Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
естествено че вън ще съм по добре
не казвам че ще е лесно,защото знам че
няма...но все пак в бг е мн зле...
razbira vi glavata na teq godini dali e zle ili ne,kato va6ite vi davat pari4ki,vie samo har4ite,hodite si na daskalo i nqmate nikakvi griji na tiq godini,dali e mnogo zle ili ne,pitaite roditelite si
ako mi obqsni6 koe mu e mnogo lo6oto v bg....
na po 15-16 godini vzeli da davat takiva kategori4ni mneniq,na interesni li se pravite neznam
1. Никой не иска да се прави на интересен!!!
2. На теб да не би да ти харесва тук? Ако децата ти гладуваха и нямаше какво да им предложиш друга песен щеше да пееш! Кое е лошото ли?! Това, че хора с по 3 висшета продават банички, хора, които измръзват цяла зима и се ровят в боклуците, жени, които са принудени да проституират, за да се изхранват и да си плащат за образованието, хора, които като Ванко 1 злоупотребяват с жените, хора, цигани, на които през деня да си им дал някаква стотинка, а през нощта да дойде да те обере, полицаи, които да дойдат да го щприберат и на другия ден да чуеш, че в блока отсреща са обрали някои и да го видиш същия този боклук да се разкарва, това, че 14 годишни се трепят и кълцат на парчета, това, че ако си извън дома си повече от 1 ден почва да те хваща шубе, да не те оберат, това, че в един момент, колата ти е тук, а в другия момент я няма, това, че ако си със скъпа кола някой, ще се доближи до теб и ще ти опре някъв нож или пистолет и ще ти вземе и гащите дори, това, че всеки ден живеем в опастност...да продължавам ли? Баща ми може да има пари, но аз дефакто нямам нищо и се притеснявам от всичко това, защото не искам да затъна! Всеки е в правото си да избере дали да остане в родината си или да я напусне!