- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За мустачките {за момичетата}
kajete mahate li si mustacite i kak?az gi maham s krem no nqkaksi imam 4uvstvoto 4e posle po4vat da bodat?![]()
мн ясно като ги махаш с крем че ше бодат
щото крема дава същия ефект като бръсненето.
ако ше ги махаш ги скуби че ше земат да растат
като на някой мъж мустаци..![]()
![]()
най добре е с лентички или пинсета![]()
аз мойте не ги махам и нямам намерение да го
прая да не съм луда(ама съм))
Murderdoll - s treta vejda li si hodish nalqvo nadqsno![]()
![]()
и мен също......някои няматПървоначално написано от Murderdoll
а други могат просто да завиждат....
или дори първите да имат...те не са кат на мъжете наистина
![]()
..But why?...
Murderdoll ne sa nervi be bazikh se!![]()
s pinseta e nai-dobre.v na4aloto e malko gadni4ko dokuto svikne6 ,ama sled tva ve4e nqma da ima6 problem.![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
az ne si gi maham 6toto nqmam kvo da maham poneje nqmam mustacia ina4e znam 4e s pinsetka e nai dobre da se mahat
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Нямам такива проблеми![]()
Аз мойте още не съм ги махала... В смисъл не се забелязват толкова много. Имах една съученичка която си ги бръснеше и беше адски гадно!!!![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Ами най-добре е с топла кола маска или най-най-добрия вариант е да идеш на козметик
men me otvar6tavat momi4eta s mystaci
: AMG Corporation
::
ami...vij sa..az nqmam takiva problemi,no brat4edka mi ima6e..zna4i,purvo otidi na kozmetik da ti gi mahnat(ne e skupo) i sled tva 6e zapo4ne6 sama da si gi maha6,ama s pinseta zaduljitelno,da ne si luda da si gi maha6 s krem,to se edno se brusne6..i 6te ti stanat ne musta4ki,a brada..)
ReAdY oR nOt...hEre I coMe..U cAn`T hiDe..!!!)))
Mi az si gi maham s kola maska.Purvo otidi na kozmetik posle mojesh i sama.Edna moq priqtelka si gi mahashe s epilator ama neznam...na men kozmetichkata mi e po put za daskalo i chesto q poseshtavami mi gi maha s kola maska vmesto da sa tormoza samaa i naidtina da ne si posmqla s krem che losho stava
![]()
Всяка грешка е човешка,човек понякога греши,но често пъти малка грешка голямо щастие руши!
iskam da vi popitam dali predi da po4na sama e po-dobre da otida na kozmetik?
i kato si gi mahate s pinseta stvat li po-tvurdi ili po-tumni?
az nqma i dobre4e nqmam
моето е само русо мъхчеПървоначално написано от Murderdoll
![]()
az imam munichko i mnogo se kefia da go skuba s pinseta kato niamam kvo da pravia ochite mi se nasulziavat vinagi i prichiniava edna taka iaka bolka...male kva sum mazohistkaaaaa
bravo na teya det nyamat ! a i na mazohistiteaz nyamah mnogo ama si gi mahnah vednaj s kola maska i mi se poyaviha pove4e
i sega ve4e tryaa da si skubya voivodskiya mustak
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
ami po princip moje da si gi mahne6 na kozmetik s lazer, samo 4e e mnoooooooogo skupo.
az gi maham s pinceta, i vupreki 4e te taka ili ina4e ne sa mnogo(prosto me draznqt) ne sum zabelqzala da stavat po tumni i t.n.
abe moje li da si gi mahnesh s lazar pri kozmetik kolko struva i stavat li sled tova
HEaheaheahea vie ste ludi beKato imate hodete na lazer da vi gi mahnat neznam kakva beshe cenata ama nebeshe eftino az iskah na krakata da si gi maham....
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
намерих сродна душаПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
![]()
иначе аз с кола ги махам![]()