- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За мустачките {за момичетата}
Slava Bogu,az nqmam musta4ki![]()
pone za tova mnogo se radvam.. edna grija po malko![]()
ina4e mnogo moi friend-ki si gi mahat s pinsetka ili specialna lenti4ka![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ouu...тва сигурно е мн гадноо..ама се пак и аз ако имах щях да си ги махам..просто имам една приятелка дето като я гледам с мустачки и ми става много неприятно..хуу че аз нямам ..поне за сегаа..дай боже завинаги!!!пък и на мен са ми русички така чее..дано да нямам такъв проблем..се пак както каза милото гърлче ..една грижа по-малко..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм то и аз нямах много ама един ден от скука почнах с пинсетата и така вече около 1 година,ама не излизат някви гадни ами нормални..де да знам мен си ме кефи...някво без косъмчетаа колкото до болката-свиква се
![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Maxaneto na mustachkite s lazer struva okolo 300 leva ili taka beshe predi nqkolko godini... zaslujava si, zashtoto te oturvava ot edin seriozen angajiment.
Ааа много сте космясали - аз нямам никакви
Hodila sum na kakvi li ne kozmetitzi, no samo s penseta predi gi mahah, aa sega, kolkoto i otka4eno da zvu4i, gi podstrigvam s kozmeti4na noji4ka i ne si li4at izob6to![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Която има мустаци да се гръмне... чули ма Проста аз ф
Точки 2, 9, 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
az si gi mahnah predi sedmica za parvi pat s lenti4ki. s pinseta sigurno e golqmo mu4enie,a lenti4kite davat sa6tiq efekt
Кожата ми е много нежна и за тва след като пробвах с лентички се обринах цялата...направих грешката да ги обръсна няколко пъти и станаха много гадни...а тва с писнетата ми се струва мн мъчително - аз направо с елипатора си махам косъмчетата и вече всичко е ОК
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Аз имам съвсем малко и понякога с пинсетка![]()
Ходе на козметик да ти ги махне с кола маска. Сама ще ти е по-трудно. Аз такива проблеми нямам де. Сама можеш с лентички или с пинсетка.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
emi i az imm.No pri men izbiva i kompleks i mnogo se pritesnqvam ot tqh.Ama kato otida na kozmetik i gi mahna posle dali nqma da stanat na brada![]()
![]()
![]()
az sam monity :}
аз ходя на козмектиз...изобщо не боли и не е скъпо...2-3 лв.
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
Аз нямам проблем с мустачките защото са ми русички и с лупа да гледаш няма да се видят![]()
не не ги махаам ... ма се чудя дали да не ги махна нещо ме избиват комплекси от тамтаи де те не са големи и фрс ми казват че няма смисъл защото се виждат само ако се приближат мн мн до лицето ми ... втълпявала съм си била според маика .. абе още малко ако пораснат 100%ги махам
![]()