- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opi6ete "idealnoto mom4e" za vas
Незнам за идеалното момче, но за момиче:
Предпочитам да е с дълга руса/русо-кестенява/черна коса. С хубави и бели зъби. Да не е ниска, но и да не е много висока(нормална на ръст). Не е е задължително да е някаква супер голяма клечка, даже ако е малко по набита(без коментар по тази дума! Имам напредвит да е по здрава, а не кекава) още по добре. За очите няма значение. С хубави крака и не много големи(да не изглеждат грозно) но и не много малки гърди. С приличен цвят на кожата. Разбира се чаровността и сексапила са най важни. По характер-добра, мила, с изградено свое самочувствие и хумор, с свое мнение. Да е амбициозна и борбена. Да не се примирява с всичко. Готина да е, и общителна. Ако може и да е умна.... ще бъде златна.
Не казвайте че не съществува такова момиче. Тази, която ме мъчи е точно по описанието.
А за момче-моя брат близнак и аз сме перфектните.
Първоначално написано от Анонимко
za takova jivotno ne sam 4uval vse o6te .....no kato vzemem v predvid fakta 4e sam proZ moe i da ima takova jivotno![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ето едно кратко описание компютър
1 да ме пита за всичко
2 да има firewall
3 и интилигетна
Аз си имам една теория,че всеки си търси половинка според опита и самочувствието...Примерно някоя мацка дет на теб ти се струва антисимпатична,ще си намери някой пич дет на мен ми се струва антипатичен и ще се харесат....Аз може да се отвращавам от момчета с тесни дънки,блузки с милион измислени надписи и изрусени косички,ама има сума ти подобни женски дет им се кефят.Първоначално написано от tX
А относно тфа за кецовете...Еми аз лично сигурно ще получа сърдечен удар ако видя мацка с кецки и панталони дет дъното им е около коленете й с некъф мега фешън.Аз съм била...ама не с фешън а с костюмара...и честно беше ми ааадски неудобно,както сигурно и на него....
1. Да бъде добър и мил
2. Да ме разбира и да бъде тактичен
3. Интелигентен и съобразителен
4. Разбира се, да има добро телосложение, но това не е задължително![]()
nqma perfektni muje!Vsichki imat nedostatuci
ей това съм аз!Само че съм 182 см!Първоначално написано от little_sweet
Van6nostta ne e vajna!Az imam samo edno iziskvane-da e po-visok ot men.Az sam vliubena i za men moito milo e nai-gotinoto mom4e!
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
toi trqbva da grijoven,da se smee na glupostite mi,da ima 4arovna usmivka,da durji na men,da me pazi i da me razbira.tova e nai-vajnoto,ostanaloto sa podrobnosti.![]()
Две думи-умен,откровен!
"идеалното"..Няма идеални хора,за да можем да ги опишем,но за мен,най-красивото момче,е бившият ми приятел...Не мисля,че някой американец или какъвто и да било чужд актьор или певец,може да се сравни със българските момчета..
пък и за мен лично-предпочитам да е свестен човека,дори и да не е като някой манекен...:}
f@nt@zi@
и аз съм на мнение че идеални хора няма, особено мъжешегувам се
всени е различен и идеален сам по себе си
но все пак падам си по високи(1.80-1.90) не много дебели, но и не кльощави, просто нормални забавни младежи
нямам някакви претенции за коса и очи.Трябва да има излъчване и да хваща окото
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
1. 183Първоначално написано от Bloodlust
2. 4erna mnogo kusa
3. moje6 da izbere6 m/u sini i kafqvi o4i
4. obli4am se pove4e kato metul no ne prekaleno
5. s normalno tqlo
6. belezi kolko iska6
7. ne se usmihvam 4esto
8. mi grija se za noktite si, ina4e ne znam kak sa mi prustite
9. ne karam takova
10. mi spored mene se otli4avam
Picture
samo 4e tuk ne sum s metulski drehi
visok(mn obicham visoki momcheta), rusolqv, zeleni ochi...iii voleibolist..xaxax v momenta opisah momcheto, koeto haresvam ot tri godini. A sega seriozno- emi nqmam opredelen ideal, nai- vajnoto za men e da se razbirame, da me obicha i da ima naistina golqmo chuvstvo za humor, za da mi e zabavno s nego i da mi hvashta maitapite
tova e
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от kahlan
Opisa me to4no pak vob6te ne sam nedostapen\
/
Външния вид няма да го описвам, защото всеки е различен и смята , е тъпо да постяваш някого в някакви рамки и да си като кон с капаци. За характера обаче държа да е забавен и умен. Няма да е лошо да е мил и чувствителен, да ме кара да се чувствам сигурна с него, да се отпуска пред мен и да ме разбира.
ami viso4ina -da e nad 163 ( shtoto az sam tolkova )
Kafqva kosa i kafevi/zeleni ochi
Za predpochitane da ima dobre oformeno tqlo ( ne da e kato nqkoe govedo ama da ima kakvo da se pipne )
..I neveroqtno charovna usmivka![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Руса , късо подстригана коса - НЕ и ИЗРУСЕН !!!![]()
Сини , или светли очи ...
Виско , поне 1,90 !
Мускули , но естествени , не от онези " хапчета " и някой яки татоси ... адски ме подлудява това ...![]()
Стил на обличане - неглиже , мразя фешънчетата и да знам , че всички са с неговите дънки и тениска ...![]()
Обичам , да е с чувство за хумор и всичко с него да е като на шега ...
П.С : Гого , обичам те !
Бали му майката, а аз се чудя 6то неам гадже!
(не отговарям на ни6то от изброеното до тук)![]()
![]()
But who cares!![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
абе като гледам маи и аз сам за боклука щото от 10 страници на нищо не отговарям ама се пак да зема да се опиша може пък някоя да ме хареса(малко вероятно) та висок сам 180 тамна коса,сини о4и, телесложение нормално(леко пълно),умен,скромен с добро сърце и страхотно 4уство за хумор.ако някое моми4е реши 4е можем да си паснем нека да пише
...
Много грешиш!Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Хммм...около 185 см, нормално телосложение, черна коса, светлокестеняви очи, достатъчно привлекателен,но по-важното е да е с хубаво чувство за хумор, искрен, да мога да разчитам на него и да се държи с мен сякаш съм единственото момиче за него...![]()
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."