.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 162
    Незнам за идеалното момче, но за момиче:
    Предпочитам да е с дълга руса/русо-кестенява/черна коса. С хубави и бели зъби. Да не е ниска, но и да не е много висока(нормална на ръст). Не е е задължително да е някаква супер голяма клечка, даже ако е малко по набита(без коментар по тази дума! Имам напредвит да е по здрава, а не кекава) още по добре. За очите няма значение. С хубави крака и не много големи(да не изглеждат грозно) но и не много малки гърди. С приличен цвят на кожата. Разбира се чаровността и сексапила са най важни. По характер-добра, мила, с изградено свое самочувствие и хумор, с свое мнение. Да е амбициозна и борбена. Да не се примирява с всичко. Готина да е, и общителна. Ако може и да е умна.... ще бъде златна.
    Не казвайте че не съществува такова момиче. Тази, която ме мъчи е точно по описанието.
    А за момче-моя брат близнак и аз сме перфектните.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: opi6ete "idealnoto mom4e" za vas

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    opi6ete idealnoto mom4e (za vun6en vid stava na vapros) za vas.
    Nqma napulno idealni mom4eta no vse pak opi6ete spored vas kak izglejda: viso4ina, pri4eska, teloslojenie, vuzrast (po-golqm ili po-malak-s kolko godini), stil na obli4ane i dr. kakvoto se setite.

za takova jivotno ne sam 4uval vse o6te .....no kato vzemem v predvid fakta 4e sam proZ moe i da ima takova jivotno
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    ето едно кратко описание компютър
    1 да ме пита за всичко
    2 да има firewall
    3 и интилигетна

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Всичко е много хубаво, НО, като гледам какви изисквания имате не мога да не питам, А ВИЕ КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ?
    Или всичките сте с големи цици, умни и знаете какво искате ?
    Не мисля така. Продължавайте да си мечтаете де, то е хубаво... за сега.

Някви кецове някви чудеса... абе вия с Кецките ли излизате или с тоя дето ги е нахлузил ?
    Искат мускулесто гадже, а задника им е като нефтено находище от целулит...
    Да не е комплексар, а те вадят некви списъци с по 20 точки какъв мъж искат... вие жените май имате ПРЕКАЛЕНО много свободно време...
    Аз си имам една теория,че всеки си търси половинка според опита и самочувствието...Примерно някоя мацка дет на теб ти се струва антисимпатична,ще си намери някой пич дет на мен ми се струва антипатичен и ще се харесат....Аз може да се отвращавам от момчета с тесни дънки,блузки с милион измислени надписи и изрусени косички,ама има сума ти подобни женски дет им се кефят.
    А относно тфа за кецовете...Еми аз лично сигурно ще получа сърдечен удар ако видя мацка с кецки и панталони дет дъното им е около коленете й с некъф мега фешън.Аз съм била...ама не с фешън а с костюмара...и честно беше ми ааадски неудобно,както сигурно и на него....

1. Да бъде добър и мил
    2. Да ме разбира и да бъде тактичен
    3. Интелигентен и съобразителен
    4. Разбира се, да има добро телосложение, но това не е задължително

Голям фен
    Град
    София
    nqma perfektni muje!Vsichki imat nedostatuci

Цитирай Първоначално написано от little_sweet
    Идеалното момче за мене е със средно дълга черна коса и брадичка.Или може би рус със сини очи.Да е висок около 180 най-много.Да има sexy задник.Да не е дебел нито прекалено слаб.По възможност да е мускулест
    ей това съм аз!Само че съм 182 см!

Град
    Otvad vazmojnoto
    Van6nostta ne e vajna!Az imam samo edno iziskvane-da e po-visok ot men.Az sam vliubena i za men moito milo e nai-gotinoto mom4e!
    Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
    Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!

Голям фен
    Град
    sf
    toi trqbva da grijoven,da se smee na glupostite mi,da ima 4arovna usmivka,da durji na men,da me pazi i da me razbira.tova e nai-vajnoto,ostanaloto sa podrobnosti.

Град
    Варна
    Две думи-умен,откровен!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    "идеалното".. Няма идеални хора,за да можем да ги опишем,но за мен,най-красивото момче,е бившият ми приятел...Не мисля,че някой американец или какъвто и да било чужд актьор или певец,може да се сравни със българските момчета.. пък и за мен лично-предпочитам да е свестен човека,дори и да не е като някой манекен...:}
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    на луната
    и аз съм на мнение че идеални хора няма, особено мъже шегувам се всени е различен и идеален сам по себе си но все пак падам си по високи(1.80-1.90) не много дебели, но и не кльощави, просто нормални забавни младежи нямам някакви претенции за коса и очи.Трябва да има излъчване и да хваща окото
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ami nqmam ideal za mom4e ako mi haresva mi haresva ako ne ne ...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    ami:
    1. visok mejdu 180 i 190 (v nikak1f slu4ai po nis1k ot men)
    2. 4erna ili kafqva kosa, da ne e na bodli4ki
    3. kafevi ili zeleni o4i
    4. stila na obli4ane - p1nkar4e ili metal4e
    5. da ne e e nqkoi muskulest, fitnes manqk
    6. da ima nqkak1f beleg (nz za6to oba4e tva adski me privli4a)
    7. 4arovna usmivka
    8. hubavi pr1sti (ne6to kato na pianistite)
    9. da kara sk8 ili snowboard
    10. da se otli4ava ot drugite
    emi tva e mom4eto mi me4ta 6ansa da s16testvuva v realniq svqt e 0.1% no nali znaete : nadejdata umira posledna
    1. 183
    2. 4erna mnogo kusa
    3. moje6 da izbere6 m/u sini i kafqvi o4i
    4. obli4am se pove4e kato metul no ne prekaleno
    5. s normalno tqlo
    6. belezi kolko iska6
    7. ne se usmihvam 4esto
    8. mi grija se za noktite si, ina4e ne znam kak sa mi prustite
    9. ne karam takova
    10. mi spored mene se otli4avam

Picture
    samo 4e tuk ne sum s metulski drehi

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    visok(mn obicham visoki momcheta), rusolqv, zeleni ochi...iii voleibolist..xaxax v momenta opisah momcheto, koeto haresvam ot tri godini . A sega seriozno- emi nqmam opredelen ideal, nai- vajnoto za men e da se razbirame, da me obicha i da ima naistina golqmo chuvstvo za humor, za da mi e zabavno s nego i da mi hvashta maitapite tova e
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    Сяяя
    Цитирай Първоначално написано от kahlan
    swetli, silno izrazitelni, pokorqwa6ti i w su6toto wreme topli o4i,sqka6 te poglu6tat izcqlo.....i tumna kosa.....towa e ne6toto koeto,winagi me e karalo i winagi 6te me kara da se obru6tam s wuzhita sled pritejatelq im!!!........no ina4e dori i da ne e tukuw(a takiwa hora sa edinici i wse nedostupni)....NAAAAAJ-WAJNOTO OT KAKWATO I WUN6TOST E 4E: trqbwa da se 4uwstwam dobre w negowa kompaniq, da se 4uwstwam sigurna i spokojna i da me predrazpolaga da buda samata sebe si a ne nqkakuw drug obraz, nepriwi4en za moeto su6testwo

Opisa me to4no pak vob6te ne sam nedostapen \/

Голям фен
    Град
    София
    Външния вид няма да го описвам, защото всеки е различен и смята , е тъпо да постяваш някого в някакви рамки и да си като кон с капаци. За характера обаче държа да е забавен и умен. Няма да е лошо да е мил и чувствителен, да ме кара да се чувствам сигурна с него, да се отпуска пред мен и да ме разбира.

Голям фен
    ami viso4ina -da e nad 163 ( shtoto az sam tolkova )
    Kafqva kosa i kafevi/zeleni ochi
    Za predpochitane da ima dobre oformeno tqlo ( ne da e kato nqkoe govedo ama da ima kakvo da se pipne )
    ..I neveroqtno charovna usmivka
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Руса , късо подстригана коса - НЕ и ИЗРУСЕН !!!
    Сини , или светли очи ...
    Виско , поне 1,90 !
    Мускули , но естествени , не от онези " хапчета " и някой яки татоси ... адски ме подлудява това ...
    Стил на обличане - неглиже , мразя фешънчетата и да знам , че всички са с неговите дънки и тениска ...
    Обичам , да е с чувство за хумор и всичко с него да е като на шега ...
    П.С : Гого , обичам те !

Обичам те , мили мой Гого !

Бали му майката, а аз се чудя 6то неам гадже!
    (не отговарям на ни6то от изброеното до тук)
    But who cares!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Sineokia
    Guest
    абе като гледам маи и аз сам за боклука щото от 10 страници на нищо не отговарям ама се пак да зема да се опиша може пък някоя да ме хареса(малко вероятно) та висок сам 180 тамна коса,сини о4и, телесложение нормално(леко пълно),умен,скромен с добро сърце и страхотно 4уство за хумор.ако някое моми4е реши 4е можем да си паснем нека да пише

Повече от фен
    ...

кхйкхйкхйктъурдфс
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    хаха....да отбележа....тва ще е ебати момчето...и хаус и чалга....нема такова...хаха
    Много грешиш!

Хммм...около 185 см, нормално телосложение, черна коса, светлокестеняви очи, достатъчно привлекателен,но по-важното е да е с хубаво чувство за хумор, искрен, да мога да разчитам на него и да се държи с мен сякаш съм единственото момиче за него...
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си