Josefinne btw na kolko godini si ?
a za risunkata mi imash si vutreshen uset kum izobrazitelnoto izkustvo , i kato cqlo risunkata e dobre izgradena , no ako trqbva da sme obektivni ima nqkoi neshta koito trqbva da se pipnat ...smisul , ne 4e iskam da te zasqgam i az do predi dve godini si risuvah taka po sobstvenm uset ama ot kakto pochnah da se zanimavam seriozno s tva (shte kandidatstvam s risuvane ) i pochnah da gledam po malko po kriti4en na4in na izobrajeniqta i zapochnah da namiram nqkoi defekt4eta
mi moje da se kaje 4e ima izluchvane i dori da q ostavish taka nqma da e problem oba4e opredeleno trqbva da pipnesh malko svetlosenkite , za da pridadesh obem na tqloto (za da ne izglejda plosko) i za da poluchish nqkakuv blqsuk v kosata ..... produljavai da risuvash s udovolstvie bih ti razgledala vsichki risunki
На 17 съм. И мисля , че не ми е писано да се науча. И пак обяснявам, че се старах да пресъздам чувството си, а не да спазвам толкова пропорций. иначе се справям по-добре с пропорцийте, макар че не е идеално. Ето т'ва е едно друга моя картинка, ако някой иска да я види
Josefinne според мен ти няма за какво да учиш рисуване. ти го умееш просто трябва да го усъвършенстваш. ако първата рисунка беше добра то втората е направо страхотна. едиствено малко обем им липсва и на двете.
но не е нъжно да ходиш на уроци има достатъчно безплатни в интернет ето няколко линка: за започване специално за женско тяло
едната е на аглийски другата на японски, но не е важно - нали има картинки
хайде и ще чакам с нетърпение нови неща от теб
P.S. aко искате още книги кажете да ви дам има и клипчета за тези които наистина са заинтересовани.
Abe Josefinne 6to ne se hvane6 seriozno s tova?Mnou sa ti gotini risunkite az kolkoto i da se staraja nikoga njama da gi napravja taka!Pak i si li4i 4e si gi risuvala e lekota, pomisli si!
CBobogeH, united_colors : Мерси много за линковете. Сега нямам много време да ги погледна (защото имам да пиша домашно по литература - уффф ) , но си ги запазих и ще ги разуча подробно. Аз си бях намерила едно за портрети обаче разучих само очите и малко устните, но това много ми помогна, така че предполагам, че и това ще ме насочи доста. Мислила съм да се насоча към професия с рисуване, да. Обаче вкъщи никой не рисува и просто не са ме пращали нито на куросове, нито на нищо, а и сега нямаме възможност да ходя, за ме научат там как да придавам обем на рисунките, например. Иначе много обичам да съзадвам разни красиви неща - да пиша, да рисувам , ако можех да пиша с ноти - музика сигурно щях да съзадавам Ще пусна и още картинки, само че за сега имам много малко сканирани.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
като 4овек с две леци ръце,що се отнася до рисуването мн ми харесват, но като 4овек,на който 4и4о му е художник - особено във втората има какво да се желае. Но щом това е без уроци и ако никой от ваще не се занимава с това, просто мога да ти кажа,4е трябва да се запи6е6. Ще нау4и6 мн полезни неща и ще поправи6 някои гре6ки. Пък и сигурно ти е пр да драска6 Полу4ава6 похвала
Josefinne не е нужно да записваш курсове, тези книжки са ти напълно достатъчни за да внесеш обем в косата си с нович Wash & Go шегичка
но наистина с тези книги ще оправиш много от грешките за които вече споменаха