.

Виж резултатите на анкетата: имате ли вечерен час?

Гласували
157. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

48 30,57%
  • да

67 42,68%
  • понякога

42 26,75%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Супер фен
    Град
    sofia
    mi pogovori s va6te, i im kaji 4e ne ti e priqtno taka, i da ti imat malko pove4e doverie, i da te puskat malko po do kusno , no sega kvo da pravi6-roditelite se pritesnqvat

az sam na 16 i nqqm nikvi problemi moga da si idvam kogat si poiskam stiga da ima kaja de
    Straight West Coastin`

Град
    гр. София, жк. Западен Парк
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    na kolko godini si?
    No pain, no gain. - Scorpions

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilTwin
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    na kolko godini si?
    pita6 li me ili me citira6 samo ne razbrah
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

na6te po princip ne mi kazvat ve4eren 4as,no gledam da ne se vra6tam mn kasno ve4er 6toto znam 4e maika mi mn se pritesnqva za mne

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    stiga da im kaja kade sum i kum kolko 6et se brebera i gsm'a e s mene ! vsi4ko e ok

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана

Re: Третират ме като бебе!!!

Цитирай Първоначално написано от sladkish4e
    значи проблема е такъв:
    Вечерния ми час е съвсем ранен (20:10 максимум),не ми дават да ходя на дискотека,направо ме третират като 2 годишно!!като закъснея малко и ми спират нета,забраняват ми да излизам!!!Вече искам да се махна,да отида някъде далеч от тях,защото ми омръзна!даже лятото когато всички седяха до 23 часа,аз бях до 20 часа,което беше голямо унижение и постоянно трябваше да лъжа приятелите си,че имам работа в нас!!
    Моля ви кажете ми какво да правя
    хъх а аз си слех че съм мн зле мен ме пускат на дискотека и вечер час ми слагат само по някой път

Супер фен
    Град
    Варна
    Е ми то си е нормално бе мила. На 14 си. И аз като бях на 14 наще ме пускаха до 8-9 и определено и дума не можеше да става за дискотека. Приеми го и не се отчайвай просто се притесняват за теб. като пораснеш още малко и няма да е така вече.

А иначе аз сега нямам вечерен час щото съм на 18, пък и от няколко години лятото си бачкам и наще ми имат доверие.
    Пак им казвам кога горе долу ще се прибера и къде съм, не им искам разрешение, но в много случаи сама се ограничавам.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

ako si na 8 godini moje da ima6 takav 4as :P

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    i az nemam ve4er 4as .Puskat me dokolkoto iskam wavnoto e samo da znaqt kade sam i da sam s gsm>Za kompaniqta ne pitat za6toto se dviza samo s edna i sa swesni ne sa nekvi narkomani ili.......
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    И аз нямам проблем с вечерния час стига GSM-a ми да е в мен. Поне това са условията при мен.
    И аз съм така.
    I az sam tei no za dr raboti me tretitat to4no kato bebe dali sam isskal tova dali onova izkam da napravq ne6to primerno da postrelqm(ne kogato sme na lov a za kef po kutii)nemojelo 6toto sam malak ama kat sme na lov meje mama im
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Нямам вечерен час,само трябва да внимавам куките дан ма глобят и дан ма прибират от рпу-то

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    На мен понякога ми определят... ама лятото си живея без наще 3 месеца и никой нищо не ми определя (за щастие) Мога и в 9 сутринта да се прибера... баба не прави проблеми Обаче през учебно време...задължително трябва да ме води някое момче да ма прибира и взема...не че се оплаквам , доволна съм

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi zimata obiknovenno 17-17:30.a lqtoto 20-20:30
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Повече от фен
    Az sam na 15 i prez lqtoto sam do 11.30 nai mnogo 12. kato e za diskoteka moje i do po kasno ama zavisi s koi otivam - roditelite mi trqbva da gi poznavat ina4e ne stava.a pak az da pitam kak gi iztrenirvate tez roditeli tai kato aBeP4eTo naprimer i kato Kittie_ ne vi li nakazvat ako ne se priberete na vreme?nqma li 30 minutno kosko sled tva?

Град
    Перник
    A be nz az nemam takiva proglemi na 16 sym i pravq kakvoto iskam... Vzemi gi natisni malko zakysnei te shte ti sprat net-a pak shte zakysnesh nqma da te pusnat ti pak shte si izlezesh i te shte vidqt che nishto nqma da postignat i shte te ostavqt ako pyk nestane kaji che shte zapalish apartamenta deistva :P
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Град
    Madhouse
    Аз съм на 14 и нямам такива проблеми.
    Само кат се пребера кам 21-22 малко накриво ме гледат,
    ама няма нищо. Аз знам кога е най-добре да си отида.
    А ти що не поговориш с тях поне да ти одпуснат половин час.
    Кажи няма да закаснявам тва онова и ше се сагласят се някак
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MadNesScHo
    A be nz az nemam takiva proglemi na 16 sym i pravq kakvoto iskam... Vzemi gi natisni malko zakysnei te shte ti sprat net-a pak shte zakysnesh nqma da te pusnat ti pak shte si izlezesh i te shte vidqt che nishto nqma da postignat i shte te ostavqt ako pyk nestane kaji che shte zapalish apartamenta deistva :P
    hahahah ami mersi mnogo za saveta moje bi nqma da probvam tva sas zaplahata za apartamenta 6toto kato gi znam moite edva li 6te podeistva ...ama ina4e 6te si darja na inata pak kvoto stane ve4e tnx

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от foxy_f
    hahahah ami mersi mnogo za saveta moje bi nqma da probvam tva sas zaplahata za apartamenta 6toto kato gi znam moite edva li 6te podeistva ...ama ina4e 6te si darja na inata pak kvoto stane ve4e tnx
    E she stane edin fr ne mu davaha da si gleda jivotni v tqh ( hamsteri, kuche i takivan eshta ) i toi im kaza che aparatamenta mu struva 20lv i 5 st edna tuba benzin i edno kibritche i te ne mu gi izhvyrliha taka che mislq che shte podeistva
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

ami ne nqmam! dori i po 3 4 dni ne sum se pribirala i gsma mi e bil izklu4en!
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

Супер фен

:)

ami as nqmam zona ako ne se pribera do 10 sutrinta e togava ve4e 6te me uvika maika mi po tela purvo a posle i v nas ama sme drujk is neq de 6te me razbere kat i kaja 4e cqla no6t me tormozila nqkoq kurva

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    kofti trapka...napravo nz kakvo da te posavetvam nali znae6 razli4ni roditeli,razli4ni vijdaniq...edni sa po konservativni,drugi ne..qvno o6te te misliqt za tqhnoto "malko" momi4ence..trqbva nqkak si da im dade6 da razberat,4e e kraino vreme da te puskat malko po izkaso...oba4e naistina nz kak da stane

Град
    ПловДив
    Преди имах вечерен час, но сега като имам години нашите не ми правят проблеми Отначало имах малко проблеми с тях, но както казва една приятелка- реших да покажа кой е "мъжа" в къщата!

аз съм на 15 в момента и нямам вечерен час от близо 2 години Просто някой път майка ми се опитва да вкара няква реплика от рода на "прибери се в еди колко си часа" или "не закъснявай" , но няма кои да я слуша.. с мен на глава неможе да излезе, щот кфот си наумя тфа правя иии така )
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

Guest
    явно при момичетата е по-сложно положението, щото и в 12 да се прибера не е проблем при мен (на 15 съм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си