.

Виж резултатите на анкетата: Ами убаво ли е? =)

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

40 80,00%
  • Не

7 14,00%
  • Не мога да я видя

3 6,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    v snimka
    Josefinne btw na kolko godini si ?
    a za risunkata mi imash si vutreshen uset kum izobrazitelnoto izkustvo , i kato cqlo risunkata e dobre izgradena , no ako trqbva da sme obektivni ima nqkoi neshta koito trqbva da se pipnat ...smisul , ne 4e iskam da te zasqgam i az do predi dve godini si risuvah taka po sobstvenm uset ama ot kakto pochnah da se zanimavam seriozno s tva (shte kandidatstvam s risuvane ) i pochnah da gledam po malko po kriti4en na4in na izobrajeniqta i zapochnah da namiram nqkoi defekt4eta
    mi moje da se kaje 4e ima izluchvane i dori da q ostavish taka nqma da e problem oba4e opredeleno trqbva da pipnesh malko svetlosenkite , za da pridadesh obem na tqloto (za da ne izglejda plosko) i za da poluchish nqkakuv blqsuk v kosata ..... produljavai da risuvash s udovolstvie bih ti razgledala vsichki risunki

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    На 17 съм. И мисля , че не ми е писано да се науча. И пак обяснявам, че се старах да пресъздам чувството си, а не да спазвам толкова пропорций. иначе се справям по-добре с пропорцийте, макар че не е идеално. Ето т'ва е едно друга моя картинка, ако някой иска да я види

http://img112.exs.cx/my.php?loc=img112&image=scan32.jpg
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Josefinne според мен ти няма за какво да учиш рисуване. ти го умееш просто трябва да го усъвършенстваш. ако първата рисунка беше добра то втората е направо страхотна. едиствено малко обем им липсва и на двете.
    но не е нъжно да ходиш на уроци има достатъчно безплатни в интернет ето няколко линка:
    за започване
    специално за женско тяло
    едната е на аглийски другата на японски, но не е важно - нали има картинки
    хайде и ще чакам с нетърпение нови неща от теб

P.S. aко искате още книги кажете да ви дам има и клипчета за тези които наистина са заинтересовани.

Повече от фен
    Abe Josefinne 6to ne se hvane6 seriozno s tova?Mnou sa ti gotini risunkite az kolkoto i da se staraja nikoga njama da gi napravja taka!Pak i si li4i 4e si gi risuvala e lekota, pomisli si!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    CBobogeH, united_colors : Мерси много за линковете. Сега нямам много време да ги погледна (защото имам да пиша домашно по литература - уффф ) , но си ги запазих и ще ги разуча подробно. Аз си бях намерила едно за портрети обаче разучих само очите и малко устните, но това много ми помогна, така че предполагам, че и това ще ме насочи доста. Мислила съм да се насоча към професия с рисуване, да. Обаче вкъщи никой не рисува и просто не са ме пращали нито на куросове, нито на нищо, а и сега нямаме възможност да ходя, за ме научат там как да придавам обем на рисунките, например. Иначе много обичам да съзадвам разни красиви неща - да пиша, да рисувам , ако можех да пиша с ноти - музика сигурно щях да съзадавам Ще пусна и още картинки, само че за сега имам много малко сканирани.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    като 4овек с две леци ръце,що се отнася до рисуването мн ми харесват, но като 4овек,на който 4и4о му е художник - особено във втората има какво да се желае. Но щом това е без уроци и ако никой от ваще не се занимава с това, просто мога да ти кажа,4е трябва да се запи6е6. Ще нау4и6 мн полезни неща и ще поправи6 някои гре6ки. Пък и сигурно ти е пр да драска6 Полу4ава6 похвала

Град
    София
    Josefinne не е нужно да записваш курсове, тези книжки са ти напълно достатъчни за да внесеш обем в косата си с нович Wash & Go шегичка
    но наистина с тези книги ще оправиш много от грешките за които вече споменаха

"убава е"

Супер фен
    Град
    София
    Рисунката ти е много хубава!Мога да ти кажа,4е наистина ми харесва!!!

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Vtorata syshto mnogo e hubava.I spored men nqma smisyl da hodish na uroci ama ti si znaesh.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си