- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Третират ме като бебе!!!
i az sam taka,na 13 sam , e po4ti 14 de![]()
i sega nai-kasni 8 i 40 - 9 v kashti,lqototo principno ne sma si v pld,a v rz tam baba ne prai problemi nai-kasno 12 v nas,a kogato i se obadq 4e sam nqkade na kupon4e ili v nqkoi fr do po-kasno,sega mi e kofti,ama lqtoto ne se oplakvam,ama ako sam si tuka si nqmam na ideika nashte do kolko shte me pusnat sigurno 22-22.30 nz..
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
nqma lo6o vuv ve4erniq 4as, roditelite vi obi4at i s e trevojat za vas, za tova vi go vuzlagat![]()
![]()
i as sum imala kato po-malka i ne sujelqvam
:P
Az sega sum na 20 i e absurd da govorim za ve4eren 4as, oba4e pak mama iska da znae kude 6te sum i gore-dolu koga 6te se pribera, poneje mnogo se pritesnqva za mene. A kato bqh na 14-15 mi dava6e da sedq lqtoto navun nai-mnogo do kum 23. Ina4e me puskaha na6te da hodq do kolkoto si iskam, oba4e predi tova trqbva6e da si svur6a zaduljeniqta v ku6ti, da si nau4a i taka. I me puskaha samo pri uslovie, 4e znaqt kude sum to4no i im dam nomer, na koito da me naperqt po vsqko vreme(togava GSm-ite vse o6te ne bqha do6li na moda). A sega ponqkoga prosto kazvam "Az izlizam, 6te se pribera no6teska."
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Az sum na 17!!! i sum do 8.30 seki den egati tupoto po golqma tupotiq ot tova nqma nikude
мдам...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
Blazq na tiq deto imat tolkova pe4eni roditeli...Moite sa nekvi i te s takyv minimalen ve4eren 4as...A sestra mi deto e na 19 i vikat ako se e vyrnala v 12 i se trevojat sqkash e na 10....UJAS
вечерния час е гадно нещо ако си разумен човек и нещо много полезно ако си някакъв глупак/глупачка.. аз съм на 15 и всяка вечер е различно. всичко зависи от хората, с които съм и това къде съм.иначе мога да се оплача.при мен проблема е, че често правя глупости.. разочаровам наште и после ми нямат доверие. затова до някаква степен ги оправдавам.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
Delete this post!
Познато ми е тва за лятотоПървоначално написано от sladkish4e
Ужасно е да ти казват през лятото кога да се прибираш.Но при мен приятелите ми стоят до 5-6 докато светнат лампите на село,че иначе ги е страх.И аз винаги ги лъжа че имам няква работа.Аз предлагам да им се опънеш няколко пъти и сигурно ще се огънат.При мен подейства.И ти пробвай
![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
za moq radost nito lqtoto nito sega nqmam ve4eren 4as...samo me preduprejdavat da se pribiram po rani4ko za men koeto zna4i 23:00 23:30..![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Никога не съм имала определен час да се прибирам...да не говорим за лятото,когато прибирането става в 3-4 сутринта (майка ми задължително знае с кого и къде съм и телефона е в мене)Като ми каже примерно ше стоите в дискотеката до 3,аз в 3 съм си в нас.Абе примерно дете
Тая привилегия я имам само лятото.Зимата аз и без тва не излизам по дискотеки,а понеже съм на репетиции (танци) до късно (21.30 някъде) и нямам проблеми с вечерния час...ама както казах аз по дискотеки и т.н ходя само лятото...зимата не е много интересно понеже живея на морето и нямам особено желание
![]()
Вие, какво, предпочитате да нехаят ли за вас![]()
За момичетата, наистина си е притеснително. Особено преди 5-10-15 години. За момчетата е важно да не ги приберат от РПУ-то или болницата (изтрезвител, травматология).
Вечерен час 20:10 говори за някакви психични отклонения, но иначе 23:00, 24:00 си е нормално.
Мен ме пускат докогато си поискам, даже и по една седмица съм се изнасял.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
az sam na 16 :P i me puskat na vun do 21:00
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
На 16 съм и нямам вечерен час!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от BAD_GIRL_
Aha ... ti zatova si BAD_GIRL ...
Mnogo losho momiche shte doidesh shtom se pribirash v 21:00.
Спред мен трябва да накараш родителите ти да ти имато доверие.Един път направиш ли го после няма да има проблеми.
Аз имах час хогато бях на 11 а той беше 23:00.Един път ме наказаха заради това че не се прибрах на време.След време ги накарах да ми гласуват доверие и сега изобщо никава сметка не ми държът(е разбира се че телефона трябва да е с мен).
Аз си имам вечерен часДо 22h. даже сега като почнахме даскалото до 21h.!Много гадно,ама тва е положението.
mmm az sam na 13 zimata sam do 20.00 nqkade tam noo zavisi vse pak,a prez lqtoto,minaloto lqto bqh do 22.00 a tova bqh do 21.30 poneje maika mi kaza 4e nqma zaslugi,4uvstvam se adski kofti 6toto drugote mi priqtelki sa do dosta po kasni4ko i az postoqnno trqbva da mislq nqkakvi glupavi opravdaniq 4e se pribiram po tova vreme...![]()
Ми, аз нямам вечен час сега(на 16), ма допреди 2 год(14) тряяше да съм у нас най-късно в 22:00. Сега не е така, щото почти винаги съм си го спазвал часа и сега ми имат доверие(или само аз така си мисля). И все пак - кво да правя зимата вънка, на студено?? Веднъж пренощувах у един приятел след рожд. му ден, ма тва е единичен случай.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ми нямам вечерен час,Ваканциите ако искам и в друг град мога да ида и да се прибера на следващия ден.Иначе през учебните дни се прибирам най-късно в 12,щото трябва да се наспа,пък и няма купони тогава.На 17 съм и кати знам че има хора колкото мене дето не ги пускат по-къъсно от 21:00,а за диско и дума не може да става,направо лошо ми става.то така човек изпуска най-яките си моменти на тея години.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Като по-малка имах вечерен час.Лятото съм си на село и там се прибирам след 24:00, ама сега есента си става по-студено и просто ми се налага да се прибера.Моите родители са много консервативни и ми имат доверие.Може би заради това не ме ограничават много![]()
![]()
Ами не,никога не съм имала....Родителите ми ми имат доверие тъй че не са нужни такива правила и т.н
![]()
не бяха ли либералниПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
меннйето е изтрито
axaxa mii da qd me e opredelno..no sega se zapop4va edno zversko mrankane kam maika mi ...xmПървоначално написано от ElktR
![]()