.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз нямам никви.
    Обаче една приятелка има и тя си ги маха с конец...някак си си го увръзваше на пръстите и то става като ножичка и така си ги махаше...
    Aaaa tva e mnogo grubo be... A ina4e az nqmam po4ti nikakvi kosum4eta,no ponqkoga kato nqma kakvo da ravq si gi maxam s pinsetka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Slava Bogu,az nqmam musta4ki
    pone za tova mnogo se radvam.. edna grija po malko
    ina4e mnogo moi friend-ki si gi mahat s pinsetka ili specialna lenti4ka
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    ouu...тва сигурно е мн гадноо..ама се пак и аз ако имах щях да си ги махам..просто имам една приятелка дето като я гледам с мустачки и ми става много неприятно..хуу че аз нямам ..поне за сегаа..дай боже завинаги!!!пък и на мен са ми русички така чее..дано да нямам такъв проблем..се пак както каза милото гърлче ..една грижа по-малко..

Ммм то и аз нямах много ама един ден от скука почнах с пинсетата и така вече около 1 година,ама не излизат някви гадни ами нормални..де да знам мен си ме кефи...някво без косъмчета а колкото до болката-свиква се
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Guest
    Maxaneto na mustachkite s lazer struva okolo 300 leva ili taka beshe predi nqkolko godini... zaslujava si, zashtoto te oturvava ot edin seriozen angajiment.

Ааа много сте космясали - аз нямам никакви

Фен
    Град
    mircmax
    Hodila sum na kakvi li ne kozmetitzi, no samo s penseta predi gi mahah, aa sega, kolkoto i otka4eno da zvu4i, gi podstrigvam s kozmeti4na noji4ka i ne si li4at izob6to
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

11път ми изтриха мнението
    Guest
    Която има мустаци да се гръмне... чули ма Проста аз ф

Точки 2, 9, 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    az si gi mahnah predi sedmica za parvi pat s lenti4ki. s pinseta sigurno e golqmo mu4enie,a lenti4kite davat sa6tiq efekt

Фен
    Град
    Sofiq
    Кожата ми е много нежна и за тва след като пробвах с лентички се обринах цялата...направих грешката да ги обръсна няколко пъти и станаха много гадни...а тва с писнетата ми се струва мн мъчително - аз направо с елипатора си махам косъмчетата и вече всичко е ОК
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Град
    Sofiq
    Аз имам съвсем малко и понякога с пинсетка

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Ходе на козметик да ти ги махне с кола маска. Сама ще ти е по-трудно. Аз такива проблеми нямам де. Сама можеш с лентички или с пинсетка.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

emi

emi i az imm.No pri men izbiva i kompleks i mnogo se pritesnqvam ot tqh.Ama kato otida na kozmetik i gi mahna posle dali nqma da stanat na brada
    az sam monity :}

аз ходя на козмектиз...изобщо не боли и не е скъпо...2-3 лв.
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

Град
    варна
    Аз нямам проблем с мустачките защото са ми русички и с лупа да гледаш няма да се видят

не не ги махаам ... ма се чудя дали да не ги махна нещо ме избиват комплекси от там таи де те не са големи и фрс ми казват че няма смисъл защото се виждат само ако се приближат мн мн до лицето ми ... втълпявала съм си била според маика .. абе още малко ако пораснат 100%ги махам

Цитирай Първоначално написано от Monincetoo
    аз ходя на козмектиз...изобщо не боли и не е скъпо...2-3 лв.
    да бе..съмнително евтино

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си