- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opi6ete "idealnoto mom4e" za vas
Ами значиии....
Тъмна коса на бодлички;
Светли очи(морско сини);
Високичък около 180;
Телосложение ми...хм....нормално?...не прекалено мускулесто...но не и някъв хилавичък;
Чаровна усмивка;
Годинки...горе долу колкото мене +1/2;
![]()
![]()
![]()
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
1 Visok-okolo 175-180
2 ZADALJITELNO slab
3Za drehi i obuvki niamam koi znae kvi predpo4itaniq,no moje bi po sportni drehi kato tezi na futbolistite i skeiturite i preporu4itelno e da e s kecove{white_chik zabeleji preporu4itelno}
4Tumna kosa i svetli o4i,no i tova nee ot goliamo zna4enie
5S 4uvstvo za humor
Kvi sa teia ot 160 do 165 toia 6te e po-nisuk ot zdravko ebatiПървоначално написано от Aia
Яснууу...аз никъде не се вписвам...дайте ми въже...блахахах![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
mii...az naprimer nqmam to4no opredelen tip za mome4e vinagi sum si haresvala razli4ni po vunshnost ... naprimer : svetla koja, kosa i o4i, a su6to taka sum si haresvala i mom4e s po tumen ten, tumna kosa i tumni o4i ;] vsi4ko se pak se svejda do 4ustvata
Ae az tai kat gledam za powe4eto ot vas sam idealnoto mom4e :PpP
na 15sam ot Varna axaxax razsuhlen[malko stil sk8 ama ne sam sk8er ama powe4eto mi fr sa](smyknati drehi+kecki razbirase
178-183sm slu6am:50cent,Sean Paul,YoungBloodZ,Rammstein,Linkin Park,Limp Bizkit,System Of a Down,Prodigy,Fort Minor,Tehno malko i o6te prostotii,kysa kosa(kestenqva) zabeven ae t.n->>skype:mafioso716
Ами за мен само един човек е идеален.Най-скъпото на този свят и в моя живот-любовта на живота ми,ще го обичам винаги,защото е прекрасен.
И къде е тръпката, ако си с някой 'идеален'?
Важното е да обичаш всичко у партньора, дори недостатъците, просто да ги обичаш, заедно с цялата му останала същност.
Ако половинката е идеална.. се губи тръпката![]()
Мачок,недостатъците са част от съвършенството.
..интересно, хвърли ме в размисълПървоначално написано от Анонимко
![]()
1.Светла коса и кафеви очи!
2.Висок 1.70...1.80
3.Да не е слаб или дебел среден тип със стегнато тяло!
4.За дрехите обожавам момчета с дрехи които им отиват особенно ако са с Риза леко разкопчана .. да се вижда хубаво тяло и дънкиЛеле тоя е адски сладко за окото ... ни не и само за него
![]()
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
Определено мускулест!
Над 170
С черна коса и зелени очи
С трапчинки на бузите като се усмихне
С яко стегнато дупенце
Да е умен
Да е харизматичен
Да е чаровен
Да привлича погледите ама да си е само мой!
и най-вече да е свестен!
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Номерът ми е в телефонния указател, утре вечер съм свободенПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
Ами,тъй като аз мога да искам още ръст...ми трябва
1.висок оклко 167()
2.черна или много тъмна коса,по възможност дълга![]()
3.падам си по тъмни очи с бадемова форма...дръпнатички![]()
4.леееко дълъг нос(откачена съм,нооо....)леко гърбав
5.светла кожа
6.трябва да е момче,което да разбира смахнатия ми хумор и да го харесва
6.трябва да можем да разговаряме за всяко едно нещо на земята,защото не харесвам задръжките
7.В НИКАКЪВ случай не трябва да е отворко или надут!!!!![]()
![]()
![]()
8.да ме харесва такава,каквато съм и да не ми опява,"жалко,че всеки ден се държиш различно,бих искал да си по-постянна"или такива глупости
Знам,че искам много,но когато срещна подходящия,дори и да не притежава всички тези качества,ще разбера![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Толкова много момичета...все едно ме описаха![]()
Не се давам,няняняя![]()
За "леко гърбав" звъни на мене...блахахаха...телефон 0700...блахахаПървоначално написано от Sarabi*
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Перфектното съчетание на добро и лошо... на сила и слабост... на нежност и грубост... всичко с мярка, но най важното е да има СЪРЦЕ и в него да съм АЗ![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
abe vie momi4etata ne vi li kefqt mom4eta da re4em ne6to ot sorta na ....
1.80 72kilograma sportyva6t(imam v predvid ti4ane mlko kolelo i t.n.-prosto za forma)mnogo svetla kestenqva kosa (lqtoto izsvetlqva i otiva malko kam rysa)zeleni o4i ....abe mai 6te trqbva da vi pokaja snimka ...
Начи, на мен ли мис е струва или всички сте описвали конкретен човек...ДОри и аз сега ако кажа моите притеснции,ще си служа с конкретен човек...по точно двама обидинени в едно :P Високо около 1.80, мн ми харесват зелените очи,а с тъмна коса, чаровна усмивка..Да не е мн отворен, но същевременно да не спича, и най важното да е ИСКРЕН!!!
ami zna4i da ne e mn visok 6toto i as ne sam i 6te se 4uvstvam nekomfortno, da e s po-dolga kosa(naposledak si padam po kudravi) mrazq prekaleno muskulesti mom4eta, za tfa ako moje da e po-slab, a za godini- mi s 1-2 po-golqm. Stil na-obli4ane-nai-mn me kefat sk8rite, no nqmam ni6to protiv i mom4etata s po-obiknoveni drehi, no vse pak qki.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Браво браво бнаправо си номер едно....се пак секи си има мнение де
1. Да е красив
2. Чаровен
3. Умен
4. Да умее да ме изслушва
5. Да умее да готви
6. Забавен
.............
25. Да се разбира с родителите ми
..............
Но преди всичко да е ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН!