- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opi6ete "idealnoto mom4e" za vas
Za mene dostoini nqma)) ama edin princ na bial kon, koito obache ne e kon na bial princ, kakto e obiknoveno...
moje da svurshi rabota...![]()
Що бре и аз се кефя много на чалга...наша музика си е и се пии най яко на неяПървоначално написано от `Death`Whore`
Нищо че е копие от сръбски песни и се испълнява от силиконени кукли..просто ми допада стила и ритмичноста
![]()
Ebati zlobataПървоначално написано от SeXyTo_f
e normalno ...
Nikoi ne e idealen,dokato ne se vlubish v nego!
Ами след това....много често става дума за майка му....Първоначално написано от incheto
xaxa 'idialno' hmmjelatelno po visoki4ak ot men, da ne e mn palni4ak.. na muskuli i cqvat na o4i i kosa ne darja, da ima sladko izrajenie, da se obli4a po sportni4ko ,da ima svestni priqteli,da se darji kakto trqbva i da nee nqkav gadnqr. no ina4e tva sa povarhnosti ne6ta.ako stava duma za lubov tva nqma zna4enie
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
emi ima edno mom4e koeto mnogo go haresvam i sega to4no nemoga da opi6a koi e spored men idealniq za6too sum zaplenena ot negovata krasota i misql 4e toi e idealniq![]()
най-важното е да ти е кеф с тоя човек!
1.Между 170-185 см!
2.рус със сини очи или с кестенява коса и кафефи очи!Но може и малка объркваця!
2.Прическата...поддържана със сигурност!Но да не е някой дето тука не ти дава да го погалиш щото "ще му развалиш прическата"!Важното е човека да знае как да я поддържа!На иглички ли ще е, късо подстриган ли ще е(макар че да е остриган като морски пехотинец не ем кефи, имам си един в къщи!), или малко по-дълга коса не ме интересува!
3.трябва да се грижи за фигурата!Много ще е смешно ти да имаш по-оформени плочки от него!Но задължително е да си има мускулчета, плочки и...абе всичко!
4.Не ми пука как ще се облича!Всякак ги харесвам освен на срещата тука да дойдат костюмари да ги е страх да седнат на пейката!Но не харесвам онези момчета дето се обичат като гангстери, виж като мафиот - -може!Но гангстер!(под мафиот разбира като някой от "Бригада" и ей тия!)
5.Задължително трябва да е по-голям от мен.Да не е по-малък!Никога няма да се хвана с някой мой връстник или по-малък от мен!Е нетрябва да се заричам щото всичко може да се случи ама засега нямам такова намерение!
6.Трябва да не е мое копие!Искам да е съвсем различен характер от моя!Но все пак да си съвпадаме при вкусовете на музика и филмите!
7.Обичам момчето да се грижи за себе си, но не чак до ам че да си слага пудра или спирала и като закъснее да ми каже "Сори, трябваше да си напудря носа!"Но иначе нямам нищо против тези момчета!
Та това е от мен!В момента за тва се сещам!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ami haresvam mom4eto da e pone 170-175 visok.Първоначално написано от Анонимко
S rusa kosa ( ne e tolkova zaduljitelno) i s kafevi o4i,jelatelno e da e s kusa kosa.
Pri4eskata mu da e na bodli4ki ili da hodi s estestvenata mu pri4eksa!
Da ima po zdravo tqlo-muskulest ( ne mnogo) kolkoto da pravi figurata mu sexy.
da e nai malko 2 godini po golqm ot men!
da nosi moderni drehi s koito toi samiq se haresva!
Da ima sladka i 4arovna usmivka.![]()
za idelano mom4e moga da govorq samo po harakter zashtoto taak ili ina4e nqma tolkova ogromno zna4enie vunshniq vid...harakter-emi zna4i da e vesel, da ima chuvstvo za humor no sushtevremenno ne da mi se ligavi a prosto da umee da pravi kupona da se izkazva na mqsto..ina4e da bude seriozen i da ima kvo da se govori s nego..4e da sdim id a se gledame i da si razpraame kolko se obi4ame e adski tupo...a sa vunshen vid primerno da e viso4uk i da ima hubava 4arovna usmivka krasiivi o4i...i taka![]()
p.S obichkam i momchenca s kudrava kosichka![]()
Не искам да ви се меся на вас момичетата,но абсолютно всяко момче е различно от другите и всеки си има някаф чар... СПециално аз знам че момичета съм си харесвал и руси и червенокоси и брюнетки ... Всяка си е имала чар който другата е нямала ... Тъй че смятам тая тема за абсолютно безмисленаНякоя 14 годишна сигурно я е постнала с извинение!
Само височината и теглото биха били критерий за ТИП.
1.Висок 170-180см
2.Мускулест но не прекалено много
3.Задължително да има нормално големи и оформени УСТНИ,защото изобщо не харесвам момчета с малки или по4ти никакви устни (друго си е да има какво да целуваш![]()
)
4.Да има татуировкааааа![]()
![]()
5.Да е...лошо момче![]()
6.Да носи гривни с шипове
Оххххх....мечтииии![]()
![]()
![]()
1.viso4ina-175-180
2.kosa-tumno roso,svetlo kafqvo
3.o4i-sini,sinio-zeleni
4.s perfektno tqlo
5.s trup4inki s mn mila,sladka,izgarq6ta usmivka
6.mn mil,nejen,strasnen
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Момичета я ми кажете,аз ставам ли като мерки-височина 1.92,килограми 90-гръдна обиколка 1.20 талия 79,ханш 1.04,бицепс 40 черна коса и тъмно кафеви очи.![]()
Първоначално написано от ton1
Evala bace mnoo si prav :P
1.Kosata da e 4erna i da ne e mnogo kasa(da si pravi pri4eski s gel ,ama da ne se zalizva-xax),a o4ite kafqvi
2.Na rust-nqma zna4enie,da e pod 185,ama da e nad 170 i nqkolko
3.Tqloto mu da e atleti4no,sportno,s 6iro4ki ramene,stegnato dupence,racete mu i ramenete da sa muskulesti,no ne prekaleno
4.Stilat mu na obli4ane da e sporten(sportni dan4ici i nqkvi gotini bluzki,teniski)
5.Da obi4a da izliza,da e zabaven,da ne e mnogo otvoren,da ima 4uvstvo za humor.
E TOVA ZA MEN E SUPER MAJ ILI MOM4E!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та неразбрах кво викате за мене
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
o da...i az mislq takawe kak da nqma perktniq muj:Chad Michael Murray
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
pretencii za nosa imate li ...?
Добре де.... Как може момиче да ми говори за Hip-Hop...... Ако ти наистина се интересужасх от хип-хоп аз ше се самоубия....Първоначално написано от Jamalska
![]()
Хаха тъмън обмислях да си разширявам мнениетов пълния идеалПървоначално написано от Анонимко
Иначе да-интересувам се от хип-хоп...Бих казала и още ама по-добре не...Що?
Та може ли да присъствам на самоубийството?
2 години по-късно и вече на кирилицаПървоначално написано от Jamalska
Пораснала съм..начи 175-195Хъм..с тяло на би-бой хаха...може и на баскетболист..абе секи случай не некъф фитнес боди билдър
черна коса,тъмнокафяви очи (нали е ИДЕАЛ все пак...).Туй за смъкнат си остава...Ама нещо все по-рядко се срещат мъжки,които си остават забъркани и душевно с елементите...(душевно щото...ако стаа на въпрос..познавам и чалгар би-бой).Некъф весел човечец...в смисъл да ми е забавно с него а и да ми се хили на глупостите...Пък и към 3 сутринта,когато всички спят в море от алкохол да може да си кажем и 2-3 смислени приказки...Задължително със собствено мнение.
...мойто либе май е далеч от доста от тия характеристики...нева майнд...![]()
![]()
Всичко е много хубаво, НО, като гледам какви изисквания имате не мога да не питам, А ВИЕ КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ?
Или всичките сте с големи цици, умни и знаете какво искате ?![]()
Не мисля така. Продължавайте да си мечтаете де, то е хубаво... за сега.
Някви кецове някви чудеса... абе вия с Кецките ли излизате или с тоя дето ги е нахлузил ?![]()
Искат мускулесто гадже, а задника им е като нефтено находище от целулит...
Да не е комплексар, а те вадят некви списъци с по 20 точки какъв мъж искат... вие жените май имате ПРЕКАЛЕНО много свободно време...![]()