- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opi6ete "idealnoto mom4e" za vas
ami trqbva da e visok po vazmojnost ... 180-190 sm ;]
predpo4itam s po-tamni kosa i o4i .. ne 4e imam ne6to protiv rusite ;] zavisi ot 4oveka
da e s 4uvstvo za humor .. da me razbira .. da me priema takava kakvato sum .. i da namira granicata m/u nastroeniqta mi ;] kogato sum tujna da me izslu6va i razbira i v sa6toto vreme da bade nqkaf kuponjiq ;] DA NE E JENKAR !!! i da .. me pazi![]()
чаровен, цветове на очи и коса не ме вълнуват, но да е късо подстриган и да има магнетичен поглед, среден на ръст, смъкнати дрехи, татусите са голямо преимущество, да слуша черно, да пуши ганжа, да е на около 20-23![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
На външен вид всеки иска да е красив, налимоят идел освен на външен вид да е красив, е да е интелигентен, защото няма да можеш да си направиш 2 реда моабет, досетлив
леко пухкавичък,но не дебел, за да има какво да гушнеш (все едно меченце) и...... да прави невъзможното за да бъде с теб..... нещо мн романи чета, замислям се да започна да си уча уроците и да оставя романите, защото ще се разочаровам от любовта
![]()
Be yourself no matter what the others say!
Идеален тип-няма да,нооо какво ми харесва може да опиша.
Около 180см,сладурска физиономия,няма значение каква коса или очи,но ако е със сини очи и черна коса-муцка,да не е кльощав ,щото не ми харесват кльощавите
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Ъм... извини ме, но не съм пуснала поста с цел запознанствоПървоначално написано от hforce
Просто описвах идеалното момче(или поне представите ми за него преди време). Ако толкова си търсиж гадже, има предостатъчно сайтове за запознанства
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
moq si muj![]()
krasiv
mil
dobur
sas somu4uvstvie,no ne nadmenen,abe nashe losho nema![]()
visok
stegnato tqlo,sportno
da bude silen fizi4eski i psihi4eski,za da me podkrepq i obicha
nqma idealni hora?
moje da vi se stori stranno.....
1.da ima hubavi kraka i da gi epilira
2.6okoladov ten
3.da e super gotin i to4en po harakter4
4.da e visok i da ima muskuli (ne e zaduljitelno da sa golemi no da ne e klio6tav 100%)
5.da sa mu hubavi i zdravi rucete za da mi e po-priqtno kato me gu6ka![]()
tfa e ob6to vzeto......i kolkoto i da e stranno poznavam to4no takova mom4e![]()
Ох ами то няма идеално момче, въпреки че аз много упорито си го търся. И все пак във всички случаи държа да е висок (между 180-195), между 2-3 години по-голям, да не е много мускулест, а просто с добро телосложение и оформено тяло, но най-вжно е да има чар а не толкова някаква красота. Все пак си има красиви хора и чаровни хора. Мисля, че държа повече на вторите
Предпочитам матова кожа, тъмна коса и пъстри (светли очи), но може и тъмни или евентуално другата комбинация-светла кожа, светла коса, светли очи. Харесвам спортно - елегантния стил (street)-тези дрехи, който стоят добре и са удобни. А ако някой отговаря на тези качества нека се обади
.
You're a looser. But I'm not.