- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Третират ме като бебе!!!
mi pogovori s va6te, i im kaji 4e ne ti e priqtno taka, i da ti imat malko pove4e doverie, i da te puskat malko po do kusno, no sega kvo da pravi6-roditelite se pritesnqvat
![]()
az sam na 16 i nqqm nikvi problemi moga da si idvam kogat si poiskam stiga da ima kaja de![]()
Straight West Coastin`
Първоначално написано от Absconding
No pain, no gain. - Scorpions
pita6 li me ili me citira6 samo ne razbrahПървоначално написано от TheDevilTwin
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
na6te po princip ne mi kazvat ve4eren 4as,no gledam da ne se vra6tam mn kasno ve4er 6toto znam 4e maika mi mn se pritesnqva za mne
хъх а аз си слех че съм мн зле мен ме пускат на дискотека и вечер час ми слагат само по някой пътПървоначално написано от sladkish4e
![]()
Е ми то си е нормално бе мила. На 14 си. И аз като бях на 14 наще ме пускаха до 8-9 и определено и дума не можеше да става за дискотека. Приеми го и не се отчайвай просто се притесняват за теб. като пораснеш още малко и няма да е така вече.
А иначе аз сега нямам вечерен час щото съм на 18, пък и от няколко години лятото си бачкам и наще ми имат доверие.
Пак им казвам кога горе долу ще се прибера и къде съм, не им искам разрешение, но в много случаи сама се ограничавам.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
ako si na 8 godini moje da ima6 takav 4as :P
i az nemam ve4er 4as .Puskat me dokolkoto iskam wavnoto e samo da znaqt kade sam i da sam s gsm>Za kompaniqta ne pitat za6toto se dviza samo s edna i sa swesni ne sa nekvi narkomani ili.......
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
I az sam tei no za dr raboti me tretitat to4no kato bebe dali sam isskal tova dali onova izkam da napravq ne6to primerno da postrelqm(ne kogato sme na lov a za kef po kutii)nemojelo 6toto sam malak ama kat sme na lov meje mama imПървоначално написано от slun4ice
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Нямам вечерен час,само трябва да внимавам куките дан ма глобят и дан ма прибират от рпу-то![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
На мен понякога ми определят... ама лятото си живея без наще 3 месеца и никой нищо не ми определя (за щастие) Мога и в 9 сутринта да се прибера... баба не прави проблемиОбаче през учебно време...задължително трябва да ме води някое момче да ма прибира и взема...не че се оплаквам , доволна съм
![]()
![]()
Mi zimata obiknovenno 17-17:30.a lqtoto 20-20:30
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Az sam na 15 i prez lqtoto sam do 11.30 nai mnogo 12. kato e za diskoteka moje i do po kasno ama zavisi s koi otivam - roditelite mi trqbva da gi poznavat ina4e ne stava.a pak az da pitam kak gi iztrenirvate tez roditeli tai kato aBeP4eTo naprimer i kato Kittie_ ne vi li nakazvat ako ne se priberete na vreme?nqma li 30 minutno kosko sled tva?
A be nz az nemam takiva proglemi na 16 sym i pravq kakvoto iskam... Vzemi gi natisni malko zakysnei te shte ti sprat net-a pak shte zakysnesh nqma da te pusnat ti pak shte si izlezesh i te shte vidqt che nishto nqma da postignat i shte te ostavqt ako pyk nestane kaji che shte zapalish apartamenta deistva :P
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Аз съм на 14 и нямам такива проблеми.
Само кат се пребера кам 21-22 малко накриво ме гледат,
ама няма нищо.Аз знам кога е най-добре да си отида.
А ти що не поговориш с тях поне да ти одпуснат половин час.
Кажи няма да закаснявам тва онова и ше се сагласят се някак![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
hahahah ami mersi mnogo za saveta moje bi nqma da probvam tva sas zaplahata za apartamenta 6toto kato gi znam moite edva li 6te podeistvaПървоначално написано от MadNesScHo
...ama ina4e 6te si darja na inata pak kvoto stane ve4e tnx
E she stane edin fr ne mu davaha da si gleda jivotni v tqh ( hamsteri, kuche i takivan eshta ) i toi im kaza che aparatamenta mu struva 20lv i 5 st edna tuba benzin i edno kibritche i te ne mu gi izhvyrliha taka che mislq che shte podeistvaПървоначално написано от foxy_f
![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
ami ne nqmam! dori i po 3 4 dni ne sum se pribirala i gsma mi e bil izklu4en!
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
ami as nqmam zona ako ne se pribera do 10 sutrinta e togava ve4e 6te me uvika maika mi po tela purvo a posle i v nasama sme drujk is neq de 6te me razbere kat i kaja 4e cqla no6t me tormozila nqkoq kurva
![]()
![]()
kofti trapka...napravo nz kakvo da te posavetvamnali znae6 razli4ni roditeli,razli4ni vijdaniq...edni sa po konservativni,drugi ne..qvno o6te te misliqt za tqhnoto "malko" momi4ence..trqbva nqkak si da im dade6 da razberat,4e e kraino vreme da te puskat malko po izkaso...oba4e naistina nz kak da stane
![]()
Преди имах вечерен час, но сега като имам години нашите не ми правят проблемиОтначало имах малко проблеми с тях, но както казва една приятелка- реших да покажа кой е "мъжа" в къщата!
![]()
аз съм на 15 в момента и нямам вечерен час от близо 2 годиниПросто някой път майка ми се опитва да вкара няква реплика от рода на "прибери се в еди колко си часа" или "не закъснявай" , но няма кои да я слуша.. с мен на глава неможе да излезе, щот кфот си наумя тфа правя иии така
)
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
явно при момичетата е по-сложно положението, щото и в 12 да се прибера не е проблем при мен (на 15 съм)