![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
ами по вероятно е обратното-от любовна връзка след края й да се породи голямо приятелство!!!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
ami na men lichno ne mi se e slychvalo no to ponqkoga taka se zapochva ot pr kum lubov
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
dosta 4esto!
az sam imala i dvata varianta...no 4ak pak v silnaaaaa-ne
az mislia 4e e napalno vazmognoПървоначално написано от Galka91
no sam ubedena [pone za men]4e sled lubovta po4ti vinagi niama priatelstno
На мен не ми се е случвало,но за такък пример винаги стой най-добрата ми приятелка,каято се влюби в един наш приятел,с който се познавахме от години,а сега те са една прекрасна двойка,която се обичат толкова много![]()
Znam 4e v mnogo slu4ai priqtelstvoto se prevru6ta v lubov i togava ve4e nqma priqtelstvo m/u tezi hora te zapo4vat da se durjat taka vse edno ne se poznavat-stava ujasno.No v moq slu4ai be6e obretnoto haresvah edno mom4e(ve4e neznam dali be6e lubov ili prosto taka si misleh),no toi be6e nedostijim kato gaje.Nqkolko puti se zabivah s nego,no ni6to govorehme si mnogo na tazi tema i kogato uspqh da go zabravq i da budem samo priqteli se poqvi drugo mom4e koeto su6to atski mnogo haresvah,no ne pove4e ot purviq,no tova nqma zna4enie.Edin den se napihme mnoo qko i s purviq(B.)zapo4nahme da si govorim(i da revem)i taka si kazahme i mai4inoto mlqko.Togava osuznah 4e tazi lubov koqto sum izpitvala kum nego se e prevurnala v golqmo priqtelstvo.Sega toi e edin ot horata ne koito durja!![]()
I az takaПървоначално написано от bodil4e_f
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
0o0of tova e golqm moi problem
sy6tnost az sym po zle
vidq li nqkoe mom4e krasivo dori nepoznat da e vednaga se vlubvam
kakto se kazva lubov ot pryv pogled!
vyob6te az sym golqma 6matka!
poznavam oba4e edni moi mn mn mn dorbi priqteli( mom4e i momi4e)
i dvamata sa golemi sladuriiiii
mnogo gotrini na vyn6en vid i na vytre6en
u4at v oblekloto
sega sa 11 klas no ot 9 klas sa zaedno
mom4eto-pafi e kazval na momi4eto-sisi 4e e gotov da ubie 4ovek za neq
no razlikata e 4e prez tezi TRI GODINI ne sa hodili
napra0o im se vyzhi6tavam
te sa si mislili da trygvat no ne sa hodili 6toto gi e strah da ne se izgubqt
EDNO 6TE VI KAJA:
ne trygvaite ili pone se opitaite da ne trygvate s va6 mnogo dobyr priqtel za6toto nqma na4in vse nakoga 6te skysate vse nqkoga i cqloto vi priqtelstvo otiva na kino!!