- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Третират ме като бебе!!!
Имам вечерен час - 6 часа сутринта!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
меннйето е изтрито
Мерси на всички за мненията си,но мина една година от както пуснах темата и опитах абсолютно всичко което ми предложихте и т.н но положението е същото с изключението 4е вече от 5-6 месеца съм до 21 часа и че по купони съм до към 23 часа,но това не е нищо,защото сега съм в ново училише и всички в моята компания ходят по дискотеки спат в приятелките си нямат вечерен час и т.н и не мен ми става много тъпо като ме викат на диско пак аз не мога да отида за6тото на баща ми му хрумнало че някой може да ме изнасили.Те постоянно повтарят че ми нямат доверие и че като си го върна тогава,но бах мамаму с миене на чинии и слугуване в къщи,прибиране в 21 4аса доверие не се връща((
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
da![]()
ti si kato men
i pri men e taka...i moite fr sedqt do mn kusno navun
edinstveniq na4in e da govori6 s tqh
i az trqbva da go napraa ma ne mi se zanimava
a btw na kolko si
6tot az sum na 16
ami otgovorih ponqkoga 6toto ako sum y priqteli na kypon na drygiq den se pribiram mnogo qsno ama ako izlizam i dr den sum na daskalo mn qsno se vru6tam po rano 6toto nqma da moga da stana sytrinta-zna4i nqkude kum 10-10:30
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Никога съм нямала вечерен час,освен до четвърти клас.....Аз по принцип не ходя по дискотеки нито се прибирам късно,защото съм си домошарче.Майка ми даже вика:абе ти няма ли да излезеш някъде?Е пак си излизам-на плаж,на кафе,разходка,ама се прибирам до 22 часа най-късно.Ти ако не искаш да се прибираш толкова рано,обясни на родителите си,че компанията остава до по-късно,а ти се прибираш,за "Лека нощ деца" и ти е гадно......
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Еми аз съм на 13 и ме пускат до 10:30 а лятото като е топличко като сега до 12:30-1:00 щото съм с фр и сме много![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Аз съм същата.
Моя час е същият,наказанието е същото,дисциплината на родителите ми е същата.![]()
![]()
![]()
Не мога да ги убедя за нищо на света да бъда по-късно от 20:00 часа и постоянно трябва и аз да лъжа фр.![]()
da ...men kato me puskat do 9 az kvo da kaja
Еми имам вечерен час до 11-12 часа мое закаснение до 1 часа (за през цялата година )![]()
ами аз съм почти на 15 и съм до 10... кофти е ама се притесняват..какво да се прави..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ami az sma na 11 i me poskat do 10.00 10.30 nai kasno 11.00
Аз пак ще си изпея моята си проповед:
На 14 съм и не ходя никъде по тъмно.Страх ме е.София е голям град,пълен с наркоманчета,пияници,крадц и и изнасилвачи.Предпочитам да се паркирам пред тв-то с чашка топло мляко.По добре бебе отколкото курва.Това си е мое мнение.
Не се ядосвай за глупости, миличката ми.. Искаш ли бонбонче?
abe tq sega e na 17Първоначално написано от loool
predi ne sa q puskali ve4e sigurno q puskat
![]()